Prikkede strømper

Varer 1-35 af 45

Side
pr. side

Et pift til din garderobe - Prikkede strømper

 

Er du til prikkede strømper, er du dumpet ned det rigtige sted. Nyesokker har et flot udvalg af prikkede strømper i unisex, til kvinder og mænd samt piger. Vi har disse strømper med små og store prikker samt glimmer. Prikkede strømper i en god og skøn kvalitet i størrelser fra 23 til 47. Prikkede strømper til enhver lejlighed og smag.

Prikken over i'et!

Prikkede strømper sætter lige prikken over i'et, når du vil skille dig lidt ud fra mængden og gå med strømper, der er feminine og sætter lidt mere kolorit på tilværelsen end ensfarvede strømper. Sammen med ternede strømper, stribede strømper og julestrømper giver prikkede strømper, lige et ekstra pift til dit strømpe outfit. 

Hvorfor gå med prikkede strømper?

Fordi de giver et ekstra pift til din garderobe og sikkert får humøret til at stige, hvilket jo ikke er så dårligt. Prikker vækker på en eller anden uforklarlig måde glæde hos mange. Måske ligesom farven blå, som menes, at have positiv effekt på hjernen og gøre mennesker mere afslappede. Blå forbedrer den fysiske og mentale sundhed. Formentlig forbinder vi farven med naturen - havet, søen og den blå sommer- eller vinter himmel. det samme er måske tilfældet med prikker??

Prikkede strømper - hvilke mærker har nyesokker?

Vores prikkede strømper er lavet af?

  • Bomuld
  • Økologisk bomuld
  • Bambus
  • Polyamid
  • Elastan
  • Metallisk tråd

Altså en god blanding af naturlige og syntetiske materialer, der gør strømperne holdbare, åndbare, elastiske med super pasform. 

Vask af prikkede strømper?

De skal vaskes på samme måde, som de fleste andre strømper. Undgå for høj temperatur, når du vasker og drop tørretumbling. Høje vasketemperaturer nedbryder fibrenes strukturer, hvilket påvirker holdbarhed, elasticitet og pasform. Nogle materialer krøller eller krymper ved høje varmegrader. Er du i tvivl, så tag et kig på vaskeanvisningen.

Vaskemidler i dag indeholder enzymer, der nedbryder bakterier og dermed lugt, selv ved lave temperaturer. 

Så spar på energien og vask ved lav temperatur - det er godt for miljøet og din pengepung.