Rullestrømper

25 vare(r)
Udsalg
5 par sorte Ladies Decoy bambusstrømper i gaveæske
ajax-loader
Specialpris 149,00 DKK
Pris: 200,00 DKK
Beige Decoy Bambusstrømper
Mængderabatter
Blå Decoy Bambusstrømper
Mængderabatter
Bomulds rullestrømpe fra Socks CPH - Orange Striber
Mængderabatter
Brune Decoy Bambusstrømper Til Kvinder
Mængderabatter
Decoy bambusstrømper til damer, grøn
Mængderabatter
Decoy Finte Knit Strømper, Dame, Blå
Mængderabatter
Decoy Ladies Fine Knit Rullesokker, Sort
Mængderabatter
Decoy Ladies Fine Knit Rullestrømper, Lys Grå
Mængderabatter
Decoy Ladies Fine Knit Rullestrømper, Mørk Grå
Mængderabatter
Decoy Rullestrømper Ladies Fine Knit, Hvid
Mængderabatter
Decoy Rullestrømper Mørkegrå Med Glitter
Mængderabatter
Decoy Rullestrømper. Brun Med Mønster
Mængderabatter
Decoy Rullestrømper. Mørkegrå Med Mønster
Mængderabatter
Decoy Strømper I Økologisk Bomuld, Bordeaux
Mængderabatter
Decoy Strømper I Økologisk Bomuld, Brun
Mængderabatter
Grå Decoy Bambusstrømper
Mængderabatter
Hvide Decoy Bambusstrømper
Mængderabatter
Koksgrå Decoy Bambusstrømper
Mængderabatter
Lilla Decoy Bambusstrømper
Mængderabatter
Pistaciegrøn Decoy Bambusstrømper
Mængderabatter
Sorte Decoy Bambusstrømper
Mængderabatter
25 vare(r)

Komfortable rullestrømper

Nyesokker har et fint udvalg af komfortable rullestrømper,  der ikke strammer og laver mærker i huden. Yderst komfortable strømper til kvinder, mænd og børn. Vores rullestrømper kan fås, som klassiske strømper, der slutter 15-20 cm oppe på læggen eller som korte ankelstrømper. Vi har  størrelser fra 35 til 42.

Rullestrømper - hvad er det?

det er designet med fuld fokus på maksimal komfort. strømper uden den traditionelle snerrende topelastik, men en blød rullekant, der ikke strammer og sætter mærker i huden. Rullestrømper til hverdagsbrug, der er ultra behagelige, at have på.

Rullestrømper i flere farver!

Vi har rullestrømper i hvide, sorte og grå, men også gå i mere farverige, som blå, lilla, rød, brun og grøn. du kan også købe dem som ensfarvede strømper, ternede strømper eller prikkede strømper.

Brug rullestrømper, som diabetes strømper!

Diabetes giver tit problemer med kredsløbet i benene. Almindelige strømper med ribkant og elastik i toppen, kan lukke yderligere af for blodcirkulationen.

Stillesiddende/stillestående arbejde, f.eks. 8 timer på kontorstolen eller ved samlebåndet, kan ligeledes give dårligt blodomløb og ophobning af væske i benene.

Et dårligt eller svækket kredsløb giver sig til kende på flere måder, bla. ved:

  • hævede ben og fødder
  • kramper om natten
  • smerter ved gang
  • kolde fødder

For at afhjælpe problemer med strømper, der strammer, er rullestrømper eller diabetes strømper, et godt alternativ til almindelige strømper med elastik i toppen.

Rullestrømper - hvilke materialer er de lavet af?

Vores rullestrømper indeholder både naturlige og syntetiske materialer. Denne sammensætning giver de bedste egenskaber. Rullestrømper fra nyesokker er fremstillet af:

  • Bomuld
  • Økologisk bomuld
  • Bambus

Bomuld og økologisk bomuld er begge naturmaterialer. Bomuld er forarbejde frøstande fra bomuldsplanten og har været anvendt i omkring 3000 år. Begge typer har de samme egenskaber, som stor fugtabsorbtion og slidstyrke.

Den økologiske bomuld er mere bæredygtig dvs. bomuldsdyrkerne er blevet undervist i dyrkning med mindre vandforbrug og uden brug af pesticider.

Bambus er forarbejde fibre fra bambusplanter. Det er kernefibrene, der anvendes. Der findes et utal af bambusplanter. Mange bambusarter er hurtigt voksende. 

Bambus findes i mange områder som sekundær vegetation i skove, men i nogle tilfælde, er de den dominerende vegetation. Bambus er bedre for den jord, den vokser i end andre afgrøder, da rødderne forbliver i jorden efter høstning. Planten fortsætter med at vokse, samtidig med at rødderne forhindrer erosion af jorden. 

Bambus er et lækkert blødt, åndbart materiale, der er behageligt, at bære tæt på kroppen. Desuden menes bambus, at have antibakterielle egenskaber, der forhindre lugtgener. Ildelugtende og sure tæer opstår pga. bakterier, der trives i fugtigt miljø.

OEKO-TEX® 100 certificerede rullestrømper?

Vores rullestrømper (ankelstrømpe kort model) fra Vincent Creation, er OEKO-TEX® Standard 100 certificerede og er din sikkerhed for, de er testet og godkendt, ud fra de krav den internationale OEKO-TEX® forening har stillet vedr. indholdet af kemiske stoffer i tekstiler.

Tilbud og udsalg på rullestrømper!

Vil du spare penge , har vi tilbud på begge mærker:

Decoy:

  • 3 pack
  • gaveæsker med 5 par rullestrømper

Vincent Creation:

  • 4 pack

Danske Decoy strømper er en klassiker, som de fleste kvinder kender. Decoy rullestrømper er til dig, der gerne vil bevare et feminint look, og ikke ønsker, at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

Prøv også vores skønne rullestrømper, som korte ankelstrømper, fra Vincent Creation.

Vask af dine rullestrømper!

Dine rullestrømper vaskes akkurat, som alle andre strømper. de tåler heller ikke høje temperaturer, så vask ved 40 grader er passende og tørretumbling skal helst undgås. Vaskes ved for høje temperaturer, forringes egenskaber, som farve, pasform og elasticitet. Er du i tvivl, tag altid et kig på vaskeanvisningen.