Bambus T-Shirts

Hos NyeSokker.dk finder du et stort sortiment af virkelig behagelige bambus T-shirts til dame og bambus T-shirts til herrer til Danmarks bedste priser. Her fås bambus T-shirts i alle afskygninger, så du kan krydre stilen med den rigtige farve og den rigtige størrelse.

Bambus er nutidens materiale, der kommer med mange forskellige fordele i forhold til andre materialer. Køb bambus T-shirt til dame og bambus T-shirt til mænd her på siden.

23 produkter

pr. side

Bambussens fordele for miljøet

Bambus T-shirt kaldes også bamboo T-shirt eller bamboo tee shirt og minder meget om almindelige T-shirts i bomuld. En bambus T-shirt kommer med endnu flere gode kvaliteter, hvilket er en af årsagerne til, at bambustøj stiger i popularitet.

Bambus T-shirts er produceret af bambusplanten eller bambusplantens fibre. Dette er blandt andet et stort positiv for miljøet, da det ikke skader miljøet tilnærmelsesvis så meget som eksempelvis bomuldsproduktionen. Planten er meget holdbar og hårdfør over for vejret og ekstreme miljøændringer. Det indebærer både tørke- og oversvømmelsesperioder. 

Derudover skal planten ikke sprøjtes med kemikalier eller pesticider, da den udelukkende behøver regnvand og sollys. Da bambusplanten ovenikøbet er den hurtigst voksende plante i verden, kan man høste bambussen op til seks gange om året. Det betyder, at man kan producere ti gange mere bambus per kvadratmeter i forhold til bomulden.  

Men bambus T-shirts har også mange andre kvaliteter, som forbrugeren finder værdifulde. Her snakkes der ikke udelukkende om pasformen og udseendet men også dybere ting, som måske ikke ses ved første øjekast.

Køb en bambus T-shirt, og mærk forskellen

I dag produceres bambus T-shirts både med rund- og v-hals, da populariteten for disse T-shirts er eksploderet over årene. Det betyder, at du kan få stort set alle T-shirttyper i bambus. Det gælder blandt andet også bambus T-shirt med lange ærmer og en bamboo basics T-shirt.

Forskellen på T-shirtens kvaliteter mærkes med det samme, man prøver dem. Bambusfibrene, som tøjet er produceret af, er temperaturregulerende, hvilket betyder, at bamboo T-shirten holder dig varm i kølige temperaturer og kold, når det er varmere. 

Derfor kan en bambus T-shirt anvendes i mange forskellige situationer som eksempelvis sove T-shirt eller som sportstøj. Bambussen er også svedtransporterende, hvilket er virkelig anvendeligt i en bamboo sports T-shirt. Faktisk kan en bambus T-shirt absorbere op til fire gange så meget sved som en almindelig bomulds T-shirt.  

Bambusfibrene er også med til at gøre bambustøjet mere ventilerende, så T-shirten føles mere behagelig på huden, samtidig med at bambus er meget beskyttende over for solens stråler. Det er rigtig gode egenskaber for en T-shirt, man planlægger at anvende i hverdagen. 

Er du derudover træt af, når dine T-shirts mister farven eller krøller i vasken? Så er bambusmaterialet det rigtige valg. På grund af bambusfibrene holder tøjet længere på farven og er stort set krølfrit. Så slipper du helt for at skulle stryge dit tøj. Du kan derfor med en hvid bambus T-shirt holde farven og formen i endnu længere tid.

Døjer du med allergiproblemer kan bambustøj og bambusundertøj generelt være en hjælpende hånd. Bambustøjet har nemlig antibakterielle egenskaber, som hjælper med at mildne symptomer, hvis man har sensitiv hud eller psoriasis.

Find gode bambus T-shirts her

Hos ShopWithSocks forhandler vi mange forskellige modeller af bambus T-shirts. Du kan anskaffe dig en 100 bambus T-shirtpakke, og så ejer du T-shirts nok til det næste lange stykke tid. Du kan eventuelt købe disse fra det populære tøjbrand JBS. Vores bambus T-shirt med v-hals fra JBS samt alle de andre bamboo T-shirts bliver leveret direkte til din adresse inden for ganske få dage. Du kan selvfølgelig også få fat i bambus T-shirts fra Resteröds, hvis du favoriserer dette brand.

Du skal derfor ikke vente længe på kvalitetstøjet og kan altid få hjælp og rådgivning hos vores kundeservice. Leder du eksempelvis efter et specifikt produkt eller et godt sæt bambusundertøj? Så sidder vi klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe med professionel rådgivning. 

Du kan både finde bambus T-shirts til herre og bambus T-shirts til dame, og vi har derudover også et stort sortiment af bambus T-shirts til børn. Du kan derfor sagtens handle ind til hele familien, og det tager kun et øjeblik. Køb de store pakker eller en bamboo T-shirt box, og du har T-shirts nok til manden, barnet eller moren.

Hvor kommer bambus T-shirten fra?

Det er mange årtier siden, den første T-shirt blev produceret. Faktisk mere end et århundrede. Det startede nemlig under den spansk-amerikanske krig, hvor soldaterne brugte bomulds T-shirten under deres militæruniformer. 

Da man hurtigt fandt ud af, at T-shirten var meget behagelig at have på inden under overtøjet, blev det hurtigt populært blandt de almindelige forbrugere. 

Bambus T-shirts er naturligvis en nyere opfindelse, da det først er lang tid efter, at man har fundet ud af de mange kvaliteter ved bambusfibre. Soldaterne i den spansk-amerikanske krig kunne ikke nyde godt af en økologisk bambus T-shirt eller en kvalitetsbambus T-shirt til herre fra JBS. Men den tid er heldigvis overstået.

Med nyere information, forskning og teknologi kan du bruge bambus T-shirt i hvid eller en langærmet T-shirt i bambus til herre og dame fra JBS til hverdag. Du finder det store sortiment af bambus T-shirts lige her på siden.