Arbejdsstrømper

Hos NyeSokker.dk forhandler vi selvfølgelig også arbejdsstrømper. Unisex - som er til både herrer og damer. De bedste strømper til arbejdsbrug. I en god, lækker, åndbar og slidstærk kvalitet.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
Mærke
Materiale
Style
Type
Størrelse
Farve
Køn
Bedømmelse

11 produkter

 1. 3 par sorte arbejdssokker - Arbejdsstrømper
  3 par sorte arbejdssokker
  Fra 119,00 DKK
 2. 3 par lysegrå knælange uldsokker - Arbejdsstrømper
  3 par lysegrå knælange uldsokker
  Fra 119,00 DKK
 3. 3 par mørkegrå uldsokker uden topelastik - Arbejdsstrømper
  3 par mørkegrå uldsokker uden topelastik
  Bedømmelse:
  60%
  Fra 119,00 DKK
 4. 3 par lysegrå uldsokker uden topelastik - Arbejdsstrømper
  3 par lysegrå uldsokker uden topelastik
  Fra 119,00 DKK
 5. Sorte tennissokker (bambus) - Arbejdsstrømper
  Sorte tennissokker (bambus)
  Fra 49,00 DKK Fra 29,90 DKK
 6. Sorte Egtved Uldsokker "Heavy" - Arbejdsstrømper
  Sorte Egtved Uldsokker "Heavy"
  Fra 79,00 DKK Fra 70,00 DKK
 7. Arbejdssokker 3-Pak - Arbejdsstrømper
  Arbejdssokker 3-Pak
  Fra 99,00 DKK
 8. Sorte tennissokker - Arbejdsstrømper
  Sorte tennissokker
  Fra 49,00 DKK Fra 29,90 DKK
 9. Egtved Bomuldsokker "Terry Sole", Sort - Arbejdsstrømper
  Egtved Bomuldsokker "Terry Sole", Sort
  Fra 79,00 DKK Fra 70,00 DKK
pr. side

Billige arbejdsstrømper

Vores arbejdsstrømper er rimelige i prisen - nogen vil sige billige, hvilket ikke er ensbetydende med ringe kvalitet. Det er vores strømper et godt eksempel på - kvalitet og komfort. 

Vi har deciderede arbejdsstrømper, men også multifunktions- og tennisstrømper , der sagtens kan bruges til arbejdsbrug. Det kommer helt an på, hvordan du ser på det og til hvilken arbejdsfunktion, de skal bruges. Nogle erhverv slider mere på strømperne end andre. Desuden er vi forskellige i den måde bevæger os på, hvilket også påvirker strømpesliddet. Det kræver altså strømper med god slidstyrke i nogen erhverv.

Du kan købe tykke og tynde arbejdsstrømper hos os. Til vinter- og sommerbrug. Har du tendens til kolde eller varme fødder - har vi arbejdsstrømperne, der lige passer til dine fødder. Arbejdsstrømper skal holde fødderne tørre, varme og komfortable samt lade fødderne ånde.

Hvad er de bedste arbejdsstrømper, vil nogen måske spørge? Det afhænger af, hvad de skal bruges til og om du er en person, der genneralt slider strømper hurtigt og ikke mindst hvilket erhverv du har. En møbelsnedker slider måske ikke strømper lige så hurtigt som mureren, der har et betydeligt mere snavset arbejde. Vi bestræber os på, at forhandle holdbare arbejdsstrømper i en god, lækker, holdbar og åndbar kvalitet. Strømper - der har flere anvendelses muligheder!

Vores arbejdssokker kan nemlig også benyttes til andet end arbejde. Brug dem i fritiden. Når du laver havearbejde, motionerer, går en skøn tur i skoven med familie og hund eller skal på en god vandreferie. Kort sagt - de er super anvendelige.

Definition på arbejdsstrømper:

Som ordet siger - er det strømper til brug på arbejdet. Strømper -  som skal være funktionsdygtige og klare en 8 timers arbejdsdag. Tænker du nogensinde på at dine fødder har forskellige behov? Strømper til arbejdsbrug kræver kvalitet, stor slidstyrke og holdbarhed samt god komfort. 

Hvem bruger arbejdsstrømper?

De bruges specielt af håndværkere, men kan selvfølgelig også anvendes af andre erhvervsgrupper og til fritidsbrug. 

Inden for fag - som tømrere, murere, elektrikere, gartnere, VVS'ere og smede mm. - er det særligt vigtigt, at bruge strømper lavet til arbejdsbrug. Det er fag, hvor der bliver stået og gået en hel lang arbejdsdag. Fødder, der er lukket inde i arbejdssko 8 timer hver dag, er bla. med til at slide en del på dine strømper. Det er derfor væsentligt de er i en solid, holdbar og god kvalitet. Gerne med forstærkninger under sålen og ved hæl og tæer. Desuden skal de være komfortable og behagelige at have på, når du skal have de samme strømper på hele dagen. 

Om sommeren må de gerne være i en lidt tyndere kvalitet. De skal dog stadig være lækre, åndbare og slidstærke og behagelige at have på. Arbejdsstrømper til koldere årstider er tykkere i kvaliteten og skal selvfølgelig opfylde de samme kriterier, som den lidt tyndere udgave. 

