Leveringsmuligheder

Leveringstid: 1-2 hverdage

Posten bliver afhentet alle hverdage kl. 15, og alle ordrer vi har modtaget inden dette tidspunkt bliver afsendt samme dag. Både PostNord og GLS leverer i langt de fleste tilfælde næste hverdag, men i enkelte tilfælde kan der gå en dag ekstra.

Afgiver du en bestilling efter kl. 15, eller i weekender / helligdage, bliver den afsendt førstkommende hverdag.


Vi leverer til


Vi leverer til Danmark, Sverige

Vi leverer ikke længere til Norge

Vi har ikke længere mulighed for at sende pakker til Norge. Men vi forventer at åbne en afdeling i Norge i løbet af 2019.

Vi leverer med


PostNord og GLS

Leverings muligheder i Danmark


Når dine varer skal afsendes til en adresse i Danmark, så kan vi både tilbyde Post Danmark og GLS som speditør. Der kan frit vælges om pakken skal bringes ud til en privat- eller erhvervs-adresse, ønskes afhentes i en Post Danmark butik/døgnboks eller hos en af GLS's afhentnings steder.

Har du spørgsmål til levering?


Hvis du har spørgsmål til levering, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail: [email protected] eller telefon +45 52 90 00 00

Moms


Alle varer som ønskes leveret til Danmark og Sverige inkluderer 25% dansk moms.  Når du gennemfører din ordre i "Kassen" og har indtastet leverings adresse, kan du se den totale opgørelse af moms for varer der skal leveres til den pågældende land.