Skøre Strømper

Filtrer
Filtrer efter
Farve
Køn
Mærke
Materiale
Pris
Størrelse
Style
Type
Bedømmelse

7 produkter

 1. Dummy Socks
  Dummy Socks
  Fra 69,00 DKK
 2. Gokkesok Sokker
  Gokkesokker
  Bedømmelse:
  100%
  Fra 69,00 DKK
 3. Julestrømper - Rudolf - Vinterstrik - Str- 35 til 46
  Julestrømper - Rudolf - Vinterstrik - Blå
  Fra 49,00 DKK
 4. Julestrømper Med Julemand - Vinterstrik
  Julestrømper Med Julemand - Vinterstrik
  Fra 49,00 DKK
 5. Smelly Socks
  Smelly Socks
  Fra 69,00 DKK
pr. side

Er du typen, der gerne skiller dig ud fra den store mængde også når det gælder strømper er skøre strømper måske noget, du burde overveje. Du kan sagtens købe hos os nyesokker.dk  i en lækker kvalitet med sjov, måske grov tekst og søde motiver. Skøre strømper til spas, skæg og ballade eller den grove spøg. de er god kvalitet og passer til enhver pengepung. Fås i størrelserne 35 til 46. 

Skøre Strømper giver smil på læben!

Tager du et par på til arbejdet eller til den uformelle fest, får du garanteret kolleger eller gæster til at trække på smilebåndet eller få et godt grin. Det kan være du bliver den nye trendsætter og sætter en hel bølge i gang med at finde den kollega, som går i  de mest skøre strømper. Et godt grin også på arbejdspladsen, er altid godt! Gi' et par i værtinde, venindegave eller når du skal "chikanere" en god ven.

Er Skøre Strømper praktiske?

Tjah.... Man skal jo normalt have strømper på. Sjove strømper, kunne - sagtens være et par julestrømper har måske en tendens til at blive "glemt", når der først er blevet grinet af. Men de kan sagtens anvendes - om ikke på arbejdet - så derhjemme, som hyggestrømper. Brug dem på arbejdet for at give lidt spræl til looket - hvis du tør. Det er altid befordrende med et godt grin - også på arbejdet. 

Personligt udtryk:

Mange har en eller anden form for arbejdsuniform, de skal have på til hverdag. Håndværkere med deres specielle arbejdstøj eller kontor folk, der har et mere rent arbejdsmiljø. Med et par finurlige skøre strømper, har du muligheden for lige at udtrykke eller understrege lidt af din personlighed og samtidig tilføje en smule spræl - uden at gå på kompromis med uniformen. Så er skøre strømper et godt kompromis til de mere klassiske strømper, når du trækker i arbejdsuniformen. 

God gave ide:

5 gode grunde til at gi' Skøre strømper som gave:

 • De er nemme at sende.
 • De vejer ikke meget.
 • De er ikke skrøbelige og går ikke i stykker under forsendelsen. Så ingen bekymringer undervejs til deres nye ejer-fødder!
 • De kan blive starten på en hel strømpesamling med humor og spas.
 • Sidst men ikke mindst. Der er altid behov for et godt grin.

Skøre strømper er altså en perfekt gave til dig selv eller en fødselsdags- værtinde- vært- eller kærestegave. 

Lige nogen grundlæggende regler:

Ved almindelige strømper, er der nogle grundlæggende regler. Når der skal vælges strømper, må det helst ikke gå helt galt med stilen. Strømpe etiketten skal helst overholdes. Kort og godt:

 • Mach dine strømper med dine bukser - ikke dine sko.
 • Mach dine strømper med dine accessories.
 • Lad dine strømper være i let kontrast til dine bukser.

Men med sjove, skøre strømper kan det være noget svært at følge ovenstående regler, netop på grund af det farverige look med tekster - morsomme, søde, flabede eller i den mere frække afdeling. Altså strømper, der tiltrækker sig en vis opmærksomhed. 

Det betyder dog ikke at skøre strømper ikke kan bruges med stil eller passe ind i din garderobe - det betyder bare, at de er anderledes! De er jo netop designet til at bryde normen, vække opsigt og lave nye trends i en verden fuld at pæne ensfarvede strømper i sorte, grå og mørkeblå. Når du har sjove strømper på giver det lidt ekstra opmærksomhed og det er jo lige det, der er meningen, ellers ville du jo ikke gå med dem. Det betyder også at du i de fleste tilfælde kan se bort fra ovenstående regler!!

Så vil du være lidt mere unik, kreativ, fascinerende, farverig, rebelsk, og småskør på den gode måde - kører du bare på med skøre strømper.

Vores Skøre Strømper er fremstillet af?

Vores Skøre Strømper er sammensat af flere forskellige materialer. At blande forskellige materialer, giver de bedste egenskaber, såsom åndbarhed, blødhed, elasticitet og slidstyrke. Nedenunder kan du se hvilke materialer de fremstillets af: 

 • Bomuld
 • Polyamid
 • Elastan

Lidt om materialernes egenskaber:

Bomuld er den mest anvendte naturfiber verden over. Bomuldsfibrene kartes og spindes til garn, som bruges til at strikke eller væve med. Bomuld bruges især i tekstilbranchen, hvor det anvendes til alt fra jeans til snørebånd. Bomuld er rigtig godt, at blande med andre materialer - natur eller syntetiske. Desuden er det åndbart, fugtabsorberende og slidstærkt.

Polyamid og Elastan er alle syntetiske materialer, der fremstilles ved en kompliceret kemisk proces. De fremstilles af olie og naturgas og indgår ikke i et naturligt kredsløb som f.eks. naturfibre. De mest almindelige syntetiske fibre er polyamid, polyester, akryl og elastan. Det er meget slidstærke, elastiske, åndbare materialer. Perfekte at kombinerer med f.eks. naturlige materialetyper, som bomuld, uld og bambus. 

Vaske instruktion:

Det er altid en god ide at læse vaskeanvisningen inden du vasker dine nye skøre strømper - ærgerligt at få dem ødelagt ved første vask. Ellers er det en god regel, at vaske strømperne på 40 grader og helst undgå tørretumbling. De fleste tekstiler tåler ikke for høj temperatur. Forkert vask forringer holdbarhed, elasticitet, farve og pasform. I dag er det ikke nødvendigt, at vaske strømper ved høj temperatur, da vaskemidler i dag indeholder enzymer, der effektivt fjerner fedtpletter, skidt og andet snavs fra tøjet.