Rejsestrømper

Rejsestrømper

Er du på udkig efter komfortable rejsestrømper, så du undgår hævede ben og fødder under længere rejser med fly, tog eller bil. Så kan du roligt kigge ind på ShopWithSocks.com. Vi har et lille, men godt udvalg. Kært barn har mange navne. Rejsestrømper, kompressionsstrømper og flystrømper - alle med samme formål. At gøre din lange rejse behagelig så du undgår væskeansamling i underben og fødder.

Rejsestrømper kan også anbefales, hvis du har stillestående/stillesiddende arbejde. Det kan f.eks. være butiksansatte, produktionsarbejdere o.lign. Er du gravid med hævede ben er de også anvendelige, men snak først med din læge eller jordmor, om, hvilken type du skal bruge. Rejsestrømper er altid knælange - da det er trykket omkring ankel og underben, der giver den ønskede virkning - et bedre blodomløb. Så det giver helt sikkert rigtig god mening, at bruge rejsestrømper, når du begiver dig ud på længere ture, hvor du skal sidde ned lang tid ad gangen eller som sagt ved stillestående/stillesiddende arbejde. 

Filtrer
Filtrer efter
Pris
Mærke
Materiale
Style
Type
Størrelse
Farve
Køn
Bedømmelse

7 produkter

 1. Flystrømper / Rejsestrømper, Navy - Rejsestrømper
  Flystrømper / Rejsestrømper, Navy
  Bedømmelse:
  100%
  Fra 89,00 DKK
 2. Flystrømper / Rejsestrømper, Beige - Rejsestrømper
  Flystrømper / Rejsestrømper, Beige
  Fra 89,00 DKK
 3. Flystrømper / Rejsestrømper, Mørkegrå - Rejsestrømper
  Flystrømper / Rejsestrømper, Mørkegrå
  Bedømmelse:
  100%
  Fra 89,00 DKK
 4. Decoy Body & Leg Optimizer Strømpebukser, 30 Denier, Sort - Rejsestrømper
  Decoy Body & Leg Optimizer Strømpebukser, 30 Denier, Sort
  Fra 129,00 DKK
 5. Kompressionsstrømper Med Tæer ToeToe CoolMax - Rejsestrømper
  Kompressionsstrømper Med Tæer ToeToe CoolMax
  Bedømmelse:
  80%
  Fra 199,00 DKK
 6. Flystrømper / Rejsestrømper, Sort - Rejsestrømper
  Flystrømper / Rejsestrømper, Sort
  Bedømmelse:
  100%
  Fra 89,00 DKK
 7. Kompressionsstrømper Med Tæer ToeToe CoolMax - Rejsestrømper
  Kompressionsstrømper Med Tæer ToeToe CoolMax
  Bedømmelse:
  80%
  Fra 199,00 DKK
pr. side

Kig dig omkring på hjemmesiden for at se vores udvalg. Her finder du også priser med mere. Det er nemt og hurtigt - klik på Strømper og Sokker, scrol ned til du lander på Rejsestrømper. Et enkelt klik mere og du er landet det rette sted. Vores Rejsestrømper er unisex dvs. både til herrer og damer og fås i størrelserne 35 til 47.  

Definition på Rejsestrømper:

Helt enkelt en specialstrømpe, der lægger et tryk mod hud, væv, muskler og underliggende blodkar med henblik på at forbedre blodets gennemstrømning mod hjertet og undgå væske ophobning i fod, ankel og underben.

Hvorfor bruge rejsestrømper?

Du har måske prøvet at have hævede ben efter en lang rejse, hvor du for det meste har siddet stille med bøjede ben og ikke kunnet bevæge dig ret meget. Benene føles blytunge, når du endelig får mulighed for at rejse dig. Brug af Rejsestrømper vil gøre turen mere behagelig, fordi de afhjælper ophobning af væske i benene. Presset fra strømpen øger blodcirkulationen i læggen fordi presset på muskler og venepumper, får blodet til at cirkulere lettere mod hjertet. Dermed undgås hævede føder og lægge. Ophobning af væske i benene og dårlig blodcirkulation, kan øge risikoen for blodpropper. Rejsestrømper gør din rejse mere behagelig og øger dit velvære både under og efter en lang rejse.

Kan alle bruge Rejsestrømper?

Ja og dog! Lider du af en sygdom f.eks. diabetes, dårligt blodomløb eller har du haft en blodprop i benet - anbefaler vi - du lige tager en snak med lægen, inden du investere i et par Rejsestrømper. Det kan være du skal bruge medicinske støttestrømper i stedet. Disse strømper er lavet efter mål og passer kun til dig.

Må flystrømper bruges om natten?

