365 dages fri retur

Når du handler på NyeSokker.dk, har du altid 365 dages fri retur- og bytteret på dit køb.

Udskriv gratis returlabel her
Vi har gjort det let at bestille en returlabel, der kan bruges til returneringen, hvis du ønsker at returnere eller ombytte dine varer.

Du kan udskrive en gratis Postnord eller GLS returlabel her: https://return.shipmondo.com/nyesokker
(Hvis du ikke har en printer, er det ikke noget problem. Du vil også modtage en QR kode pr. mail, som du kan vise i pakkeshoppen. Så printer de lablen dernede)

Ombytning af varer
Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse eller farve i samme model som du har bestilt, sender du den blot retur, og vedlægger en seddel med beskrivelse af hvilken størrelse eller farve du ønsker ombytning til.

Vi har som udgangspunt ikke mulighed for at ombytte til andre modeller. Så hvis du eks. har købt en t-shirt, kan vi desværre ikke være behælpelige med at ombytte til sokker eller underbukser.

I det tilfælde er vi nødt til at kreditere din ordre, og tilbageføre beløbet til dig, så du kan lave en ny bestilling på det du hellere vil have.

Returnering
Der er ikke retur- og bytteret på brugte varer, og varer der er beskadiget eller er blevet vasket. 

Du er naturligvis velkommen til at prøve varerne, som du ville kunne i en almindelig butik, og stadig returnere dem, hvis de ikke var som forventet.

Når vi modtager din pakke retur, bliver ordren krediteret, og beløbet (inkl. evt. fragtomkostninger) bliver tilbageført til det betalingskort der er anvendt i forbindelse med bestillingen.

Du vil modtage en kreditnota pr. mail, og kan forvente at have pengene retur på din konto i løbet af 1-3 hverdage, fra vi modtager pakken.

Hvis du kun returnerer dele af din ordre, skal du være opmærksom på følgende fra vores handelsvilkår:

Ved returnering af dele af ordren:
(Nedenstående er kun aktuelt hvis du returnerer en del af din ordre. Returneres hele ordren, får du altid alle penge tilbage, såfremt varerne er ubeskadigede og ubrugte)

- Opnået mængderabat
Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten, der vil blive modregnet det krediterede beløb.

- Opnået fri fragt
Hvis du har opnået en fri fragt for køb for mindst 599 kroner, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå fri fragt, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten, der vil blive modregnet det krediterede beløb.

Køb bare gaverne i god tid
Med 365 dages retur- og bytteret, kan du eksempelvis købe sokker, strømper og undertøj som gave i god tid, uden at skulle bekymre dig om at de skal kunne byttes indenfor kort tid. Du har et helt år til at benytte dig af returretten.

Har du spørgsmål til returnering eller ombytning, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

Telefon: 52900000
Mandag til fredag kl. 9.00 - 16.00

Mail: [email protected]