Bambus Undertøj

Er du på udkig efter bambusundertøj i topkvalitet til mænd, kvinder og til børn, så er dette siden for dig. Vi forhandler undertøj i bambus i forskellige varianter, så du både kan få lange underbukser, bambustrusser og meget mere.

22 produkter

pr. side

Bambusundertøj

Gå på opdagelse i det store sortiment af bambusundertøj. Her finder du både lange underbukser til herre i bambus, lange underbukser til kvinder og meget, meget mere.

Hvorfor bambusundertøj?

Der er mange årsager til at undertøj i bambus bliver mere populært. Undertøj af bambus er meget behageligt at anvende, og så er det både varmt, svedabsorberende og silkeblødt. Døjer du derfor med at fryse om natten eller fugtighed, så kan undertøj i bambus være den helt rette løsning til dig. 

Derudover er undertøjet også rigtig godt, hvis du bruger meget fritid i de solrige timer. Selvom bambusundertøj holder på varmen, er det samtidig meget luftigt og ventilerende, hvilket gør det ekstra behageligt at have på om sommeren. Det er utrolig effektivt mod UV-stråler, så huden beskyttes mod de farlige stråler i alt den tid, du bruger udendørs. 

Oplever du problemer med undertøj, der sidder for tæt på huden og er irriterende? Så er bambusunderbukser til mænd fra JBS og andre brands samt bambustrusser til kvinder og andet undertøj med bambus en god mulighed for dig. Undertøjet er nemlig antistatisk, hvilket gør, at tøjet ikke irriterer og klistrer sig til kroppen. 

Bambustøj og bambusundertøj er samtidig let at behandle både inden og efter brug. Det betyder, at du kan nøjes med at vaske undertøjet på bare 30 grader, og du behøver i langt de fleste tilfælde ikke at stryge undertøjet. Bambusundertøj er nemlig næsten krølfrit og klar til anvendelse, så snart det er tørret. Du bør selvfølgelig altid følge den vaskeanvisning, der sidder på bambustøjet.

Hvordan anvendes bambusfibre i undertøj?

Bambusfibrene, der er med til at give undertøjet de mange fordele, stammer fra bambusplanten. Typisk forbinder man bambusplanten med en forholdsvis hård bark, som ikke vil være særlig behagelig at anvende i undertøj. Men bambusfibrene kan trækkes fra hinanden og bliver derefter meget anvendelige til undertøj som bambustrusser til dame og lange underbukser til herre. 

Fremgangsmåden, for at dette kan muliggøres, er virkelig smart. Man blødgør simpelthen de mange fibre for at fjerne hårdheden i bambussen, og derefter kan de anvendes som tekstilfibre, som i sidste ende er med til at give os det superbehagelige bambusundertøj til damer, herrer og børn.

Idet bambusundertøj er lavet af fibre fra bambusplanten, er det også et meget bæredygtigt valg at bruge undertøj af bambus. Det kan nemlig fuldstændigt nedbrydes af naturen, og så er bambusplanten samtidig meget let at dyrke. 

Bambussen er meget hårdfør og kan klare sig i forskellige miljøer. Derudover kan planten samtidig dyrkes uden anvendelse af kemikalier og pesticider, hvilket endnu engang er en klar fordel for naturen. Bambussen høstes i massevis hvert eneste år, men det er altid i større plantager, så man behøver ikke være urolig for pandaens fødevarer.

Idet bambusfibrene kommer med mange fordele til tøjet, er det blevet mere populært hos forbrugere at bruge tøj med bambusfibre i. Det er samtidig bæredygtigt at producere og dyrke, hvilket er gavnligt for mange virksomheder. Det er grundlaget for, at bambusplanten tages imod med åbne arme i tøjindustrien, og hvorfor du kan købe lange bambusunderbukser til damer og mænd her hos ShopWithSocks.

Køb bambusundertøj fra vores store sortiment

Der er masser af muligheder, når det kommer til kvalitetsundertøj med bambus her hos os. Leder du eksempelvis efter de klassiske bambusunderbukser i sort eller bambusunderbukser, der er hvide, fra JBS eller Resteröds, så skal du ikke lede længere. Mange store virksomheder anvender nemlig allerede bambusfibrene, så du kan få bambusundertøj fra dine yndlingsmærker. 

Det er naturligvis også muligt at få bambusundertøj i mange andre farver og modeller. Skal der derfor lidt mere farve på tilværelsen, eller er du bare ikke stor fan af blandt andet lange bambusunderbukser i sort og hvide bambustoppe? Så forhandler vi mange andre modeller, der kan opfylde dine ønsker til det perfekte bambusundertøj.

