Køb behagelige diabetes strømper

Komfort- og diabetes strømper er udviklet til diaberikere, men da de alle er uden topelastik, og dermed ikke strammer og laver mærker, og er uden generende sømme ved tæerne, er de også gode til dig der bare gerne vil have nogle behagelige og lækre strømper.

22 vare(r)
Diabetes Sokker, Beige
Mængderabatter
Diabetes Sokker, Grå
Mængderabatter
Diabetes Sokker, Navy
Mængderabatter
Diabetes Sokker, Sort
Mængderabatter
Kilde Bambus Komfort- og Diabetesstrømper, Sort
Mængderabatter
Kilde komfort- og diabetessokker, Grå
Mængderabatter
Kilde komfort- og diabetessokker, navy
Mængderabatter
Kilde komfort- og diabetessokker, Sand
Mængderabatter
Kilde komfort- og diabetessokker, sort
Mængderabatter
Udsalg
ReflexWear Diabetes Sokker, Tyk model, Sorte
ajax-loader
Specialpris 129,00 DKK
Pris: 169,00 DKK
Udsalg
ReflexWear Diabetes-Ankelstrømper Natur
ajax-loader
Specialpris 99,00 DKK
Pris: 149,00 DKK
Udsalg
ReflexWear Diabetes-Ankelstrømper Sort
ajax-loader
Specialpris 99,00 DKK
Pris: 149,00 DKK
Udsalg
Sorte ReflexWear Diabetes Sokker, Tynd model
ajax-loader
Specialpris 129,00 DKK
Pris: 169,00 DKK
Tynde Komfort- og Diabetesstrømper, Denim Blå
Mængderabatter
Tynde Komfort- og Diabetesstrømper, Grå
Mængderabatter
Tynde Komfort- og Diabetesstrømper, Off-White
Mængderabatter
22 vare(r)

Køb behagelige diabetes strømper 

Som diabetespatient er dine fødder særligt udsatte. Mange diabetikere får på et tidspunkt problemer med fødderne. Det skyldes, at diabetikere ofte har føleforstyrrelser i fødderne, og det giver en øget risiko for sår. 

Hvis du har nedsat følelse i fødderne, er det svært at mærke begyndelsen til et sår. Det kan være en sten i skoen, som ikke bliver opdaget, vabler eller gnavesår. Er skaden sket, og har du fået et sår, så kan være lang tid om at hele. 

At passe godt på fødderne er altså meget vigtigt for diabetikere. Heldigvis kan sår på fødderne undgås. En god start er at købe gode diabetes strømper uden søm og diabetes strømper uden elastik.

Hvad er diabetes strømper? 

Diabetesstrømper er specialsyede diabetesvenlige strømper. De mindsker risikoen for at få sår, og hvis du har sår i forvejen, så hjælper strømperne med at hele dem hurtigere. De fås i et væld af forskellige længder, tykkelser, farver og materialer, så der er gode chancer for at finde 

Det er videnskabeligt bevist, at diabetes strømper har en god effekt på diabetespatienter. Nogle af de mange fordele diabetes strømper har, er blandt andet:

  • Regulering af føddernes temperatur, så du hverken fryser eller sveder
  • Bedre blodcirkulationen
  • Færre smerter og kramper
  • Sår heler hurtigere
  • Forbedret komfort og velvære
  • Bedre søvn

Diabetesstrømper er utrolig behagelige. Derfor kan strømperne også være til dig, der elsker komfort. 

Du kan også bruge diabetesstrømper, hvis du døjer med hævede fødder og ben. Strømperne kan med fordel bæres, når du rejser eller sidder ned i lang tid.

Strømper uden elastik 

Diabetes strømper bliver lavet uden elastik, der strammer eller generer. Strømperne har en god pasform og strammer ikke om foden eller benet. Det gør også strømperne lette at tage af og på. 

Du kan både få herrestrømper uden elastik og strømper uden elastik til damer. 

Diabetes strømpe uden søm 

For at gøre diabetes strømpen så behagelig som muligt, er den lavet uden irriterende sømme. Det betyder, at du ikke får trykmærker af at have strømpen på. Du vil i stedet får optimalt blodcirkulation i dine fødder og ben. 

