Bambussokker

Hos NyeSokker har vi naturligvis også de populære bambusokker. Bambussokker er bløde og behagelige, og de leder fugt væk fra fødderne, så de forbliver tørrere hele dagen. Vi har nøje udvalgt vores bambussokker, som altid er af den bedste kvalitet - og til markedets bedste priser!

Varer 1-35 af 93

Side
pr. side

Stort udvalg af bambussokker

Vores udvalg af bambussokker er stort. Her kan du finde sokkeri bambus til enhver lejlighed, så der eksempelvis både er korte ankelsokker og knæstrømper i flotte farver og forskellige designs.

Fri levering ved køb af bambus strømper

Når du køber bambussokker hos os, kan du forvente lynhurtig levering. Vi tilbyder nemlig dag-til-dag levering af alle vores produkter. Vi afsender ordrer alle hverdage kl. 15.00. Hvis vi har din bestilling inden da, modtager du allerede dine nye bløde bambussokker næste hverdag. Køber du for mere en 499 kroner tilbyder vi desuden gratis levering i hele landet.

Vi tilbyder:

- Dag-til-dag levering
- Gratis fragt i hele Danmark ved køb over 499 kr.
- 365 dages fri returret på alle ubrugte strømper.

Derfor kan du allerede nu købe sokker som gave til en begivenhed langt ude i fremtiden. Du kan desuden spare mange penge, hvis du køber flere par bambussokker hos os. Vi tilbyder nemlig mængderabat.

Hvis du undrer dig over, hvorfor du skal købe bambussokker, giver vi dig 5 gode grunde nedenfor.

5 fordele ved bambussokker

1. De antibakterielle elementer i bambusfibrene holder bakterier væk og forhindrer dårlig lugt.
2. Bambussokker holder fødderne tørrere på grund af den høje absorberingsevne.
3. Dine fødder har lettere ved at ånde i bambussokker.
4. Strømper af bambusfibre er slidstærke.
5. Bambussokker føles silkebløde mod huden (modsat uldsokker, der nogle gange kan virke kradsende, hvis de ikke er i god kvalitet).

Vi har ikke strømper af ren bambus, men af bambus-viskose.

Hvorfor er vores sokker af bambusviskose?

Grunden til at vores bambus sokker ikke er af ren bambus er, at viskosen gør strømperne ekstra bløde og lækre at have på. Ren bambus minder meget om hør, hvilket ikke er så behageligt at have på fødderne. Derfor er vores bambus sokker en blanding af bambus og viskose. Det giver desuden en god pasform og ekstra holdbarhed ved vask.

Bambus sokker med høj absorberingsevne

Bambusfibrene har som sagt en høj absorberingsevne, der hurtigt transporterer sved og fugt væk fra fødderne. Dette gør strømperne mere åndbare og fødderne holdes tørre hele dagen, hvilket giver høj komfort. Fugtige føder giver grobund for svamp og dermed sure tæer. Bambussokker mindsker risikoen for dette, da fibrene ligeledes har en naturlig antibakteriel egenskab. Perfekt til aktive personer, der er på udkig efter sportssokker. Bambus-viskose kan optage ca. 15% fugt, hvor almindelig råbomuld optager ca. 7-8.5%.
Hvad er bambus strømper?

Når vi hører ordet bambus, får de fleste af os associationer til pandabjørnen, som bruger en stor del af sit liv med at spise bambus. Bambus er ikke et træ men en græsart. Heldigvis bruger vi ikke samme bambusart i produktionen, som pandaen spiser. Der er derfor ikke fare for, at vi tager føden fra den sjældne dyreart.

Planten er enormt hurtigt voksende og kan nå en højde på 30 meter. Det er den inderste bløde kerne af lange bambusfibre, som bruges til fremstilling af tekstiler. Bambus er et særdeles velegnet materiale til strømper, og der er mange fordele ved at købe bambussokker.

Har du spørgsmål til vores bambussokker, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne sikre, at du får den optimale oplevelse ved at handle med os.