Trusser og indershorts til damer

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af undertøj til damer. Køb det billigt – uden at gå på kompromis med den gode kvalitet. Vi sælger kvalitets undertøj til ultraskarpe priser. Gå på opdagelse her i webshoppen, der byder på et bredt sortiment af underdele til damer. Køber du undertøj og underdele til damer hos os, får du flere fordele:

- Vi har dag-til-dag levering
- Vi tilbyder gratis fragt i hele Danmark ved køb over 499 kr.
- Vi bytter med et smil, så du får 365 dages fri returret på alt undertøj

Vores lange returret gør, at du allerede nu kan købe undertøj som gave til en begivenhed langt ude i fremtiden.

Varer 1-35 af 81

Side
pr. side

Trusser i mange modeller

Hos os finder du trusser og underbukser i mange forskellige modeller og størrelser. Om du er til højtsiddende trusser, klassiske trusser eller g-strengs trusser, så finder du dem hos os. Uanset hvad du er på udkig efter, så finder du det rette undertøj på ShopWithSocks.

Find den rette underdel

Undertøj er vigtigt, da det giver komfort og ofte giver det en lille smule ekstra til dit outfits look. Hvis du fx har en hvid sommerkjole på, så kan sort undertøj ødelægge din kjoles udtryk. Det er også vigtigt, at du finder et materiale, som din hud elsker at have på. Du finder et stort udvalg af underdele i forskellige materialer i vores sortiment. Undertøjet er noget af det, man ikke viser til alle, men det gør ikke, at man ikke skal gå op i det. Det er det lille ekstra, der får dig til at føle dig tilpas, når du skal have dit outfit på.

Underdele i forskelligt materiale

Vi tilbyder undertøjtil kvinder i mange forskellige materialer. Vi har undertøj i fx mikrofiber, bambus, bomuld og i en kombination af disse. Det gør, at du altid kan finde underdele i det materiale, du ønsker. Behageligt undertøj, der sidder godt, er essentielt for, hvordan du har det i dit tøj.

Leder du efter den perfekte underdel?

Vi har et stort udvalg af underdele, som kan matche dit undertøj. Uanset om du er på udkig efter en T-shirt, en let top eller en langærmet T-shirt, så har vi den rette til dig. Du kan også se vores store udvalg af overdele her.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores undertøj til damer eller nogle af vores andre produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig med at finde frem til de helt rette produkter

Kontakt os på [email protected]