ShopWithSocks.com har skiftet navn til NyeSokker.dk - Fordi det er lettere at udtale :o)

×

Tennissokker

Hos Shopwithsocks kan du købe billige tennissokker i de blødeste materialer og med de bedste pasformer. Vi fører kun anerkendte brands, så du kan være sikker på, at de kommer i den bedste kvalitet. Du kan købe tennissokker til markedets bedste priser her på webshoppen, og som noget særligt tilbyder vi:

- Dag-til-dag levering
- Gratis fragt i hele landet ved køb over 499 kr.
-  Vi bytter ubrugte tennissokker med et smil.

Derudover tilbyder vi desuden fri returret over 365 dage på alle tennissokker. Derfor kan du allerede nu købe dem som gave til en begivenhed – også selvom begivenheden ligger langt ude i fremtiden. Gå på opdagelse her i webshoppen og køb tennissokker til den bedste pris!

8 vare(r)
3-Pak Claudio Tennissokker, Hvid
1 STK FOR 99,00 DKK -
3-pak sorte JBS tennissokker
1 STK FOR 99,00 DKK -
Udsalg
5 par hvide tennissokker med grønne striber
1 STK FOR 49,00 DKK -
ajax-loader
Specialpris 49,00 DKK
Pris: 150,00 DKK
Udsalg
5 par hvide tennissokker med gule striber
1 STK FOR 49,00 DKK -
ajax-loader
Specialpris 49,00 DKK
Pris: 150,00 DKK
Grå Tennissokker
3 ENS FOR 99,00 DKK -
Hvide Tennissokker
3 ENS FOR 99,00 DKK -
Sorte Tennissokker
3 ENS FOR 99,00 DKK -
Sorte tennissokker
50 ENS FOR 1.495,00 DKK -
8 vare(r)

Stort udvalg af tennissokker

Vi har et stort sortiment af tennissokker. Vores tennissokker er særligt udvalgt, så du kan være sikker på den bedste kvalitet. Vi sælger flere forskellige typer tennissokker.

Materiale og kvalitet

Vores tennissokker er i bomuld. Sokkerne er lavet i blødt materiale, så de føles behagelige at have på. Dette sikrer, at dine fødder kan ånde uanset om du har sko eller sandaler på. Tennissokkerne er ideelle uanset, om du er stillesiddende eller aktiv. Det skyldes, at de altid leder fugten væk fra dine fødder, så de kan holde sig tørre. Materialet er særdeles slidstærkt, så du ikke er nødt til at købe nye sokker hele tiden. Materialet på vores tennissokker gør desuden, at de ikke i lige så høj grad kryber i vask.

Størrelse og pasform

Mixet med Polyamid og Elestan sikrer, at tennissokkerne er elastiske og at de smyger sig godt om dine fødder.  Derudover materialet sokkerne en fantastisk slidstyrke og de holder pasformen. Vi fører tennissokker i mange størrelser, og du kan købe strømper fra størrelse 35-54!

Tennissokker i flotte designs

Vores tennissokker kan desuden købes i mange forskellige designs og farver, så der både er mulighed for et stilrent og enkelt design – eller tennissokker med farvede striber. Der er med andre ord tennissokker til enhver smag og lejlighed.

 

Shop billige tennissokker hos os

Du kan købe billige tennissokker hos os. Vi har blandt andet 3-pakker, så du kan spare penge og få flere tennissokker til en god samlet pris. Vi fører løbende tilbud på tennissokker, så hold dig opdateret her på webshoppen.

Andre fordele...

Når du køber tennissokker hos os, kan du forvente lynhurtig levering. NyeSokker tilbyder nemlig dag-til-dag levering. Køber du tennissokker for mere en 499 kroner tilbyder vi desuden fri levering i hele Danmark. Hvis du shopper tennissokker på vores webshop har du returret over 365 dage og fri retur. 

Har du spørgsmål til vores tennissokker eller service? Ring til os helt uforpligtende på telefon +45 52 90 00 00. Se også vores store udvalg af sokker og strømper.