Wellness strømper

Hos NyeSokker.dk kan du sagtens købe Wellness Strømper. Vi forhandler de helt specielle YogaSleepMassage Strømper og Zoneterapi Tå-strømper. Alternativt kan du kigge under Løse Strømper. Her finder du strømper, der er komfortable og behagelige at have på, når du f.eks. er på arbejde.

Filtrer
Filtrer efter
Farve
Køn
Mærke
Materiale
Pris
Størrelse
Style
Type
Bedømmelse

3 produkter

 1. Zoneterapi Tå-Sokker ToeToe Reflexology - Wellness strømper
  Zoneterapi Tå-Sokker ToeToe Reflexology
  Fra 99,00 DKK
 2. YogaSleep Massage Tåsokker Hvid - Wellness strømper
  YogaSleep Massage Tåsokker Hvid
  Fra 79,00 DKK
 3. YogaSleep Massage Tåsokker Sort - Wellness strømper
  YogaSleep Massage Tåsokker Sort
  Bedømmelse:
  100%
  Fra 79,00 DKK
pr. side

I vore dage betyder wellness utroligt meget - vi vil gerne have en sund krop og mentalt overskud. God livskvalitet og en velfungerende krop, vi befinder os godt i. Det er individuelt, hvad der får os til at føle os godt tilpas. Motion, sund kost, god nattesøvn, mental ro, et arbejde hvor vi føler ansvar og respekt og alt muligt andet, kan være vigtigt for vores trivsel og hvordan vi har det. Mange kender ordsproget "en sund sjæl i et sundt legeme"

Tøj er også blevet en vigtig del af vores velbefindende. Tøj vi føler os godt tilpas i. Det gælder selvfølgelig de strømper vi har på fødderne hele dagen, men også de strømper vi kan tage på, når vi kommer hjem. Trætte og ømme fødder har brug for at blive iført et par bløde Wellness Strømper, udviklet til at sprede og strække tæerne og lindre den daglige stress fødderne ofte udsættes for. Strømper der hjælper med at gendanne fleksibiliteten og blodcirkulationen. Så slip dine fødder fri, når du kommer hjem fra arbejde.

Hvad er Wellness:

Wellness inkluderer fysiske, mentale, åndelige og sociale dimensioner, hvor der fokuseres på hele menneskets velbefindende. Wellness er ikke statisk, men forandres hele tiden. Wellness omhandler andet end vores fysiske helbred, men hænger i den grad sammen med de betingelser vi lever under samt klima og miljø.  

Historien om wellness:

Ordet "wellness" opstod langt tilbage i tiden. Grundlaget for wellness udvikling, knytter sig til flere tusind år gamle healings metoder og medicinske traditioner. Gamle kulturer i Kina, Indien, Rom og Grækenland havde en meget sofistikeret opfattelse af, hvordan man opretholdt en sund og rask krop. De lagde ikke kun vægt på det fysiske, men i høj grad også på det hele menneske og måden at opretholde velvære og sundhed.

Sundt sind-Sundt legeme.

Det første "fitnesscenter" man kender til blev bygget for næsten 2.000 siden lidt uden for Rom af den romerske hersker Hadrian, her fandt man tydelige spor af spabade. De første healere i antikken proklamerede " Sund i tanken, sund i kroppen.

Åndelige filosoffer og intellektuelle bevægelser udviklede i løbet af 1800-tallet medicinske øvelser i USA og Europa. I denne periode vandt mange alternative metoder indenfor sundhed frem. De havde fokus på selv-healing, holistiske tilgange og forebyggende pleje f.eks. blev homøopati, osteopati og kiropraktik udviklet i i denne periode og vandt stor udbredelse i USA og Europa.
Filosofien i disse bevægelser anses i dag for at være forstadier til nutidens udbredte wellness-og selvhjælpsbevægelser. De lever i bedste velgående på trods af at metoderne faldt i unåde i takt med udviklingen af den moderne medicin i midten af 1900-tallet. I dag har flere af disse metoder genvundet anerkendelse i den gængse medicinske verden og i offentligheden. 

Wellness strømper er en voksende trend. 

Den moderne anvendelse af ordet "wellness" dateres tilbage til omkring 1950-erne hvor Halbert L. Dunn udgav en bog, der på det tidspunkt kun fik ringe omtale. I 1970-erne blev hans ideer dog udvidet og anerkendt af en uformel gruppe i USA. Denne gruppe skabte og italesatte deres egen opfattelse af og definition af begrebet "wellness". Det blev udviklingen af det første wellnesscenter og udviklingen af The National Wellness Institute i USA.

