Sokker

Sokker og strømper

Er du på udkig efter gode billige strømper og sokker? Så er du havnet det rigtige sted. NyeSokker.dk er en webshop, der  tilbyder sokker og strømper af højeste kvalitet - til markedets bedste priser

Vi har altid over 500 forskellige modeller på lager, så der er noget for enhver smag. Brug evt. filtreringsfunktionen, for lettere at finde dem du søger.

1-30 af 620
Socks CPH Damestrømpe - Sort/Grå med glitter
Mængderabatter
CPH Socks Comp.- Herrestrømper - Stribede Rød
Mængderabatter
Socks CPH- Damestrømper transparent Grøn
Mængderabatter
Decoy Ladies Fine Knit Rullestrømper, Mørk Grå
Mængderabatter
Bomulds Strømpe fra Socks CPH - Grøn Striber
Mængderabatter
Egtved Uldsokker "Heavy" Mørkeblå
Mængderabatter
Egtved Uldsokker "Uden Elastik", Lys Beige, str. 45-48
Mængderabatter
5-pak Hvide Decoy Footies
Grå Egtved bomuldssokker uden elastik
Mængderabatter
JBS sokker med smalle blå striber
Mængderabatter
Hvide Bambus Ankelstrømper (Korte Strømper)
Mængderabatter
Sorte Strømper
Mængderabatter
Sorte Decoy Bambusstrømper
Mængderabatter
Kappa Sneaker Socks 3-Pak (Kort Model) Sort
Mængderabatter
JBS sokker, grå med prikker
Mængderabatter
Stribede Strømper
Mængderabatter
Uldsokker, Alpaca - Sort
Mængderabatter
Grå Strømper
Mængderabatter
Socks CPH Damestrømpe - Sand/Lyserød med glitter
Mængderabatter
CPH Socks Comp.- Herrestrømper - Prikkede Grøn
Mængderabatter
1-30 af 620

Billige strømper og sokker

Vores strømper og sokker er billige, når du køber dem enkeltvis, men du kan spare endnu flere penge, hvis du køber vores flerpak-strømper eller hvis du køber mange par. Vi tilbyder nemlig mængderabat.

Køber du for eksempel 20 par, sparer du 300 kroner – og køber du 50 par, sparer du hele 1000 kroner! Vi har løbende tilbud på vores strømper, så hold øje her på webshoppen eller gå til vores ”sale”-side, hvor du kan købe ekstra billige sokker og strømper.

Gå på opdagelse her i webshoppen, der byder på et bredt sortiment af alverdens kvalitetsstrømper til en billig pris.

 Køber du strømper og sokker hos os får du flere fordele:

- Vi har dag-til-dag levering
- Vi tilbyder gratis fragt i hele Danmark ved køb over 499 kr.
- Vi bytter med et smil, så du får 365 dages fri returret på alle ubrugte strømper.

 Som noget særligt tilbyder vi også 365 dages returret på alle vores strømper og sokker. Derfor kan du allerede nu købe sokkerne som gave til en begivenhed langt ude i fremtiden.

Vores sortiment af strømper og sokker

Vores store sortiment at strømper og sokker byder på et væld af forskellige farver og materialer. Derudover kan du finde mange forskellige slags strømper. Du kan blandt andet købe:

- Arbejdssokker
- Bambussokker
- Diabetessokker
- Knæsokker
- Bryllupssokker
- Yoga og pilates sokker
Ankelsokker (korte sokker)

… og mange flere. Som du kan gætte dig til, har vi strømper og sokker, der passer til enhver lejlighed. Hvis du vil vide mere om vores strømper og sokker, gør vi dig klogere nedenfor.

Sokkernes materiale og kvalitet

Vores strømper og sokker kommer i forskellige kvalitetsmaterialer. De føles alle rare og behagelige at have på. De har forskellige pasformer, som passer til det formål, du skal bruge sokken. Vores arbejdsstrømper er eksempelvis ekstra tykke i bunden, så de kan holde til hverdagens aktiviteter – og så du undgår huller i sokkerne grundet slitage.

Yogastrømperne har anti-slip-funktion, som gør det lettere for dig at udøve yoga eller pilates. Den rette kombination i materialevalg sikrer, at dine sokker ikke ser slidte ud efter få vaske. De forskellige materialer har også andre fordele. Vi gør dig klogere på de materialer, vi har valgt nedenfor.

Bomuld

Bomuld er det mest brugte materiale i sokker, fordi det gør, at dine fødder bedre kan ånde - samtidig med, at det er et meget blødt materiale, som gør det behageligt at have sokkerne på. Derudover har bomuld en høj absorberingsevne, så dine fødder altid føles tørre. Jo mere bomuld - jo blødere føles sokken at have på.

Polyester

Polyester som JBS blander i deres sokker er et materiale, der forstærker sokken, så der ikke kommer huller. Samtidig sikrer det, at sokkerne krymper mindre efter vask, så de holder pasformen i længere tid.

Polyamid

Polyamid som CR7, Egtved og vores egne sokker indeholder, sikrer en fantastisk slidstyrke. Materialet gør derudover sokken mere elastisk end polyester. Sidst men ikke mindst sikrer polyamid, at sokkerne krøller mindre, så de også ser pæne ud efter vask.

Elestan, Spandex, lycra

Elestan, Spandex, lycra (kært barn mange navne) bliver tilført strømperne for at gøre dem mere elastiske. Det betyder, at sokken kan strækkes mere - uden at gå i stykker. Dette kan være en stor fordel, når vi hurtigt skal have sokker af- og på, eller hvis der er tale om sokker til børn.

Uld

Uldsokker holder dig varme, når det er koldt – samtidig med, at dee holder dig kølig, når det er varmt. En del sokker af uld har både et indvendigt og udvendigt lag, hvor det udvendige består af uld og polyamid. Det indvendige lag er ofte af bomuld for at sikre den bløde følelse, når du tager dem på. Der er to grunde til, at uldsokker ofte er et mix:

- Fordi ren uld kradser meget.
- Fordi uld i sig selv ikke er særligt elastisk, så for at sikre at den sidder tæt omkring foden mixes det med polyamid.

Bambus

Vi har også bambussokker. Bambus er et særdeles velegnet materiale til strømper -  det er er utroligt blødt, stærkt og nemt at arbejde med. Bambusfibrene har desuden en ret høj absorberingsevne, der hurtigt transporterer sved og fugt væk fra fødderne. Dette gør strømperne mere åndbare og fødderne holdes tørre hele dagen, hvilket giver høj komfort.

 

Strømper og sokker i flotte designs

Vi har både ensfarvede og sokker med flotte print. og, så der er sokker til enhver smag. Klik ind på vores strømper nedenfor og find den sok, der passer til din personlige stil:

- Sorte sokker med indvendig markering
- Hvide sokker
- Stribede sokker
- Ternede sokker
Sorte sokker

 
Længder og størrelser

Vores strømper og sokker fås også i forskellige længder. Vi har sokker der går over knæene og ”No show”-sokker, som du kan bruge i dine sommersko. Som noget særligt tilbyder vi både helt små strømper til børn der går fra størrelse 35 - og store strømper, som går helt op til størrelse 54!

Har du spørgsmål til vores sokker og strømper, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne sikre, at du får den optimale oplevelse ved at handle med os.