Brifes til damer

31 produkter

pr. side

Forkæl dig selv med lækre briefs 

Forkæl dig selv med et par super lækre briefs. Hos nyesokker.dk har vi briefs i en rigtig god kvalitet til hverdagsbrug og mere festlige lejligheder. Super behagelige trusser, der sidder perfekt. Praktiske, minimalistiske og sexede. Fås i størrelser fra XS til XL Se evt. taljemål under produktbeskrivelse.

I daglig tale bliver denne type underbukser typisk kaldt trusser, mens de på engelsk kaldes briefs. Trussen er en mere tækkelig udgave af bikini-trussen, pga. de lidt bredere trusse sider, der giver en mere tætsiddende og fastere fornemmelse omkring hofte og bagdel. 

Brief - de behagelige trusser

Briefs er en virkelig behagelig alsidig trusse. Det perfekte valg til hverdag, fest eller sport. Vores brief til kvinder er i et klassisk, minimalistisk design, der aldrig går af mode. De sidder tæt og glat til kroppen og kombinerer komfort og funktionalitet, der gør dem perfekte, at have i undertøjsskuffen. 

Briefs uden generende sømme, med usynlige trussekanter - bløde, åndbare, holdbare, elastiske, hudvenlige og antibakterielle. Trusser med egenskaber - der giver en komfortabel følelse hele dagen.

Brand

Hos nyesokker.dk forhandler vi flg. mærker i brief:

Opgrader dit undertøj med komfortable brief

Opgrader din trusse beholdning med vores kvalitets brief til damer.

Prøv f.eks den stretchy microfiber brief i sort fra Liberte. Let at skylle op og hurtigttørrende. Det fleksible materiale giver en ekseptionel god pasform.

Vores bambus briefs med blonde, er virkeligt behagelig, at have på samtidig med blonden giver et strejf af eksklusiv feminin elegance. Kan fås i farverne sort og champagne.

Vores brief-trusser kan fås med komfort-syninger. F.eks. vores microfiber brief i blå fra Decoy. Vi har dem i flere skønne farver bla. rosa og nude.

Uld er temperaturregulerende og kan med fordel bruges hele året, da det varmer om vinteren, og køler om sommeren. JBS of Denmark har lavet maxi trusser i i uld. Maxi trusser med høj talje, er velsiddende, strækbare og bløde.

JBS of Denmark laver tøj i høj kvalitet, hvor der er kræset for alle detaljer. Deres tøj er OEKO TEX certificeret og emballagen FSC certificeret.

Indhold i vores brief

  • Bambus
  • Uld
  • Økologisk uld
  • Microfiber
  • Polyester
  • Elastan

Vaskeanvisning

Vi anbefaler vask ved 40 grader og lufttørring. Hvis tørretumbling kun er en mulighed, skal det ske ved lav varme.

Husk uld ikke tåler iblødsætning eller vaskemidler med enzymer. Så brug specielt uldvaskemiddel.