Strømpebukser

Varer 1-35 af 55

Side
pr. side

Vores strømpebukser

Se vores flotte og lækre udvalg af strømpebukser. Strømpebukser i en god kvalitet. Nyesokker har flere forskellige typer af strømpebukser. Strømpebukser til diverse lejligheder - til hverdag og fest og varmt og koldt vejr. I størrelser fra small til 3xl og størrelserne 35 til 54.

Strømpebukser - praktiske og stilfulde!   

Der er stor forskel på, hvordan kvinder anvender strømpebukser. Nogen bruger strømpebukser af rent praktiske grunde, andre ønsker at virke mere feminine og raffinerede. Det vil sige, der er kvinder, som foretrækker et par sorte og mindre iøjnefaldende strømpebukser, mens andre vælger, at iføre sig mere vovede strømpebukser, der er både mere farverige og opsigtsvækkende.

Brug strømpebukser - en del af dit outfit!

Strømpebukser er ikke bare strømpebukser. Mange kvinder har dem, som en bærende del af deres outfit. Fordi strømpebukser er super anvendelige, fås i mange farver, mønstre, med glimmer eller med print og kan bruges hele året. Brug dem under jeans, kjoler og nederdele. Varme strømpebukser i uld. Strømpebukser er strømper - der er et must, at have i  strømpeskuffen.

Strømpebukser og kvalitet?

Skal strømpebukser være en del af kvinders garderobe, går det ikke at kvaliteten halter. Derfor stilles, der høje krav til kvaliteten - også hos nyesokker!

Selvsiddende strømper!

Er du ikke strømpebukse pige, har nyesokker selvsiddende strømper der slutter et stykke oppe på låret. Vores selvsiddende strømper har blondekant, og dobbelt silikone kant, så de ikke glider ned. Et godt og elegant alternativ, hvis du ikke lige er til strømpebukser.

Strømpebukser - hvilke mærker har nyesokker?

Vi forhandler 4 mærker i strømpebukser:

Materialer i vores strømpebukser:

  • Bomuld
  • Økologisk bomuld
  • Uld 
  • Bambus
  • Nylon 
  • Polyamid
  • Elastan

Lidt om deres egenskaber:  

Bomuld og økologisk bomuld har samme egenskaber - fugtabsorberende, åndbart og slidstærkt. Bomuld er den mest anvendte tekstil og har været brugt i ca. 3000 år. Den økologiske bomuld er mere bæredygtig, da bomuldsdyrkerne bruger mindre vand og helt undgår brug af pesticider.

Uld er fremstillet af dyrepels fra forskellige dyr f.eks. får, geder, alpaka'er, kaniner og merinofår. Uld er temperaturregulerende - holder dig varm når det er koldt og omvendt. Uld behøver ikke så ofte vask, som andre tekstiler. Strømpebukser med uld er bløde og lækre at have på.

Bambus er et organisk materiale og den mest hurtigvoksende plante i verdenen, med målinger på op til en meter om dagen. Bambusplanten regenererer sig selv ud fra sine egne rødder, hindrer jorderosion, optager og omdanner effektivt CO2. Materialet er dejlig blød og silkelignende. åndbart og menes at have antibakterielle egenskaber.

Polyester, nylon og elastan fremstilles af olie og naturgas, der ved hjælp af avancerede kemiske processer omdannes til plastik og videreforarbejdes til syntetiske fibre. De er slidstærke, elastiske og åndbare. Gode at bruge i tøj, som sidder tæt på kroppen f.eks. strømpebukser.

Hvordan finder jeg strømpebukser på tilbud?

Det er rimelig nemt at finde strømpebukser på tilbud. Er du inde i kategorien strømpebukser, går du ind i sale og kan se, strømpebukser på udsalg.

Er du fristet til at se alle vores tilbud, findes de hurtigt. Når du åbner hjemmesiden, går du direkte til mængderabatter eller sale og får fluks en oversigt over tilbud på vores forskellige produkter. Alle strømper - til herre, damer og børn. Undertøj til kvinder og mænd samt homewear til begge køn. Går du ind på piger eller drenge, kan du se produkter på tilbud.

Vask af strømpebukser?

Strømpebukser er sarte, når det gælder vask. Det er derfor en god ide at vaske dem i en vaskepose, så vil de ikke blive vredet og hevet rundt sammen med alt andet tøj, men i stedet ligge trygt og godt i posen.

Vask af strømpebukser er ikke entydigt - nogle er lavet af ren nylon og elastan, andre indeholder foruden syntetiske stoffer også uld eller bambus, altså en blanding af naturlige og syntetiske materialer.

Så - når det gælder strømpebukser, er det ekstra vigtigt, at læse og følge vaskeanvisningen. Så går det ikke helt galt.