Strømper

Strømper for Alle i høj Kvalitet

Her finder du et hav af skønne strømper til både herre, dame og børn - og hvad end du er på udkig efter yogastrømper, julestrømper eller bryllupsstrømper, finder du det hos os.

Vi fører en lang række populære brands, som fremstiller strømper i laber kvalitet og skønne materialer som merinould og bambus. På den måde får dine fødder det bedste af det bedste, og ofte til en billig pris.

Fyld strømpeskuffen hjemme fra lænestolen

I vores online shop finder du strømper i små som store størrelser til mænd, kvinder og familiens mindste. Her kan du fylde den virtuelle kurv med alt, hvad fødderne begærer.

Shop din nye strømpe online hjemme fra lænestolen, uanset om du bor i København, Odense, Aarhus eller et helt fjerde sted. Det bliver ikke nemmere at fylde strømpeskuffen. 

Hverdagsstrømper, sportsstrømper og skøre strømper

Strømpeskuffen bør indeholde et godt og varieret udvalg af sokker. Den kan med fordel indeholde alt fra selvsiddende strømper til ankelstrømper og lange knæstrømper.

Det kan også være, at du har lyst til at prøve et par tåstrømper, som giver en helt særlig komfort. Det er strømper med tæer, så du kan vippe med storetå, lilletå og alt derimellem.

Hos Nyesokker.dk har vi styr på hverdagsstrømpen, feststrømpen, den aktive strømpe og den skøre strømpe. Hvad end det er hyggestrømper eller festlige netstrømper, du mangler, kan du altså finde det hos os.

Coastland, Decoy og JBS of Denmark

Vi fører nogle af de bedste brands på markedet, når det kommer til strømper. Vi vil nemlig gerne sørge for, at dine fødder bliver beklædt med kvalitet, dog altid til den lavest mulige pris. Nogle af de brands, du finder hos er, er:

  • Coastland
  • Decoy
  • JBS of Denmark
  • Egtved
  • Libert
  • Copenhagen Sock Company
  • Steven
  • SorteSokker
  • ToeToe
  • Socks CPH 

Fra sorte strømper til glimmerstrømper 

Til hverdagsbrug tilbyder vi alt fra sorte strømper til nudestrømper og hyggestrømper i en række top-behagelige varianter. Det kan også være, at du foretrækker dine hverdagsstrømper med en smule pep, fx prikkede, ternede eller stribede - så det har vi selvfølgelig også.

I den mere skøre afdeling finder du glimtende glimmerstrømper og julede julesokker. Til festbrug tilbyder vi nylonstrømper, bryllupsstrømper og mange flere varianter, der gør dagen helt speciel. 

Strømper til sport og aktiviteter

Mens hyggestrømper er perfekte til en stille stund på sofaen, er sportsstrømper lige hvad du har brug for, når du skal være aktiv. Hos Nyesokker.dk tilbyder vi skistrømper, fodboldstrømper, løbestrømper, tennisstrømper og vandrestrømper til en god hike.

Du kan sågar finde særlige yogastrømper med dutter, så du står godt fast - det er nemlig særlige skridsikre strømper, der lader dig stå stabilt i hundestillingen såvel som krigeren.

Støttestrømper og diabetesstrømper

Vi har også strømper til dig med særlige behov, heriblandt diabetes. Du finder således et godt udvalg af diabetesstrømper, der ikke strammer og er uden søm ved tæerne. I udvalget finder du strømper til herre uden elastik såvel som strømper til damer uden elastik.

På Nyesokker.dk kan du også shoppe kompressionsstrømper og støttestrømper. Det kan være godt at have et par eller fire rejsestrømper, eksempelvis flystrømper, i sokkeskuffen. Så er du klar til turen!

Lækre materialer som bambus og uld

Du går ikke ned på labre og behagelige materialer, når du shopper hos os. Vi har et bredt sortiment af både bambusstrømper og uldstrømper til både herre og dame. 

Bambus er blødt og bæredygtigt, fordi det vokser lynende hurtigt, og der er masser af det. Så hvis du er til et silkeblødt og klimavenligt materiale, vil bambus være lige noget for dig.

Uld er antibakterielt og super til at holde på varmen. Hvis du har brug for et par varme strømper til de kolde vinterdage, er uld altså en sikker vinder. Derudover slipper du for den helt store vask, for uld er nemlig i høj grad selvrensende.

Alternativt kan du overveje et par varme termostrømper. I vores udvalg finder du også økologiske strømper i massevis - så bliver sokkeskuffen lidt grønnere.