Det er ikke tilrådeligt at sove med Rejsestrømper eller nogen anden form for kompressionsstrømper, da det belaster hjertet for meget. Desuden er det heller ikke nødvendigt, da belastningen på benene ikke er særlig stor, når du ligger ned. Huden ånder heller ikke særligt godt, når den er pakket ind i flystrømper, så det er også en god grund til ikke at sove med dem om natten.

Vi har flg. mærker i Rejsestrømper:

Toe-Toe er rejsestrømper med adskilte tæer. Strømper, der er strikket på en måde, så tæerne er adskilte - ganske ligesom fingervanter - bare til fødderne. 

Decoy er nylon strømpebukser. Super - hvis du skal på forretningsrejse, undgå hævede fødder/ben og ikke har tid til den store omklædning efter endt flyvning. 

Er materialevalg vigtigt?

Ja - det er super vigtigt, da det betyder alt fra komfort, åndbarhed, elasticitet, holdbarhed og ikke mindst pasform. Vores Rejsestrømper er fremstillet af flg. materialer:

 • Polyamid
 • Elastan
 • Spandex
 • CoolMax
 • Celliant

Polyamid, Elastan og Spandex er syntetiske materialer. De findes ikke i naturen, men fremstilles via en kompliceret kemisk proces. De er meget slidstærke, elastiske og kryber og krøller ikke. Perfekte materialer at kombinerer med f.eks. naturlige materialetyper, som bomuld og bambus.

CoolMax er et materiale af specielt udviklede polyesterfibre, der danner luftkanaler, som trækker fugt væk fra huden og ud i det ydre stoflag. Det kan ikke undgås, at fødder spærret inde i sko, en lang dag bliver fugtige. CoolMax er et højteknologisk stof, der hjælper med at holde dine fødder tørre, komfortable og mindske gnavesår og vabler. Fugtige fødder og tæer kan let give svampeinfektioner, som skal behandles med speciel creme. Svamp smitter f.eks. i svømmehaller og omklædningsrum. 

Celliant er forarbejdede mineraler. For at fremstille Celliant har man taget udvalgte mineraler og ved hjælp af moderne teknologi, har man 'skudt' mineralerne ind i garntråden. Når cilliantgarnet strikkes til en strømpe, vil mineralerne, være jævnt fordelt i strømpen. Deres funktion er at reflektere den varme, som fødderne afgiver. Der sker en varmeudveksling mellem mineraler og fødder, hvilket holder fødderne varme hele tiden og varmetab undgås. Der oprettes nærmest en varmecirkulation mellem strømpe og fødder, så du undgår at blive kold om tæerne. På den måde får du genanvendt al den varme, som din krop producerer. Ingen varme går til spilde.

Størrelser:

Vores udvalg af rejsestrømper fås i flg. størrelses intervaller.

 • Reflex Wear: str. 35-37,38-40, 41-43 og 44-46
 • Toe-Toe: str. 36-39, 40-43 og 44-47
 • Vincent Creation: str. 35-38
 • Decoy: str. S/M, M/L og XL

Vaskeanvisning:

Det er en god regel, at vaske sine Rejsestrømper ved 40 grader og undgå tørretumbling. Er du i tvivl, så tag et kig på vaskeanvisningen - for at være på den sikre side. Rejsestrømper er som regel fremstillet syntetiske materialer - enkelte mærker indeholder også bomuld. Syntetiske materialer har det bedst, når der vaskes ved 40 grader. Nogle helt ned på til 30 grader. For høj varme skader holdbarhed, elasticitet, pasform og farve. Tørretumbling er no-go. Kan tørretumbling ikke undgås, skal det ske ved lav temperatur. Moderne vaskemidler indeholder enzymer. Brug af enzymer i vaskemidler fjerner effektivt fedtpletter, skidt og snavs fra tøjet. 

Hvad er enzymer?

Enzymer er proteiner, der sætter gang i biokemiske reaktioner. De findes naturligt i vores krop og hjælper med f.eks. at omdanne maden til energi og skovens visne blade til kompost. De enzymer, der bruges i vaskemidler findes, som regel i mikroorganismer, som svampe og bakterier. Dyr og mennesker vil ikke kunne overleve uden enzymer. Her er altså tale om et naturligt produkt, der hverken skader mennesker eller miljø. Tøjvask med enzymholdigt vaskemiddel, gør det muligt at vaske ved temperaturer helt ned til 20-30 grader og dermed forbedre miljøet og spare energi. Samtidig vil det kunne mærkes på husholdningsbudgettet. 

Hvem er vi?

ShopWithSocks.com er en dansk webshop, som ligger på Vallensbækvej 22A, med postnr. 2605 Brøndby. Her sidder vi fysisk og har vores store strømpelager. Vi pakker og afsender ordre alle hverdage inden kl.15, så du kan modtage dine varer 2 hverdage efter. Vi er et service minded team og du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Tøv ikke - vi yder altid en venlig og fair kundeservice.