Hyggestrømper

Varer 1-35 af 42

Side
pr. side

Hyggestrømper

Hygge er et specielt dansk fænomen. Efterår og vintertid er lig med rå og kolde dage. Dage - der kalder på hygge. Vi har lækre, varme og bløde hyggestrømper til mænd og damer - simpelthen til fødder, der trænger til at komme i et par komfortable strømper efter en lang dag, indelukket i varme sko. Vores hyggestrømper er onesize (str. 35-42) og i en dejlig blød kvalitet. 

Hyggestrømper er bare sagen!

Når dagene bliver længere - når mørke og kulde sniger sig ind på os, så er det tid til, at trække i et par lækre bløde hyggestrømper. Tag også dem med på ferie. Er du på vinterferie findes ikke noget bedre end at smutte i et par komfortable og varme strømper, når du har været på pisterne en hel dag. de er også perfekte til sommerhuset og huset uden gulvvarme. Lider du af kolde fødder, som holder dig vågen om natten er de dejligt varme og bløde, at have på og sikre dig en bedre søvn. Termo strømper er et godt alternativ eller et par gode lune uldsokker

Hvad er Hyggestrømper?

Det er bløde og behagelige strømper, der som oftest også er dejligt varme. De de indeholder som regel uld, men kan sagtens være fremstillet i mange andre lækre materialer eller i en blanding af uld og syntetiske materialer. Da de måske nok mest er en kvindeting - er strømper til hygge ofte i den mere feminine afdeling. Hyggestrømper i søde farver, med mønstre og glimmer. Se også vores glimmer strømper

Hyggestrømper - en God Gave ide!

Hyggestrømper er en fantastisk værtinde- kalender- eller venindegave. Det vil helt sikkert være et hit, at få et par. Som gave. En mere personlig gave, der gives med hjertet og er anderledes end den sædvanlige blomsterbuket eller æske chokolade - en gave, der viser du tænker på den person, som skal have gaven.

Vi har Hyggestrømper i 2 forskellige mærker!

 • Decoy
 • Yenita

Decoy er et dansk mærke. Deres produkter er altid blevet betragtet, som et kvalitetsmærke. Decoy blev produceret af HB-textil i Kolding frem til 2016, hvor JBS overtog firmaet for at styrke brandet. Decoy laver også en del andre lækre strømper og undertøj til kvinder. 

Yenita er et mærke produceret af tyske Vincent Creation (VCA), der foruden hyggestrømper og andre strømper, laver sports- og undertøj i en rigtig god og lækker kvalitet. 

Materialer:

Vores hyggestrømper er fremstillet af følgende materialer:

 • Uld
 • Mohair
 • Polyamid
 • Polyester
 • Elastan
 • Lurex

Uld er et natur materiale fremstillet af forarbejdet dyrepels fra pattedyr. Ulden har en helt unik evne til at regulere temperaturer. Det betyder, at ulden holder dig varm, når det er koldt og sval, når det er varmt. Samtidig fjerner uld fugten fra dine fødder, så de føles tørre og behagelige. Uld har stor åndbarhed.

Mohair er en uldtype, der fremstilles af pelsen fra angora geden. Mange kommer til at sammenligne angora uld og mohair uld med hinanden, men det er to forskellige uldtyper. Angora uld er fra kaniner og mohair uld, er som sagt fra angora geden. Mohair er kendt under navnet "diamant fibre" fordi det er enormt stærkt. Det er antibakterielt, temperaturregulerende og vejer ikke så meget, som almindelig uld. Derfor vil mohair virke ekstra let og behageligt at gå med. Samtidig er det ultra blødt at have på - godt for ekstra sart hud.

Polyamid, Polyester og elastan er alle syntetiske materialer, der er fremstillet ved en kompliceret kemisk proces. De er slidstærke, elastiske, åndbare og kryber og krøller ikke. Rigtigt gode egenskaber, der er perfekte at blande med f.eks. naturmaterialer. 

Lurex er en metaltråd, der blandes med andre materialetyper for at give en dekorativ glimmer effekt.

Størrelser:

Du kan få følgende størrelser :

 • Decoy: One-size (str. 37-41)
 • Yenita: One-size (str. 35-42)

Yenita's strømper er super elastiske og derfor er størrelses intervallet ekstra stort.

Sale og 2 pack:

 • Decoy sælges kun, som enkeltpar.
 • Yenita sælges kun i 2 pack.

Er du på udkig efter ekstra billige strømper - kig på Mix &Match Rabat om der skulle være noget evt. der kunne friste!

Vaske instruks:

De fleste er tilbageholdende, når det gælder vask af tøj, der indeholder uld eller er af ren uld. Det er dog ikke så kompliceret. Hvis du kender dine vasketips, kan du nemt og hurtigt få rent uldtøj - uden fare for at det kommer ud som dukketøj. Dermed ikke være sagt at tøj indeholdende uld ikke er sart og stadig ikke skal vaskes med omtanke. I dag har nyere vaskemaskiner uld program, som for det meste gør vask i hånden unødvendig. 

Har du tøj, der er lavet af mohair, kommer der lige nogle gode vaskeråd!

 • Mohair skal vaskes med uld shampoo og i lunkent vand.
 • Og den vigtigste! Det skal tørre liggende, for at holde sin pasform. Mohair er et fleksibelt materiale, og hænger du det op, bliver det rigtig langt.

Uldprodukter tåler ikke, at blive vasket med almindelig vaskemiddel, da almindeligt vaskemiddel indeholder enzymer, som fremmer vaskeeffektiviteten, men nedbryder proteinstrukturerne i ulden. Brug derfor altid uldvaskemiddel.

Skyllemiddel er også "no go" da det ødelægger uldens egenskaber. Det lægger en fedthinde uden på uldfibrene. Desuden er det skidt for miljøet at bruge skyllemiddel.

Vi anbefaler altid at tage et grundigt kig på vaskeanvisningen inden du påbegynder tøjvask. Her fremgår hvilke temperaturer, der er bedst, om tøjet kan tørretumbles, kan stryges eller skal renses kemisk. Følger du vaskeinstruksen, er du på den sikre side og får f.eks ikke ødelagt de nyindkøbte strømper.