Løse strømper

Løse strømper er bare helt fantastiske. Vi har flere mærker og et fint udvalg af løse strømper. Mange har problemer med elastikken på almindelige strømper. De strammer og laver mærker på huden. Stram elastik kan lukke af for blodcirkulationen, hvilket er yderst ubehageligt. Vi er forskelligt bygget - nogen har store lægge andre ganske tynde. Har du svært ved at finde almindelige strømper, der er til at holde ud at have på, er det måske en ide om løse strømper kunne klare problemet.

Varer 1-35 af 55

Side
pr. side

Løse strømper på shoppen

Løse strømper er bare helt fantastiske. Vi har flere mærker og et fint udvalg af løse strømper. Mange har problemer med elastikken på almindelige strømper. De strammer og laver mærker på huden. Stram elastik kan lukke af for blodcirkulationen, hvilket er yderst ubehageligt. Vi er forskelligt bygget - nogen har store lægge andre ganske tynde. Har du svært ved at finde almindelige strømper, der er til at holde ud at have på, er det måske en ide om løse strømper kunne klare problemet. 

Tag et kig på hjemmesiden og se, om der skulle være noget du kan bruge. Det gør du ved at gå på hjemmesiden NyeSokker.dk klikke på Strømper og Sokker øverst i venstre bjælke. Scrol derefter ned til du støder ind i Løse strømper. Et klik mere og du kan i ro og mag kigge dig omkring og læse lidt om vores lækre komfortable Løse strømper uden generende sømme. Vi har løse strømper i størrelserne 35-54.

Hvad er Løse strømper?

Det er strømper uden stramme og irriterende elastikker - de fleste Løse strømper er helt elastikfri . Ribkanten er strikket med en særlig strikketeknik, der gør den elastisk og behagelig, uden at stramme og lukke af for blodomløbet.

Hvorfor bruge Løse strømper?

Strømper uden elastikker, men med løs ribkant er super behagelige, at have på. Især hvis du har tendens til dårligt blodomløb, diabetes eller bare ønsker optimal komfort omkring lægge og fødder. Flere af vores Løse strømper er både komfort-og diabetes strømper dvs. de er uden stramme elastikker og generende sømme ved tæerne. Diabetes patienter har tit problemer med strømper, der strammer og lukker af for blodomløbet. De har i forvejen tit problemer med en ordentlig blodgennemstrømning. Strømpesømme kan ofte gnave og lave småsår. Sår er tit en udfordring, når man har diabetes, fordi dårlig blodcirkulation, gør det svært for sår at hele. Ofte bliver sår større, så det er vigtigt, at bruge så komfortable strømper som muligt. Det kan også være du er særlig sensitiv overfor tryk omkring læggen og gerne vil undgå trykmærker fra en stram elastik. Når man mærker, hvordan strømper uden sømme og elastikker føles mod huden, bliver man overrasket over, hvor ubehageligt det føles, at have strømper på, der strammer. Så pas på! Du kan jo gå hen og blive afhængig.

Billige Løse strømper:

Du kan få Løse strømper i flere forskellige prisklasser. Hos NyeSokker.dk ligger prisen for nogen af mærkerne i den dyre ende, men du har også mulighed for at købe flere ad gangen og dermed reducere prisen væsentligt, så den lander i et mere overkommeligt leje.

Vi har følgende mærker i Løse strømper:

 • Egtved
 • Reflex Wear
 • Vincent Creation
 • Kilde
 • Decoy
 • Copenhagen Socks Company

Hvad er vores løse strømper lavet af?

De er altid lavet i kombination af natur-og syntetiske materialer. Og hvorfor nu det? Simpelthen fordi det giver den bedste komfort, pasform, åndbarhed, elasticitet og holdbarhed. Så helt ligegyldigt, hvad dine strømper er fremstillet af, er det ikke.  Vores strømper er sammensat af flere af følgende materialer:

 • Bomuld
 • økologisk bomuld
 • Bambus
 • Uld
 • Polyester
 • Elastan
 • Lurex
 • Celliant

Lidt om de forskellige materialer og deres egenskaber:

Bomuld er en naturfiber. Den fremstilles og videre forarbejdes af frøulden fra flere forskellige arter af bomuldsplanter. Der
findes mange forskellige bomuldsarter. Man har dyrket og forarbejdet bomuld i ca. 3000 år. Det er et behageligt, fugtabsorberende og åndbart materiale med god slidstyrke. Dog har det en tendens til at krølle, hvis det ikke blandes med andre materiale typer. Ren bomuld kryber også 1-2 størrelse ved vask.

