Bambus strømper til Danmarks bedste priser

Leder du efter super komfortable bambus strømper til kvinder og herrer? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos NyeSokker finder du et stort udvalg af støttestrømper i bambus til både mænd og damer. Du finder vores bamboo strømper i flere forskellige farver og størrelser, så du kan få det par, du synes mest om. 

Filtrer
Filtrer efter
Pris
Mærke
Materiale
Style
Type
Størrelse
Farve
Køn
Bedømmelse

Varer 1-35 af 111

 1. Bambus strømpebukser, JBS of Denmark, sort - Bambus strømper
  Bambus strømpebukser, JBS of Denmark, sort
  Fra 199,00 DKK
 2. Decoy Bambus Strømpebukser 130 denier, Grøn - Bambus strømper
  Decoy Bambus Strømpebukser 130 denier, Grøn
  Fra 199,00 DKK
 3. Decoy Bambus Strømpebukser 130 denier, Navy - Bambus strømper
  Decoy Bambus Strømpebukser 130 denier, Navy
  Fra 199,00 DKK
 4. Decoy Bambus Strømpebukser 130 denier, Brun - Bambus strømper
  Decoy Bambus Strømpebukser 130 denier, Brun
  Fra 199,00 DKK
 5. Egtved bambussokker med rib, lyserød - Bambus strømper
  Egtved bambussokker med rib, lyserød
  Fra 79,00 DKK
 6. Egtved bambussokker med rib, mørkegrå - Bambus strømper
  Egtved bambussokker med rib, mørkegrå
  Fra 79,00 DKK
 7. Egtved bambussokker med rib, sort - Bambus strømper
  Egtved bambussokker med rib, sort
  Fra 79,00 DKK
 8. Egtved bambussokker med rib, blå - Bambus strømper
  Egtved bambussokker med rib, blå
  Fra 79,00 DKK
 9. Egtved bambussokker med rib, navy - Bambus strømper
  Egtved bambussokker med rib, navy
  Fra 79,00 DKK
 10. Egtved bambussokker med rib, grøn - Bambus strømper
  Egtved bambussokker med rib, grøn
  Fra 79,00 DKK
 11. Egtved bambussokker med rib, lysebrun - Bambus strømper
  Egtved bambussokker med rib, lysebrun
  Fra 79,00 DKK
 12. Egtved bambussokker med rib, mørkebrun - Bambus strømper
  Egtved bambussokker med rib, mørkebrun
  Fra 79,00 DKK
 13. Egtved bambussokker med rib, rød - Bambus strømper
  Egtved bambussokker med rib, rød
  Fra 79,00 DKK
 14. Egtved bambussokker med rib, mørkerød - Bambus strømper
  Egtved bambussokker med rib, mørkerød
  Fra 79,00 DKK
 15. Egtved bambussokker med rib, bordeaux - Bambus strømper
  Egtved bambussokker med rib, bordeaux
  Fra 79,00 DKK
 16. Egtved bambussokker med rib, gul - Bambus strømper
  Egtved bambussokker med rib, gul
  Fra 79,00 DKK
 17. Egtved bambussokker med rib, orange - Bambus strømper
  Egtved bambussokker med rib, orange
  Fra 79,00 DKK
Side
pr. side

Vi har dag-til-dag-levering og 365 dages fri returret for strømper, der er ubrugte. Du skal derfor ikke vente længe, før dine bamboo strømper er hos dig. Dine fødder kommer til at takke dig som aldrig før.

Hvad er bambus strømper?

Bambusstrømperne er lavet af planten bambus. Selvom mange forbinder bambus med et hårdt materiale, som ikke egner sig til tøj, forholder det sig ikke sådan. Man anvender nemlig udelukkende bambusfibrene. Man blødgør disse fibre, så de kan anvendes som tekstilfibre. Da planten er meget hårdfør og vokser utroligt hurtigt, kan der produceres meget forskelligt tøj af bambusfibre. Det gælder blandt andet strømper af bambus. 

Bambus kan vokse uden at blive vandet i længere tid og kan klare sig igennem tørke- og oversvømmelsesperioder. Derudover vokser den helt naturligt uden brug af pesticider og kemikalier. Derfor er bambus et virkeligt godt materiale, da det har rigtigt mange positive egenskaber. Det er også nogle af årsagerne til, at produktionen af bambustøj er steget mere og mere.

