Bambus trøjer til mænd

11 produkter

pr. side

Når du skal investere i en ny trøje - sweatshirt eller hoodie - er kvalitet vigtig. Nyesokker.dk sætter kvalitet, komfort og holdbarhed i højsædet. Vi har bambus trøjer til mænd, fra det svenske kvalitetsmærke Resteöds. Trøjer er i enkel og klassisk design, hvor der er kræset for detaljerne. Vores trøjer fås i størrelser fra M til 2XL.

Hvad er forskellen på sweatshirts og hoodies?

En hoodie har en hætte med snor og kan være med og uden lynlås foran, så den kan bruges som en slags jakke. Sweatshirten er helt enkel i designet og har som regel rund hals. 

Den perfekte bambus trøje til mænd. 

Vores bambus trøjer er ikke bare et stykke tøj, der holder dig  varm; de er også en vigtig del af din stil og personlige udtryk. Uanset om du foretrækker det mere afslappede look eller et look med en mere formel tilgang, er vores trøjer et sikkert valg. Klassiske ensfarvede herretrøjer i bambus, der opgradere enhver herre garderobe.

Vild med komfort og helt klassisk look?

Så er vores bambus trøjer til mænd det helt rigtige valg. En god sweatshirt eller hoodie skal være behagelig at have på hele dagen. Vores trøjer til herrer er fremstillet i prima kvalitet - lækker, blød og åndbar bambus, som giver ultimativ komfort uanset om du bruger dem på arbejde, i fritiden eller når der skal dyrkes sport. Vi har et flot udvalg af bambustøj til herre - i super skøn kvalitet. Komfortabelt og lækker bambus tøj til herrer, der kan kombineres lige som du ønsker.

Bambus trøjer med stil og elegance.

Vores bambus trøjer til mænd er velsiddende og kan nemt kombineres med et par lækre jeans eller pæne chinos og du vil stadig fremstå velklædt og skarp. 

På udkig efter gaver.

Så tag et kig på vores udsøgte sortiment af bambustøj til damer, i samme fantastiske kvalitet eller vores bambustøj til børn.

Hvorfor bambus trøjer er så lækre.

Bambus har super mange og gode egenskaber. Det giver en luksuriøs fornemmelse, når du har det på. Det er let og behageligt at have på hele dagen.

Bambus er:

  • Super blødt
  • Temperaturregulerende
  • Åndbart
  • Antibakterielt
  • Antimikrobielt
  • Allergivenligt

Egenskaber - der gør det perfekt til personer med allergi og sensitiv hud.

Råd til vask af din bambus trøje.

Vask din bambus trøje ved 30 eller 40 grader og undgå tørretumbling. Hvis lufttørring er umulig, skal tørretumbling foregå ved lav temperatur.

Brug gerne vaskemiddel med lavt enzymindhold, som silke- eller uldvaskemiddel.

Rigtig behandling af dit bambus tøj forlænger bambussens gode egenskaber og holdbarheden.