Underbukser

Her kan du købe billige underbukser til mænd i de blødeste materialer og med de bedste pasformer – fra anerkendte brands. Vores underbukser til mænd er altid af den bedste kvalitet – og du kan købe dem til markedets bedste priser! Hvis du køber underbukser til mænd hos os, tilbyder vi:

- Dag-til-dag levering
- Gratis fragt i hele Danmark vekøb over 499 kr.
- Fri returret på alle ubrugte underbukser.

Derudover får du evig returret over 365 dage på alle underbukser til mænd. Derfor kan du allerede nu købe dem som gave – også selvom du først skal give gaven om lang tid. Gå på opdagelse her i webshoppen og køb herreunderbukser til den bedste pris.

1-30 af 60
Udsalg
3-Pak Bambus Boxershorts, Resteröds, Navy
ajax-loader
Specialpris 299,00 DKK
Pris: 349,00 DKK
Udsalg
3-Pak Bambus Boxershorts, Resteröds, Grøn
ajax-loader
Specialpris 299,00 DKK
Pris: 349,00 DKK
JBS Original Underbukser Sort
JBS Black or White Tights Hvid
JBS Original Underbukser Hvid
JBS Original Underbukser Grå
JBS Original Underbukser Sort
Sorte Trunks / Boxershorts i bomuld
Mængderabatter
Sorte Trunks / Boxershorts Bambus
Mængderabatter
JBS Trade 955 Tights, Hvid
Mængderabatter
JBS Trade 955 Tights, Lysegrå
Mængderabatter
JBS Trade 955 Tights, Mørkegrå
Mængderabatter
JBS Trade 955 Tights, Sort
Mængderabatter
JBS Trade 955 Tights, Blå
Mængderabatter
JBS Trade 955 Tights, Rød
Mængderabatter
JBS Drive 956 Boxershorts / Tights, Sort
Mængderabatter
Udsalg
Hvide Resteröds Gunner Solid Boxers
ajax-loader
Specialpris 49,00 DKK
Pris: 149,00 DKK
Udsalg
Resteröds 2-Pak Boxershorts
ajax-loader
Specialpris 149,00 DKK
Pris: 249,00 DKK
1-30 af 60

Stort udvalg af underbukser til mænd

Vi har et stort sortiment underbukser til mænd. Vi sælger kun produkter, som vi kan stå inde for. Vores store udvalg er derfor spækket med underbukser i den bedste kvalitet.

Sortiment

Her på webshoppen sælger vi flere forskellige typer underbukser til mænd. Der er derfor produkter til enhver smag. Uanset hvilken pasform du går efter. Her kan du købe alt fra:

- Boxershorts
- Lange underbukser
- Tights
- Briefs

Materiale og kvalitet

Alle herreunderbukserne her på siden er lavet i blødt materiale, så de føles behagelige at have på. Det er vigtigt, at underbukserne er rare at have på, da stoffet ofte vil sidde tæt på huden. Underbukser i dårlig kvalitet kan derfor hurtigt irritere huden. 

Størrelse og pasform

Vi sælger desuden underbukserne i mange størrelser, som går fra small til 8XL. Du kan vælge imellem forskellige længder og pasformer.

Design

Vores underbukser til mænd kan desuden købes i mange forskellige designs, så der både er mulighed for at købe underbukser i et stilrent og enkelt design – og herreunderbukser i flotte farver og print. Der er med andre ord underbukser til enhver smag og lejlighed.

Shop billige underbukser til mænd

Du kan købe billige underbukser til mænd hos os. Vi har blandt andet 3-pakker, så du kan spare penge og få flere herreunderbukser til en god samlet pris. Vi fører løbende gode tilbud på underbukser til mænd, så hold dig opdateret her på webshoppen.

Brands

Shop dine nye herreunderbukser fra de mest anerkendte brands på markedet. Vores udvalg af brands er udvalgt med tanke på både kvalitet, pasform og design. Køb underbukser til mænd fra blandt andet disse brands:

- Resteröds
- JBS
 

Fri levering ved køb af herreunderbukser

Når du køber herreunderbukser hos os, kan du forvente lynhurtig levering. Vi tilbyder nemlig dag-til-dag levering. Køber du for mere en 499 kroner tilbyder vi fri levering i hele landet. Hvis du shopper underbukser til mænd online hos os, har du evig returret over 365 dage og fri retur.

Har du spørgsmål til vores varer eller service? Ring til os helt uforpligtende på telefon +45 52 90 00 00. Vi glæder os til at tage imod dit opkald. Se også vores store udvalg af sokker.