Børnestrømper

Søger du børnestrømper og ønsker hurtig levering, kigger du det helt rigtige sted. Hos NyeSokker.dk  finder du et godt sortiment af lækre og bløde børnestrømper.

18 produkter

pr. side

Vores sortiment er ikke kæmpe stort. Til gengæld er de bare virkelig søde, seje og tilmed super billige. Vi er altid konkurrencedygtige. Hos os er billige strømper ikke ensbetydende med dårlig kvalitet. Vores udvalg i børnestrømper, er altid i en dejlig, lækker, gedigen kvalitet. Vi har ankelstrømper og footies(under anklen) til børn i størrelserne 26 til 34.

Strømper til prinsesser og til cool drenge og piger. Hvad enten dit barn er til ensfarvede, farverige eller strømper med motiver, kan du finde det hos os. Så klik ind på vores hjemmeside og se hvad vi har - du finder måske lige det du er på udkig efter. Du klikker bare på børn - så er du på rette sted.

Er vores strømper OEKO-TEX certificerede?

Svaret er ja - de lever fuldt ud op til den godkendelse og de krav OEKO-TEX® Forening stiller, vedrørende indhold af kemikalier i tøj og tekstiler.

Hvad er OEKO-TEX certificering?

                                                                                                         

download

OEKO-TEX® Standard 100 er en produktcertificering, som stiller krav til indhold af kemiske stoffer, der er - eller mistænkes for at kunne være - skadelige for vores helbred. OEKO-TEX® er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og kendes på mærket ’Tiltro til tekstiler’. Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale OEKO-TEX® Forening har stillet. 

Er det vigtigt at vælge den rette strømpestørrelse?

Børn er forskellige. Der er forskel på børns fødder, drenge som piger. Men en ting er sikkert, det er vigtigt, at finde den helt rigtige strømper til dit barn. Børnefødder vokser ofte i ryk. De kan vokse helt op til 2 cm på et halvt år. Det er derfor super vigtigt, at holde øje med deres fødder og evt. måle dem jævnligt. Så har du hele tiden check på den rigtige størrelse. Det gælder selvfølgelig specielt, når I køber sko. Det er dog lige så vigtigt, når du køber strømper til dit barn. Er de for store kan de nemt folde under foden. Det er ret ubehageligt at gå på og bevirker måske, at dit barn går forkert og dermed får ømme led og muskler. For små strømper er irriterende og ukomfortable, fordi de strammer og presser ind på tæerne.

Hvorfor bruger børn vildt mange strømper?

For det første vokser børns fødder ret hurtigt. Specielt i de første leveår - derefter går det lidt langsommere, jo ældre de bliver. De første par år af barnets levetid vokser fødderne omkring 2 cm hvert halve år. Fra 3 års alderen er det ca. 1 1/2 cm. Det er noget af en udgift i børnefamiliernes budget. Børnefødder bliver genneralt større i dag end for 50 år siden. Det sker i takt med at vi også er blevet markant højere med tiden. Højde og fodstørrelse skal jo passe nogenlunde sammen. Det er ikke hensigtsmæssigt at være 185 cm høj og bruge størrelse 35. 

For det andet har større børn ofte tankerne alle mulige og umulige steder og kører med 200 i timen. De husker ikke lige, at få sko på, når de render udenfor i skolen eller SFO'en. Der er bare fuld drøn på. En kombination af strømpefødder og asfalt, er ikke lige det bedste, for et par børnestrømper i fuld fart. Indendørs gælder nogenlunde det samme. Det er nemmere og hurtigere at droppe hjemmeskoene og smutte rundt i strømpefødder. Formentlig glemmer de ikke hjemmeskoen med vilje. Det sker temmelig sikkert for IKKE, at gå glip af noget, vennerne har gang i. 

Vores udvalg af børnestrømper:

Vi har følgende Brands:

  • Vincent Creation
  • Sortesokker.dk

Sortesokker.dk er vores eget mærke og som navnet antyder, fås de kun i sorte. De produceres i en lille familie drevet virksomhed i Europa. 

Vil du have mere smæk på farver og måske også strømper med motiver, skal du kigge på vores udvalg i Vincent Creation. Der er ikke andet for, end at kigge dig omkring. Klik ind på børnestrømper og se, om der ikke skulle være strømper, dine børn ville synes var super søde eller seje. 

Størrelser:

Vincent Creation ankelstrømper og footies(korte strømper) sælger vi i størrelserne 23-26, 27-30 og 31-34. 

Vores eget mærke SorteSokker.dk kan du få i størrelserne 31-33 og 34-36.

Hvad er vores børnestrømper lavet af?

De er fremstillet af:

  • Bomuld
  • Økologisk bomuld
  • Polyester
  • Elastan

Hvad betyder valg af materialer?