Arbejdsstrømper til mænd og kvinder:

Vores strømper er unisex - dvs. de kan anvendes af begge køn. Mange kvinder tager i dag en uddannelse i det, vi tidligere betegnede mandefag eller håndværkerfag. Derfor er der i den grad brug for arbejdsstrømper til kvinder - i både små og store størrelser.

Benyt dine arbejdsstrømper efter arbejdstid: 

Arbejdsstrømper er faktisk også ganske anvendelige til fritidsbrug. Når der skal fældes træer i sommerhuset eller bare udføres almindeligt havearbejde - græsslåning eller lugning af ukrudt. Så er det perfekt med nogle gode arbejdsstrømper. Tykkere til efterår og vinter - lidt tyndere til forår og sommer.

Arbejdsstrømper til motion:

Vores arbejdsstrømper kan udmærket benyttes, når du dyrker sport. Især -  hvis du ikke har noget særligt behov, for at bruge strømper specielt lavet til løb, golf, yoga - eller en masse andet sportsgrene.  Fordi vores arbejdsstrømper er åndbare, holdbare, elastiske og komfortable med god pasform. De har ekstra forstærkninger under fodsålen og ved hæl og tæer. Desuden er de i en fin og blød kvalitet, der gør dem bekvemme at have på. Kig dig omkring og se om der muligvis kunne være strømper, du kan bruge både til dit arbejde og når du dyrker din sport. 

Hvorfor bruge arbejdsstrømper?

Det er super vigtigt for dig og specielt dine fødder, at bruge funktionelle og praktiske strømper til arbejdsbrug. Strømper udviklet til arbejdsbrug er mere robuste. De fleste har, ligesom os andre, det samme par strømper på hele arbejdsdagen. 8 timer lukket inde i det samme par arbejdssko. Det kan sagtens blive en ubehagelig følelse for dig og dine fødder.

Fødder indelukket i sko bliver varme og fugtige. Det bevirker, at der udvikles bakterier, som giver lugtgener. Fugtige fødder giver desuden ofte vabler, fordi huden f.eks. mellem tæerne gnider mod hinanden. Desuden giver fugtigt anledning til svampedannelse. Det kræver måske et læge besøg og som regel behandling, at få svamp til at forsvinde igen. Derfor skal strømperne være åndbare og hurtigt lede fodsved væk fra huden.

Dine fødder skal også helst være varme. Der er ikke noget værre end kolde og klamme fødder. Foruden en ubehagelig fornemmelse, giver det også risiko for, at vi kan blive syge. Kolde fødder alene gør os ikke syge.  Virus trænger ikke gennem huden på de kolde fødder. Men kulden påvirker immunforsvaret, som nærmest går i stand-by-mode. På den måde bliver vi mere modtagelige for viruspåvirkning - f.eks. kan vi blive forkølede eller få influenza. Vi kan være mere eller mindre genetisk disponeret for at blive syge. Det bevirker, at nogen mennesker er mere modtagelige for kuldepåvirkning end andre. Ingen tvivl om, at det er vores immunforsvar, der påvirkes "negativt" af kulden. Når vi færdes mellem andre mennesker i det offentlige rum bombarderes vi konstant med vira og bakterier. Er dit "batteri"(immunforsvar) fladt - bliver du nemt offer for en infektion. SÅ HUSK - super vigtigt med varme tørre fødder. 

Arbejdsstrømper skal altså være behagelige og bekvemme - at have på. Åndbarhed er ligeledes en meget vigtig faktor. De må rigtigt gerne have flade sømme ved hælen og tæerne, som ikke generer, når du har sko på. Det er også vigtigt med en blød ekstra stærk sål under fødderne. De skal være ordentlige, praktiske og solide. Vigtigt de sidder godt på foden. Strømpefolder i skoene kan påvirke din gang og give ømme muskler og led på sigt. 

Kort sagt skal strømper til arbejdsbrug være:

 • Åndbare.
 • Holdbare og slidstærke.
 • Have flade sømme ved tæerne.
 • Have ekstra blød sål.
 • Være forstærket under sålen og ved hæl og tå.
 • Kunne holde fødderne varme og tørre.
 • Være komfortable at have på.

Det er altså utroligt vigtigt for dit velbefindende og for at holde dine fødder sunde, at bruge ordentlige arbejdsstrømper.

Er vores arbejdsstrømper Oeko-tex certificerede?

Svaret er ja - flere af vores strømper er testet og godkendt ud fra de krav OEKO-TEX® Forening stiller.

                                                                                

download


OEKO-TEX® Standard 100 er en produktcertificering, som stiller krav til indhold af kemiske stoffer, der er - eller mistænkes for at kunne være - skadelige for vores helbred. OEKO-TEX® er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og kendes på mærket ’Tiltro til tekstiler’. Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale OEKO-TEX® Forening har stillet. 