Udbredelsen af wellness-konceptet i USA gennem 1970erne og 80erne førte til "wellness" på arbejdspladsen i store virksomheder, for at fremme en sundere livsstil. Herefter bredte konceptet sig hurtigt til Europa.

Den globale udbredelse af wellness betød, at fitness- og helseklubindustrien for alvor voksede i løbet af 1990erne. Spaindustrien oplevede ligeledes en betydelig stigning i perioden 2000-2005 og fokuseringen på det sunde liv blev mere mainstream.

I dag har wellness begrebet også haft sin indflydelse på det tøj vi bruger, når vi har brug for at gøre noget ekstra for velværet og vi kan nu købe wellnessstrømper, der gør godt netop for vores fødder og dermed hele kroppens komfort.

Vi har flg. mærker i Wellness Strømper:

 

Toe-Toe er et engelsk mærke, der producerer strømper med adskilte tæer - ganske ligesom fingervanter. ToeSocks.dk er vores eget mærke, som produceres og udvikles i Europa. De fremstilles i en familie drevet virksomhed, vi har samarbejdet med mange år og vi derfor kan stå inde for den gode kvalitet.

Størrelsesintervaller:

 • Toe-Toe:  str. 36-43 og 44-48

Det store størrelsesinterval hos ToeSocks.dk, skyldes det er en one-size model. Strømperne er ekstra tykke og super elastiske. 

Materiale sammensætning:

Det er super vigtigt, hvilke materialer, der er bruges, når det gælder strømper. De skal være elastiske - nemme at få på og af, have en god slidstyrke, være åndbare, bløde og lækre med en god pasform. Nedenfor kan du se, hvilke materialetyper vores Wellness Strømper er sammensat af:

 • Polyester
 • Elastan
 • Akryl
 • Spandex

Polyester, Elastan, Akryl og Spandex er alle syntetiske materialer, der er fremstillet ved en kompliceret kemisk proces. De har alle gode egenskaber og er super gode at blande med naturlige materiale som Uld, Bomuld og Bambus. Det er dog ikke et must - de kan sagtens stå alene.

Lidt om de forskellige materialetyper: 

Polyester er den mest anvendte af de syntetiske fibre. Polyesterfiberen har god slidstyrke, holder farven godt efter vask, leder sved og fugt væk fra kroppen, så den føles tør og komfortabel.

Elastan er super elastisk og er derfor velegnet til tøj der sidder tæt til kroppen. Den gode elasticitet gør tøjet nemt af få på og af. 

Akryl minder en del om uld, der et et naturmateriale. Akryl har stor fugtabsorbtion, holder farven godt efter vask, er hurtigttørrende og dejlig blødt at have på.

Spandex er det samme som elastan - og har de samme egenskaber.

Wellness Strømper og vask?

Er du usikker på, hvordan du skal vaske dine Wellness Strømper, anbefaler vi at tage et kig på vaskeanvisningen. Så er du på den sikre side og gør ikke noget forkert. Som regel er vask ved 40 grader en temperatur de fleste materialetyper kan tåle. Det er en god ide at undgå brug af tørretumbler. Rigtig vask forlænger holdbarhed, elasticitet og pasform. et godt tip er at vende vrangen ud på strømperne inden de vaskes, det er med til at forlænge strømpernes egenskaber.. Tøjvask i dag kræver heldigvis ikke særligt høje temperaturer, da moderne vaskemidler indeholder enzymer, der effektivt fjerner fedtpletter, skidt og snavs fra tøjet. 

Lidt om enzymer:

De findes naturligt i vores krop og hjælper bla. med at omdanne det vi spiser til energi og de visne blade i skovbunden til kompost. Enzymer er proteiner, der sætter gang i biokemiske reaktioner. Enzymer, der bruges i vaskemidler findes, som regel i mikroorganismer, som svampe og bakterier. Vi vil ikke kunne overleve uden enzymer. Her er altså tale om et naturligt produkt, der hverken skader mennesker eller miljø. Tøjvask med enzymholdigt vaskemiddel, gør det muligt at vaske ved temperaturer helt ned til 20-30 grader og dermed forbedre miljøet og spare energi og penge.