Sokker

Vi har altid over 500 forskellige modeller på lager, så der er noget for enhver smag. Brug evt. filtreringsfunktionen, for lettere at finde dem du søger.
Filtrer
Filtrer efter
Pris

Varer 1-35 af 763

Side
pr. side

Billige sokker

Er du på udkig efter gode billige strømper og sokker? Så er du havnet det rigtige sted. NyeSokker.dk er en webshop, der  tilbyder sokker af højeste kvalitet - til markedets bedste priser

Vores sokker er billige, når du køber dem enkeltvis, men du kan spare endnu flere penge, hvis du køber vores flerpak-sokker eller hvis du køber mange par. Vi tilbyder nemlig mængderabat.

Vi har løbende tilbud på vores strømper, så hold øje her på webshoppen eller gå til vores "sale-side", hvor du kan købe ekstra billige sokker

Gå på opdagelse her i webshoppen, der byder på et bredt sortiment af alverdens kvalitetssokker til en billig pris.

 Køber du sokker hos os får du flere fordele:

- Vi har dag-til-dag levering
- Vi tilbyder gratis fragt i hele Danmark ved køb over 499 kr.
- Vi bytter med et smil, så du får 365 dages fri returret på alle ubrugte varer.

 Som noget særligt tilbyder vi også 365 dages returret på alle vores sokker. Derfor kan du allerede nu købe sokkerne som gave til en begivenhed langt ude i fremtiden.

Vores sortiment af sokker

Vores store sortiment at sokker byder på et væld af forskellige farver og materialer. Derudover kan du finde mange forskellige slags. Du kan blandt andet købe:


- Tennissokker
- Arbejdssokker
Bambussokker
- Diabetessokker
- Knæsokker
Bryllupssokker
Yoga & Pilates sokker
Ankelsokker (korte sokker)

… og mange flere. Som du kan gætte dig til, har vi sokker, der passer til enhver lejlighed. Hvis du vil vide mere om vores sokker, gør vi dig klogere nedenfor.

Sokkernes materiale og kvalitet

Vores sokker kommer i forskellige kvalitetsmaterialer. De føles alle rare og behagelige at have på. De har forskellige pasformer, som passer til det formål, du skal bruge sokken. Vores arbejdssokker er eksempelvis ekstra tykke i bunden, så de kan holde til hverdagens aktiviteter – og så du undgår huller i sokkerne grundet slitage.

Yogasokkerne har anti-slip-funktion, som gør det lettere for dig at udøve yoga eller pilates. Den rette kombination i materialevalg sikrer, at dine sokker ikke ser slidte ud efter få vaske. De forskellige materialer har også andre fordele. Vi gør dig klogere på de materialer, vi har valgt nedenfor.

Bomuld

Bomuld er det mest brugte materiale i sokker, fordi det gør, at dine fødder bedre kan ånde - samtidig med, at det er et meget blødt materiale, som gør det behageligt at have sokkerne på. Derudover har bomuld en høj absorberingsevne, så dine fødder altid føles tørre. Jo mere bomuld - jo blødere føles sokken at have på.

Polyester

Polyester som JBS blander i deres sokker er et materiale, der forstærker sokken, så der ikke kommer huller. Samtidig sikrer det, at sokkerne krymper mindre efter vask, så de holder pasformen i længere tid.

Polyamid

Polyamid som CR7, Egtved og vores egne sokker indeholder, sikrer en fantastisk slidstyrke. Materialet gør derudover sokken mere elastisk end polyester. Sidst men ikke mindst sikrer polyamid, at sokkerne krøller mindre, så de også ser pæne ud efter vask.

Elestan, Spandex, lycra

Elestan, Spandex, lycra (kært barn mange navne) bliver tilført sokkerne for at gøre dem mere elastiske. Det betyder, at sokken kan strækkes mere - uden at gå i stykker. Dette kan være en stor fordel, når vi hurtigt skal have sokker af- og på, eller hvis der er tale om sokker til børn.

Uld

Uldsokker holder dig varme, når det er koldt – samtidig med, at dee holder dig kølig, når det er varmt. En del sokker af uld har både et indvendigt og udvendigt lag, hvor det udvendige består af uld og polyamid. Det indvendige lag er ofte af bomuld for at sikre den bløde følelse, når du tager dem på. Der er to grunde til, at uldsokker ofte er et mix:

- Fordi ren uld kradser meget.
- Fordi uld i sig selv ikke er særligt elastisk, så for at sikre at den sidder tæt omkring foden mixes det med polyamid.

Bambus

Vi har også bambussokker. Bambus er et særdeles velegnet materiale til sokker -  det er er utroligt blødt, stærkt og nemt at arbejde med. Bambusfibrene har desuden en ret høj absorberingsevne, der hurtigt transporterer sved og fugt væk fra fødderne. Dette gør sokkerne mere åndbare og fødderne holdes tørre hele dagen, hvilket giver høj komfort.

 

Sokker i flotte designs

Vi har både ensfarvede og sokker med flotte mønstre. og, så der er sokker til enhver smag. Klik ind på vores strømper nedenfor og find den sok, der passer til din personlige stil:

- Sokker med indvendig markering
- Hvide sokker
- Stribede sokker
- Ternede sokker
Sorte sokker

 
Længder og størrelser

Vores sokker fås også i forskellige længder. Vi har sokker der går over knæene og "No show"-sokker, som du kan bruge i dine sommersko. Som noget særligt tilbyder vi og store sokker, som går helt op til størrelse 54!

Har du spørgsmål til vores sokker og strømper, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne sikre, at du får den optimale oplevelse ved at handle med os.