Økologisk bomuld dyrkes mere bæredygtigt end den konventionelle bomuld. Der bruges ingen pesticider og genmanipulerede bomuldsfrø. Landmændene får undervisning og træning i at opbygge og opretholde en optimal jordkvalitet, som øger udbyttet betragteligt. Den bedre jordkvalitet, holder på vandet og mindsker dermed vandforbruget. Ved at bruge økologisk bomuld er du med til at skabe til et lidt bedre klima.

Bambus er et meget lækkert natur materiale. Bambusplanten er den hurtigst voksende plante på jorden. Den kan vokse op til 30 cm om dagen - nogle arter endda op til 1 meter pr. dag. Det skal lige tilføjes, at det ikke er samme bambustype, som pandaen spiser, der bruges til at lave bambusgarn af. Bambus er blødt og behageligt at have på - er meget svedabsorberende, menes at have antibakterielle egenskaber og nedsætter derfor lugtgener væsentligt. Det er den inderste kerne af bambusstokken, der forarbejdes og laves til bambusgarn.

Polyester og elastan er syntetiske materialer. De findes ikke i naturen, men fremstilles via en kompliceret kemisk proces. De er meget slidstærke, elastiske og kryber og krøller ikke. Perfekte materialer at kombinerer med f.eks. naturlige materialetyper, som bomuld og bambus.

Uld fremstilles af pelsen fra forskellige dyr, som f.eks. får og geder, men også kanin- og alpakapels anvendes. Især de sidste 2 typer er meget bløde og lækre. Ulden er fugttransporterende og åndbar. To super gode egenskaber, der virker temperaturregulerende og holder kroppen behagelig, både når det er koldt og varmt.   

Lurex er forskellig farvet aluminiumstråd belagt med polyester eller film på begge sider. Tråden er derefter spundet sammen med garn. Når Lurexgarn strikkes til strømper, giver det en fin glittereffekt.  

Celliant er forarbejdede mineraler. For at fremstille Celliant har man taget udvalgte mineraler og ved hjælp af moderne teknologi, har man 'skudt' mineralerne ind i garntråden. Når cilliantgarnet strikkes til en strømpe, vil mineralerne, være jævnt fordelt i strømpen. Deres funktion er at reflektere den varme, som fødderne afgiver. Der sker en varmeudveksling mellem mineraler og fødder, hvilket holder fødderne varme hele tiden og varmetab undgås. Der oprettes nærmest en varmecirkulation mellem strømpe og fødder, så du undgår at blive kold om tæerne. På den måde får du genanvendt al den varme, som din krop udskiller. Ingen varme går hermed til spilde.

Størrelsesintervaller:

Sampak:

Hos NyeSokker.dk kan du sagtens købe pakker med 3 og 5 par strømper. Følgende mærker kan købes i sampak:

 • Egtved: (sampak med 3 ens)
 • Kilde: (køb 10 ens)
 • Vincent Creation: (50 ens)
 • Copenhagen Socks Company: (10 ens)

Vaskeanvisning:

Det er en rigtig god regel at vaske sine Løse strømper ved 40 grader og undgå tørretumbling. Er du i tvivl, så tag et kig på vaskeanvisningen - så du er på den sikre side. Vores Løse strømper er, som regel fremstillet af en god blanding af natur- og syntetiske materialer. Denne materiale kombination, har det bedst med en vasketemperatur på vask 40 grader. For høj varme skader holdbarhed, elasticitet, farve og pasform. Tørretumbling er no-go. Kan tørretumbling ikke undgås, skal det ske ved lav temperatur. Hvis strømperne indeholder uld skal tørretumbling helt undgås , da de kan risikere at krympe.

Hvem er vi:

NyeSokker.dk er en ren dansk webshop. Vi holder til i Brøndby, nærmere betegnet Vallensbækvej 22A, med postnummer 2605. Her sidder vi fysisk og har har vores store strømpelager. Det er herfra alle ordre pakkes og afsendes. Det sker alle hverdage kl. 15.00. Har du afgivet din bestilling hverdage inden kl. 15.00, modtager du dine varer et par dage efter. Vores målsætning er altid at yde den bedste kundeservice og give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor er det vigtigt du griber telefonen og giver os et kald, hvis du har brug for hjælp eller har lyst til at give ris eller ros.