Har du mere specifikke søgninger, kan du med fordel anvende filtreringssystemet i toppen af siden eller klikke ind på en af underkategorierne. Leder du eksempelvis efter JBS-bambusundertøj til dame eller JBS-bambusundertøj til herre, kan du søge specifikt efter disse kriterier. Så har du meget lettere ved at finde det bambusundertøj du drømmer om. 

Vi forsøger samtidig at gøre priserne fordelagtige for vores kunder, og derfor kan du ofte finde gode bambusunderbukser på tilbud til både ham og hende. Du kan med fordel også tilmelde dig nyhedsbrevet hos NyeSokker.dk. Her får du besked omhandlende bambusunderbukser til herre på tilbud, JBS-bambustrusser på tilbud samt nyheder og information om alle vores andre kampagner og produkter.

Er bambusundertøj godt?

Overvejer du at købe bambusunderbukser fra JBS til dame, eller har du fået øje på noget andet interessant her på siden, og er i tvivl om, om det egentlig er det rette køb? Så læs videre her.

Bambus undertøj er noget af de bedste kvalitetsundertøj i markedet af mange forskellige årsager. Da bambusundertøj består af bambusfibre, betyder det også, at materialet er antibakterielt. Idet du får bambusunderbukser fra JBS eller bambusunderbukser fra Resteröds, der er antibakterielle, får du undertøj, der er meget effektivt mod bakterier.

Bambusundertøjet holder sig frisk meget længere end normalt kvalitetsundertøj. De antibakterielle fordele gør det svært for bakterierne at leve, og det er disse bakterier, der giver surhedslugten fra sveden. Denne lugt minimeres af alt vores bambusundertøj, hvilket gør blandt andet JBS-bambusundertøj til kvinder og bambusunderbukser til mænd fra Resteröds så populært.

Det betyder også, at du både kan bruge undertøjet til at være aktiv i men bestemt også til at overnatte i. En tanktop eller bambus-t-shirt kan sagtens anvendes uden for i sommertimerne uden svedlugten tager over. Det samme er gældende ved JBS-bambusundertøj til kvinder samt modellerne fra Resteröds.

Da materialet fra bambusfibrene gør undertøjet meget blødt, er det også et yderst populært valg af sove i. Derfor kan du her på siden finde lange underbukser til mænd og lange underbukser til dame, som egner sig perfekt til at overnatte i. De lange underbukser til mænd og lange underbukser til kvinder er nemlig rigtig gode til at holde på varmen igennem hele natten, og så er stoffet som nævnt rigtigt behageligt mod huden.

Derfor er bambusundertøj også super godt som gaveidéer, da man altid kan bruge undertøj af god kvalitet. Det gælder både gaver som kvinde undertøj eller andet bambus undertøj til voksne. 

Derfor skal du købe undertøj i bambus

Kort fortalt er der mange gode grunde til, at du bør købe undertøj, der kommer fra bambusplanten. Derudover får du undertøj, der er yderst behageligt, og som passer rigtig godt til kroppen, samtidig med at huden får masser af luft til at ånde. 

Du slipper for den trælse svedlugt, og køber du bambusundertøj, der er Oeko-Tex 100 certificeret, er du samtidig helt sikker på, at kemikalier kun er brugt til forarbejdning af bambusfibrene og ikke i produktionen af selve tøjet. Derudover lever tøjet med sikkerhed også op til de mange krav, som certificereingen stiller af virksomhederne. Så du kan altså få de helt nye bambusunderbukser til kvinder fra JBS of Denmark og vide, at disse lever helt op til kravene.

Alt dette betyder, at du får stilrent bambusundertøj i tårnhøj kvalitet, som du kan købe med ro i maven. Bambusundertøj er nemlig meget bedre at fremstille for miljøet end populære alternativer som bomuld, men beholder i stedet for de mange egenskaber, som bomuld eksempelvis har. 

Spørgsmål til undertøj i bambus?

Sidder du inde med spørgsmål om økologisk bambusundertøj, spørgsmål til bambus long johns eller er i tvivl om kvaliteten på vores lange underbukser i bambus? Så sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig både igennem telefonsamtaler eller ved mailkorrespondance.

Vi sætter altid vores kunder først og forsøger at gøre produktsøgningen lettere igennem produktbeskrivelser, så du ved, præcis hvad du køber. Der kan dog alligevel opstå tvivl, når man skal handle nyt bambusundertøj, og derfor kan vi altid hjælpe, lige meget om det omhandler lange bambusunderbusker til dame eller bambustrusser til mænd.

Har du derudover oplevet problemer med din forsendelse, eller er du til vores overraskelse utilfreds med dine lange underbukser fra JBS eller dine bambustrusser til kvinder? Så bytter vi dine varer hurtigst muligt, så du i stedet kan få kigget på noget helt andet.