Bryllupsstrømper

Bryllupsstrømper:

Er du på udkig efter lækre og sjove bryllupsstrømper, er du landet det helt rigtige sted. Hos NyeSokker.dk har vi et godt udvalg af bryllupsstrømper til den store dag. Vores bryllupsstrømper er i en lækker og god kvalitet. Det er ikke lige meget, hvilke bryllupsstrømper du vælger. Et bryllup varer som regel mange timer så det er vigtigt alt udstyr sidder, som det skal og ikke generer og strammer. Det gælder selvfølgelig også for gommens strømper - de skal helst sidde perfekt omkring foden og ikke genere. Vores bryllupsstrømper er håndsyede ved hæl og tæer. Det forstærker holdbarheden og giver ikke gnavesår eller vabler. De har klassisk strømpelængde - til lige midt på læggen.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
Mærke
Materiale
Style
Type
Størrelse
Farve
Køn
Bedømmelse

5 produkter

 1. Bryllups Sokker med klippelinje - Bryllupsstrømper
  Bryllups Sokker med klippelinje
  Bedømmelse:
  100%
  Fra 69,00 DKK
 2. Egtved Bryllup Sokker - Bryllupsstrømper
  Egtved Bryllup Sokker
  Bedømmelse:
  100%
  Fra 69,00 DKK Fra 60,00 DKK
 3. Egtved bryllupsstrømper med klippelinje, sort - Bryllupsstrømper
  Egtved bryllupsstrømper med klippelinje, sort
  Fra 79,00 DKK Fra 60,00 DKK
 4. Bryllups Sokker Med Klippelinje - Bryllupsstrømper
  Bryllups Sokker Med Klippelinje
  Bedømmelse:
  100%
  Fra 69,00 DKK
 5. Bryllups Strømper Med Motiv og Klippelinje - Bryllupsstrømper
  Bryllups Strømper Med Motiv og Klippelinje
  Fra 69,00 DKK
pr. side

Det er bare at kigge på vores hjemmeside - klikke på Strømper og Sokker i bjælken øverst til venstre. Derefter scroller du et lille stykke ned til du rammer bryllupsstrømper. Med et enkelt klik mere lander du på det du søger. Her kan du se, hvilke mærker vi har, se størrelser og hvad strømperne er fremstillet af. Vores bryllupsstrømper fås i størrelser fra 39-50. God fornøjelse med det hele.

Hvorfor dog købe specielle bryllupsstrømper?

Fordi den dag du bliver gift - er helt særlig. Der skal gøres lidt ekstra ud af det. Dels på den mere komfortable-og kvalitetsmæssige side, men også til den sjove side. Godt nok er bryllupsdagen en vigtig og alvorlig dag, hvor du afgiver særlige løfter til den du elsker, men også en festdag med masser af traditioner - også til den sjove side. Fest med venner og familie i en skøn blanding

Derfor skal dine bryllupsstrømper også være noget helt specielt. Vores bryllupsstrømper udstyret med klippelinje ved tæerne - så du ikke mister det halve af strømpen, når tåen skal klippes. Øverst på læggen har de søde og sjove motiver. Strømperne er desuden i en dejlig blød og lækker kvalitet og giver den størst mulige komfort.

Vores mærker:

Vi har 2 forskellige Brands. Ikke det store, men helt sikkert bryllupsstrømper i en dejlig kvalitet. 

 • Egtved
 • ShopWithSocks

Egtved er et "gammelt" mærke, kendt for prima kvalitet. ShopWithSocks er vores helt eget brand, der bliver lavet på en lille familie drevet virksomhed i Europa. To mærker vi helt kan stå inde for.

Hvilket materiale er bryllupsstrømperne lavet af?

De er fremstillet af forskellige materialer med egenskaber, der gør strømperne bløde, slidstærke, elastiske, åndbare og ikke mindst behagelige at have på. 

 • Bomuld
 • Polyamid
 • Elastan

Lidt om de forskellige materialers egenskaber:

Bomuld er en naturfiber. Den fremstilles og videre forarbejdes af frøulden fra flere forskellige arter af bomuldsplanter. Der
findes mange forskellige bomuldsarter. Man har dyrket og forarbejdet bomuld i ca. 3000 år. Det er et behageligt, fugtabsorberende og åndbart materiale med god slidstyrke. Dog har det en tendens til at krølle, hvis det ikke blandes med andre materialetyper. Ren bomuld kryber også 1-2 størrelse ved vask.

Polyamid og elastan er syntetiske materialer. De findes ikke i naturen, men fremstilles via en kompliceret kemisk proces. De er meget slidstærke, elastiske og kryber og krøller ikke. Perfekte materialer, at kombinerer med f.eks. naturlige materialetyper, som bla. bomuld og bambus.

Det har altså stor betydning, hvilke materialer bryllupsstrømperne er lavet af. Det bedste er en god kombination af naturligt forekommende- og syntetiske materialer. Det giver den bedste pasform, holdbarhed, åndbarhed, elasticitet, kvalitet samt komfort og blødhed.

Størrelsesintervaller:

 • Egtved: str. 40-45 og 46-48
 • ShopWithSocks: str. 39-42, 43-46 og 47-50

Vask af strømper:

Når du vasker strømper, er det super vigtigt temperaturen ikke er for høj. Det forringer deres holdbarhed, elasticitet og pasform. Brug af tørretumbler kan heller ikke anbefales. Kan det ikke undgås, skal det ske ved lav temperatur. Vi anbefaler altid vask ved 40 grader og at du lige tager et kig på vaskeanvisningen, for at være på den sikre side.

I dag er det heller ikke nødvendigt at vaske strømper og tøj ved høje temperaturer, da vaskemidler indeholder enzymer. Brug af enzymer i vaskemidler fjerner effektivt fedtpletter, skidt og snavs fra tøjet. 

Hvad er enzymer?

Enzymer er proteiner, der sætter gang i biokemiske reaktioner. De findes naturligt i vores krop og hjælper med f.eks. at omdanne maden til energi og skovens visne blade til kompost. De enzymer, der bruges i vaskemidler findes, som regel i mikroorganismer, som svampe og bakterier. Dyr og mennesker vil ikke kunne overleve uden enzymer. Her er altså tale om et naturligt produkt, der hverken skader mennesker eller miljø. Vaskes tøj med enzymholdigt vaskemiddel, er det muligt at vaske ved temperaturer helt ned til 20-30 grader og brug af mindre vaskemiddel. Herved spares der på energien og vasken bliver mere miljøvenlig. Det vil også have indflydelse på din økonomi.

Hvem er vi i NyeSokker.dk:

Vi er en dansk webshop med adresse på Vallensbækvej 22A, 2605 Brøndby. Her sidder vi fysisk og har vores store lager. Bestil dine varer på alle hverdage inden kl.15. Du vil så modtage din bestilling, et par hverdage efter, vi har fået den. Du må endelig kontakte os, hvis du har spørgsmål, ros eller ris. Vi er et service minded team, der altid bestræber os på at yde den bedste kundeservice samt give en god oplevelse, når du handler hos os.