Indershorts - Skånetrusser til kvinder

22 vare(r)
Nyhed
Decoy Shapewear Indershorts, Nude
Mængderabatter
Nyhed
Decoy Shapewear Indershorts, Sort
Mængderabatter
Udsalg
Lange Sømløse Decoy Indershorts Med Blonde - Army
ajax-loader
Specialpris 99,00 DKK
Pris: 149,00 DKK
Udsalg
Lange Sømløse Decoy Indershorts Med Blonde - Navy
ajax-loader
Specialpris 99,00 DKK
Pris: 149,00 DKK
DECOY seamless shorts - Nude
DECOY seamless shorts - Sort
22 vare(r)

 Indershorts - bevæg dig som du vil

Kvinder bruger indershorts af forskellige årsager f.eks. til sport eller under en kjole, nederdel, et par korte løse shorts eller måske bare helt plain. Er du på udkig efter indershorts til kvinder er du landet det helt rigtige sted. Nyesokker.dk har begge typer af indershorts i størrelser fra XS til 3XL. Vores indershorts er en blød fornøjelse og fås i flere farver og typer.

Har du ikke allerede et par indershorts i din basisgarderobe, anbefaler  at du får et par. Når du først har opdaget hvor bekvemt det er at have indershorts på, kan du ikke undvære dem i din garderobe. Indershorts er, som navnet antyder, shorts du har på under fx en kjole i stedet for trusser. De giver dig frihed til at bevæge dig, som du har lyst til, uden at skulle tænke over, om kjolen flyver op i vinden, eller om du sætter dig med lidt for spredte ben på bænken. Andre årsager til, at de små shorts er uundværlige, er sommervarmen, hvor alle sveder lidt mere - især mellem lårene. 

Hop med på den komfortable trend

I takt med at moden er blevet mere sporty og afslappet, er det blevet populært også at have shortsene på, uden en kjole eller andet dækker for shortsene. Det er cool, at sammensætte et par undershorts med en løs t-shirt eller et par ultra korte løse shorts. Lad et par indershorts flytte ind i din garderobe, og opdag de mange muligheder, der er for at skabe et gennemført og ikke mindst behageligt outfit  hvad end de kommer til syne eller ej.

De bedste indershorts til træning

Skal du bruge undershorts til sport og motion, er det super vigtigt de er lavet af materialer, der er åndbare, svedtransporterende og elastiske. Pasformen er væsentlig, så der ikke dannes generende folder. Hos nyesokker.dk lækker vi vægt på kvalitet og komfort, så prøv vores super lækre trænings shorts i khakigrøn lavet i microfiber og med høj talje. Sporty shorts, super behagelige - støtter og løfter de rigtige steder. Fremstillet så fugt og varme hurtigt ledes væk fra kroppen, så du undgår fugtig og klæbende fornemmelse. 

Tilføj et feminint touch til din garderobe

Med vores flotte sorte indershorts med blonder fra Decoy, kan du nemt tilføje et feminint look til din garderobe. De sidder som de skal, forhindre gnidning og beskytter mod irritation. Er du ikke til sort kan disse indershorts med blonder også fås i hvide.

Lækre indershorts til hverdagsbrug

Vores sømløse undershorts fra Decoy i hudfarvet er diskrete og ekstra behagelige at have på - ingen generende sømme. Super at bruge til hverdag og fritid. De kan også fås i sorte.

Er du til uld har JBS of Denmark indershorts i uld i en super lækker kvalitet. uld kan bruges året rundt pga. uldens temperaturregulerende egenskaber. Kan også fås som lange underbukser til når det er lidt køligt derhjemme.

Brands og materialer

Alle vores indershorts er  sammensat at forskellige materialetyper, for at få den bedste kvalitet, komfort og pasform.

  • Bomuld
  • Økologisk bomuld
  • Uld
  • Bambus
  • Microfiber
  • Silke
  • Viskose
  • Elastan

Vaskeanvisning

Vi anbefaler vask ved 40 grader og lufttørring. 

Husk uld tåler ikke vaskemiddel med enzymer. Brug uldvaskemiddel.