Mange diabetes strømper er desuden foret med en lækker blød frotté, der gør dine fødder ekstra glade. 

Vælg den bedste model til dig

Der findes mange forskellige typer diabetesstrømper. Du kan derfor finde præcis den type strømpe, der passer til dig. 

Der findes tre længder diabetesstrømper:

  • Ankellængde
  • Almindelig længde
  • Lange / kompressionsstrømper

Det første spørgsmål du skal stille dig er derfor: hvilken længde skal mine diabetesstrømper have?

Hvis du vil have optimal komfort omkring fødderne og samtidig øge blodets cirkulation, kan de lange modeller være løsningen for dig. De knælange diabetes strømper har samme funktion som kompressionsstrømper, og den er særligt god til at forebygge hævede fødder og ben. Det kan også være, at du har tendens til at kolde underben i vinterhalvåret. Her er den lange model også et godt valg.

Diabetesstrømper i ankellængde slutter lige omkring din ankel. Det kan være et godt valg til sommeren, hvor du vil have luft til underbenene og anklerne. 

Til de fleste år årets sæsoner vil den normale længde kunne dække de flestes behov. Den yder en behagelig støtte og varme op over anklen. 

Tykke eller tynde diabetes strømper

Du kan vælge mellem tykke diabetes strømper og tynde diabetes strømper. Det er ikke udelukkende sæsonen, du skal tænke på, når du vælger strømpens tykkelse. Overvej også, om du har brug for ekstra blød beskyttelse omkring foden, eller om du kæmper med at holde fodsveden væk. 

De tykke diabetesstrømper har ekstra frotté i foret, og det giver en fantastisk trygudligning, når du bevæger dig rundt. 

De tynde strømper tillader huden at ånde ekstra godt, og der kommer lettere frisk luft til fødderne. 

Diabetes strømper i bambus 

Bambus er et utrolig blødt og komfortabelt materiale. Fordelene ved det lækre bambus er talrige - og vi forstår godt, hvis dine diabetesstrømper skal være i bambus. 

Bambusstrømper er lavet af fibre udvundet fra den miljøvenlige bambusplante.  Bambus er både antibakterielt, svedabsorberende og temperaturregulerende. Og så er det helt utrolig blødt. Det gør bambus til et oplagt valg, når du skal vælge diabetesstrømper.

Bambus er særlig velegnet til sensitiv hud, og en strømpe i bambus vil føles næsten ligesom silke mod din fod. 

Se også hele vores store udbud af bambus strømper og bambus diabetes strømper

Diabetes strømper i sort bomuld

Hos Shopwithsocks finder du også et stort udvalg af diabetesstrømper i sort bomuld.

Bomuld er rart at have på, og det er et meget slidstærkt materiale. Samtidig er bomuld let for huden at ånde i, og det kan effektivt absorbere sved. Dine fødder kan holde sig tørre og ugenerede i diabetes strømper i bomuld dagen lang.  

Diabetes strømper i sort bomuld går aldrig af mode, og du kan bære sorte strømper til alt. 

Hvis dit valg falder på diabetes venlige strømper i sort bomuld, kan du være sikker på at gøre et tidsløst og sikkert køb. 

Få billige diabetes strømper

Hos Shopwithsocks finder du altid behagelige og billige diabetes strømper på tilbud.

Vi forhandler kun de allerbedste strømper, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hvis du fortryder dit køb, så fortvivl ej! Vi tilbyder evig returret på ubrugte diabetesstrømper. Hvis du køber flere end du egentlig havde brug for, eller du senere får brug for en anden farve, så kan du frit returnere den købte vare. 

Jo flere du køber, des billigere diabetes strømper kan du få! Køber du for eksempel 10 ens par strømper, sparer du 100 kroner. Er du virkelig i shoppehumør og køber 50 par strømper, så hele 1.000 kroner! 

Hvis du køber for mindst 499 kroner, så får du desuden fri fragt til adresser i hele Danmark. 

Hvis du har spørgsmål eller har behov for vejledning til vores produkter, så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på alle hverdage mellem klokken 9 og 17 på telefon 52 90 00 00.