Brands:

Vores mærker i strømper til arbejdsbrug, er i en lækker god kvalitet. Så klik ind på arbejdsstrømper og se, om der er noget du kan bruge. På arbejdet eller når du holder fri. Det er dig, der sætter dagsordenen - ikke strømperne. Skal du ud og vandre i bjergene, på cykelferie eller bare ordne haven. Så er vore arbejdsstrømper lige til at hoppe i. Vi har følgende mærker:

SorteSokker.dk er vores eget brand. Fremstillet i en lille familie drevet virksomhed i Europa. Vores tennisstrømper er ganske anvendelige til arbejdsbrug. De har ekstra forstærkning i sålen, er komfortable og robuste.

Størrelser.

Hos ShopWithSocks.com kan du få arbejdsstrømper fra str. 35 til str. 53 - inddelt i størrelsesgrupper. Det er super vigtigt du bruger den rigtige størrelse. Strømperne må ikke være for store. Så kommer de let til at folde under fødderne, når du går. Det er super generende og kan påvirke din gang og forårsage ømhed i muskler og led. Er de for små, presser de på tæerne - det er møg irriterende. Så det er bare med at klikke ind på arbejdsstrømper og se dig omkring. Du finder måske lige det - du søger og i den rigtige størrelse.

Hvilken farve arbejdsstrømper har vi?

Hos ShopWithSocks.com forhandler vi ensfarvede arbejdsstrømper i grå, blå og grønne. Er du til strømper med flere farver, må du nøjes med farverne - sort, hvid og gul - med tekst øverst på skaftet fra Vincent Creation. Nogle af vores tennistrømper til arbejdsbrug, har striber øverst på skaftet. De grønne fra Socks CPH har mønster i beige og lysebrun ved hæl og forfod.

Som håndværker, har det måske ikke den store betydning, hvilken farve dine strømper har. Det vigtigste må formentlig være kvalitet, komfort, åndbarhed, slidstyrke. Arbejdsstrømper skal kunne holde til en lang arbejdsdag. Mon du -  som håndværker - tænker på om dine strømper har en fancy farve?

Valg af materiale:

Er valg af materiale vigtigt for komfort og holdbarhed? Svaret er enkelt. Det er vigtigt at vælge materialer, der gør arbejdsstrømperne bløde,  behagelige, elastiske og ikke mindst med en vis holdbarhed.

En kombination af natur- og kunststofmaterialer er et godt valg.

Bomuld er et natur materiale, der absorberer sved rigtigt godt og har en vis blødhed. Super egnet til at blande med andre materialer - også syntetiske. Uld er ligeledes et natur materiale fremstillet af dyrehår - f.eks. uld fra geder og får. Det isolerer mod varme/kulde, er vandafvisende, temperaturregulerende og smudsafvisende.

Polyamid/polyester og elastan er kunstigt fremstillet. Det sker ved forarbejdning af olie og naturgas - der ved en avanceret kemisk proces omdannes til plastik. Denne plastik forarbejdes videre til syntetiske fibre. Elastan og polyamid/polyester giver produkter slidstyrke, blødhed og elasticitet. Vores arbejdsstrømper indeholder:

 • Bomuld
 • Polyamid/polyester
 • Elastan
 • Uld

Alle vores strømper er altid fremstillet i en kombination af disse materialer. Det giver en dejlig blød og lækker kvalitet med god elasticitet, åndbarhed og slidstyrke. Vi tilstræber altid at forhandle de bedste strømper til arbejdsbrug.

Strømper til arbejdsbrug på udsalg:

Er du på jagt efter arbejdsstrømper eller fritidsstrømper på tilbud? Så skal du bare klikke ind på "sale"(udsalg) - der finder du de strømper, vi har på tilbud netop nu. Her finder du:

 • Socks CPH (5 - 10 - 20 - 30 og 50 par) for x-antal kr.

Arbejdsstrømper i 3 pk:

Du kan sagtens købe pakker med flere par hos os. Vi har pakker med 3 i følgende brands:

 • Egtveds multifunktionelle strømper (3 pk.)
 • Vincent Creation (3 pk.)
 • Claudio (3 pk.)
 • JBS (3 pk.)

Hvordan vaskes mine arbejdsstrømper?

Vi anbefaler altid at tage et kig på vaskeanvisningen. Ellers er det en god regel, at vaske ved 40 grader og undgå tørretumbling. Arbejdsstrømper fremstillet som regel af blandings materialer. De skal altid vaskes ved 40 grader.  Vask ved for høj varme forringer egenskaber som holdbarhed, farve og elasticitet. Ren bomuld kan vaskes ved 60 grader og tørres ved lav temperatur i tørretumbleren. Husk - at ren bomuld kan krybe med 1 til 2 numre.

NyeSokker.dk:

Hvem er vi? NyeSokker.dk er en dansk webshop med adresse på Vallensbækvej 22A, 2605 Brøndby. Her sidder vi fysisk og har vores lager på adressen. Alle ordrer afsendes alle hverdage kl. 15:00, så du kan modtage din bestilling et par hverdage efter, vi har modtaget den. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Vi er et service minded team, der altid bestræber os på at yde den bedste kundeservice samt give dig den optimale oplevelse, når du handler med os.