Udover at være super behagelige at have på, så er bambus også et utroligt bæredygtigt materiale. Det gælder faktisk både i dyrkningen, produktionen og brugen. Du kan derfor med ro i maven og god samvittighed købe lige præcis de strømper med bambus, du bedst kan lide. Vi leverer det hele direkte til din adresse - nemt og sikkert.

Hvorfor bambus strømper?

Der er mange fordele ved at bruge bambus strømper. Ikke nok med at bambus er meget bæredygtigt og behageligt som tekstilmateriale, så er der mange andre grunde til, at du bør prøve disse strømper i bambus. Du vil nemlig aldrig gå tilbage til normale strømper, efter du først har prøvet vores bambus strømper. Så leder du efter åndbare støttestrømper, ankelstrømper eller knæstrømper, så kig lige med her!

Syv grunde til, at du bør skifte til bambus strømper:

 • De er lugtfrie! Strømperne er nemlig antibakterielle. Fibrene i planten holder bakterier væk, selv efter de er blevet vasket flere gange.
 • De kan nøjes med vask på 30 grader, der gør, at du mindsker CO2 i hverdagen.
 • Farven på strømperne holder i lang tid.
 • Giver forbedret blodcirkulation i fødderne, da materialet er let at ånde igennem.
 • Strømperne er meget lette, hvilket gør dem endnu mere behagelige at have på. Det er nærmest som at gå på skyerne!
 • God sugeevne, der holder dine fødder tørre og varme.
 • Bambus er naturligt allergivenligt.

Der er helt sikkert flere årsager til, at strømperne er yderst populære hos vores kunder. Du får strømper i høj kvalitet til super priser. Samtidig med en høj kvalitet sikrer du et godt blodomløb i fødder og ben, og da materialet gør det let for huden at ånde igennem, skal du aldrig bekymre dig om våde og kolde fødder. Med disse kvalitetsstrømper vil du altid holde varmen, og det må da siges at være et stort plus. Køb vores bambus strømper i dag og få lynhurtig levering med billig fragt.

Det store udvalg af bamboo strømper

Her på siden finder du et stort udvalg af billige bambussokker. Vi har både ankelstrømper i bambus, bambus knæstrømper og meget mere. Leder du efter specifikke farver til dine strømper, kan vi også hjælpe. Her hos ShopWithSocks går vi nemlig både op i komfort og udseende. Derfor kan du få forskellige modeller og farver af vores bamboo strømper. Du kan både få blå, røde, sorte, grønne og hvide bambus strømper. Du kan også få bambus strømper med tal, så du altid kan se, hvilken størrelse de er.

Er du lige så stor fan af bambus strømper, som vi er? Så kan du nemlig få bambus strømperne i større pakker. Du kan få strømperne i JBS 7-pak, Egtved bambus strømper og Decoy bambus strømper til rigtigt gode priser. Du kan også købe ankelsokker i en pakke med 100 stk., hvilket giver dig rig mulighed for at bruge alle de bamboo strømper, du vil. 

I vores store udvalg kan du også få bambus strømper uden søm og uden elastik, så de er ekstra behagelige at have på. Komforten er super vigtig, og dine fødder vil sætte pris på dit valg af bambus strømper! Så tag et kig her på siden og find et godt tilbud på bambusstrømper til mænd og kvinder.

Her på siden kan du også finde bambus diabetes strømper. Diabetesstrømper er vigtige for komforten og sundheden for en diabetespatient. Disse strømper er nemlig designede til at lette trykket og forbedre blodcirkulationen. Du kan købe økologiske bambus strømper med speciel elastikkant, som gør at strømperne ikke strammer om benet og anklen. 

Har du spørgsmål til vores bambus strømper?

Har du nogle spørgsmål til det store udvalg af bamboo strømper? Eller har du fundet noget på webshoppen, som du undrer dig over? Så er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på telefon og mail. 

Vil du gerne have ekstra gode tilbud på vores produkter? Så tilmeld dig nyhedsbrevet, og du sparer 10 % på din næste ordre. Det er helt gratis! Derudover er du også den første, der får besked, når vi har nye kampagnetilbud, events og meget mere. 

Ellers er det bare at kigge videre her på siden, så du kan få de bedste sokker til dine fødder. Vi har altid gode priser på ankelsokker og knæstrømper. Er du utilfreds med strømperne og vil gerne have dem byttet, er det bestemt heller ikke noget problem. Vi er dog overbeviste om, at du aldrig vil fortryde at købe vores bamboo strømper. Og ellers bytter vi dine ubrugte varer med det samme.