Sammensætning af forskellige materialer er ret vigtig. For komfort, elasticitet, slidstyrke, pasform og kvalitet. Børn drøner rundt hele dagen og det kræver strømper i god kvalitet. De skal være nemme at tage på og af samt sidde ordentligt omkring foden. Desuden kræver al den aktivitet også strømper med god slidstyrke. 

Bomuld er en naturfiber. Den fremstilles og videre forarbejdes af frøulden fra flere forskellige arter af bomuldsplanter. Der
findes mange forskellige arter. Man har dyrket og forarbejdet bomuld i ca. 3000 år. Det er et behageligt, fugtabsorberende og åndbart materiale. Dog har det en tendens til at krølle, hvis det ikke blandes med andre materiale typer. Ren bomuld kryber også ved vask - op til 2 størrelser.

Økologisk bomuld dyrkes uden brug af farlige og miljøskadelige stoffer. Der bruges mindre energi og vand ved dyrkningen. Specielle dyrkningsmetoder binder CO2 i jorden. Så denne type bomuld er lidt mere klimavenlig og mindre farlig for vores krop. Under forarbejdningen, er der krav til brugen af kemikalier. De skal leve op til strenge bestemmelser om nedbrydelighed og giftighed. Vi er dog ikke helt i top på klimaområdet, da bomulden stadig skal transporteres rundt i verden. 

Polyamid er et syntetisk materiale. Det findes ikke i naturen, men fremstilles via en kompliceret kemisk proces. Det er meget slidstærkt, elastisk og krøller ikke. Desuden krymper det ikke under vaks. Et perfekt materiale at blande med andre tekstiler.

Elastan er ligeledes et syntetisk materiale. Det er den stoffiber, som har den højeste elasticitet. Bruges især til fremstilling af tekstiler, der kræver stor strække evne. Det kan f.eks. være badetøj, sportstøj og strømper, der sidder tæt til kroppen. Tøj - der kan være ret svært at få på - hvis det ikke er super elastisk. 

Hvilke materialer dine strømper er lavet af, har altså stor betydning. Bedst er altså en god kombination af naturligt forekommende- og syntetiske materialer. Det giver den bedste pasform, holdbarhed, åndbarhed, elasticitet, kvalitet samt komfort og blødhed.

Farver og motiver:

Børn er specielt glade for farver og ikke mindst motiver på deres strømper og tøj. Der findes rigtigt mange cool strømper til børn. Vores udvalg er til seje og søde piger og drenge. Med sjove og kække motiver og ikke mindst i nogen super fine farver. 

På ankelstrømperne fra Vincent Creation er der bla. motiver af Dinosaur, Prikker og Stjerner, Enhjørninger, Dyre motiver og Fodboldmotiver. 

Vores footies(lige under anklen) er ensfarvede med lidt tekst, men fås også i en fin stribet model.

Ankelstrømperne fra SorteSokker.dk er selvsagt sorte uden nogen form for motiv eller tekst. Helt enkle.

I må bare ind og se på vores hjemmeside - der er sikkert nogen, I synes er rigtigt søde, sjove, nuttede eller tjekkede. Det er hurtigt og enkelt - bare et klik på børn og du er inde på vores børnestrømper. 

Vask:

Vi anbefaler altid at du kaster et blik på vaskeanvisningen, inden du kommer dine strømper i vaskemaskinen. Det er som regel bedst at vaske ved 40 grader. Strømper i dag, er for det meste fremstillet i en blanding af natur- og syntetiske materialer, der ikke tåler for høj varme. Tørretumbler - er som regel også no-go. Har du ikke andre muligheder end at bruge tørretumbler, skal det foregå ved lav lav varme. Strømper i ren bomuld kan vaskes på 60 grader og tørretumbles, men husk at ren bomuld kryber 1-2 numre.

I pakker:

Vi har børnestrømper i pakker med flere strømper. Du kan købe følgende pakker:

SorteSokker.dk - Pakker a' 5-10-20 og 50 stk.

Vincent Creation - Pakker a' 3 og 4 stk.  

Vincent Creation footies(under anklen) - pakker a' 4 stk.

ShopWithSocks.com 

Hvem er vi? ShopWithSocks.com er en dansk webshop med adresse på Vallensbækvej 22A, 2605 Brøndby. Her sidder vi fysisk og har vores lager på adressen. Du kan bestille dine varer på alle hverdage inden kl.15. Et par hverdage efter vi har fået din bestilling modtager du dine varer. Du må endelig kontakte, hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Vi er et service minded team, der altid bestræber os på at yde den bedste kundeservice samt give dig den optimale oplevelse, når du handler med os.