Strømper & Sokker til kvinder

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af damestrømper. Køb damestrømperne billigt – uden at gå på kompromis med den gode kvalitet. Vi har dag-til-dag levering og fri fragt i hele Danmark ved køb over 499 kr. og 365 dages returret. Se udvalget af damestrømper her!

1-30 af 411
Udsalg
10 Par Sorte Ankelsokker (Korte Sokker) - Socks CPH
ajax-loader
Specialpris 99,00 DKK
Pris: 199,00 DKK
Udsalg
10 Par Sorte Sokker
ajax-loader
Specialpris 125,00 DKK
Pris: 199,00 DKK
2 par uldsokker, alpaka, brun
2 par uldsokker, alpaka, grå
2-pak hvide bambus t-shirts
3 par stribede knæstrømper
Udsalg
3-Pak Decoy Korte Ankelsokker Med Glimmer Str. 37-41
ajax-loader
Specialpris 45,00 DKK
Pris: 69,00 DKK
1-30 af 411

Billige damestrømper / damesokker af bedste kvalitet

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af damestrømper. Køb damestrømperne billigt – uden at gå på kompromis med den gode kvalitet.

 

Fordele ved køb af damestrømper hos os

Vi tilbyder mange fordele, hvis du køber dine nye damestrømper hos os.

Dag-til-dag levering
Hvis du køber damestrømperne her, kan du blandt andet forvente en lynhurtig levering af strømperne. Faktisk tilbyder vi dag-til-dag-levering, så du allerede kan modtage produkterne dagen efter, du har købt dem.

365 dages returret og pengene tilbage
Udover en lynhurtig levering, tilbyder vi også 365 returret på vores damestrømper. Vi ønsker nemlig, at du får en positiv oplevelse ved at handle med os. Derfor stiller vi ikke spørgsmålstegn, hvis du skulle ønske at returnere dine damesokker. Er du ikke tilfreds med damestrømperne, så giver vi selvfølgelig pengene tilbage.

Fri fragt
Vi tilbyder fri fragt, hvis du køber damestrømper for over 499 kroner. Du skal derfor ikke betale i dyre domme for at få damesokkerne leveret til din adresse.

Kvalitet er i højsædet
En særlig fordel ved at købe damestrømper i vores webshop er, at du kan være stensikker på en tårnhøj kvalitet. For dig betyder det, at strømperne er yderst behagelige at have på – og at de holder i mange år fremover.

Undgå besvær i hverdagen

Det er de små ting, der gør den store forskel. Hvis du køber sorte damestrømper hos os, slipper du for besværet i hverdagen, hvor du skal sortere dine strømper efter vask.

 

Vores udvalg af damestrømper

Vi går ind for kvalitet fremfor kvantitet. Det betyder, at du ikke bliver præsenteret for et kæmpe udvalg damesokker i vores webshop. Til gengæld har vi særligt udvalgt strømperme med henblik på kun at sælge dem, vi selv kan stå 100% inde for. Vi sælger kun sorte damestrømper, der:

- Føles behagelige at have på
- Er slidstærke
- Er udformet i de bedste kvalitetsmaterialer.
- Du kan vælge imellem ankelstrømper (til sommermånederne), damestrømper af bambus eller damestrømper af bomuld.

Vores damestrømper fås i størrelserne 36-40.

 

Damestrømpernes kvalitet

På trods af den lave pris, går vi ikke på kompromis med prisen på vores damesokker. Kvaliteten på strømper er vigtig, og det betyder mere i dagligdagen end mange lige går og tænker over.

Er strømperne af dårlig kvalitet, vil du opleve:

- At de føles ubehagelige mod huden
- At de hele tiden glider ned (hvilket kan give vabler)
- At de hurtigt får huller
- At de krymper i vask og mister pasformen
- At de hurtigt begynder at lugte
- At sømmene irriterer
- At de ikke formår at transportere fugt væk fra huden.
- Alt dette undgår du ved at købe damesokker hos os.

 

Damestrømpernes materiale

Vi har lagt stor vægt på materialet, når vi har udvalgt vores damestrømper. Et kvalitetsmateriale gør nemlig, at du undgår mange af de ovenstående problematikker. Materialesammensætningen i vores strømper til damer er som følger:

- Damestrømperaf bomuld: 80% bomuld, 15% polyester, 5% elastan
- Damestrømper af bambus: 75% bambus viskose, 20% polyester, 5% elastan

Alle vores damestrømper er OEKO-TEX® Standard 100 certificerede.

Damestrømper af bomuld

Det er ikke uden grund, at de fleste strømper til damer er lavet af bomuld. Det skyldes blandt andet, at de er bløde og at bomulden lader huden ånde. Materialet har en god absorberingsevne, så dine fødder holdes tørre hele dagen.

Damestrømper  af bambus

Umiddelbart kan det lyde mærkeligt, at vores damestrømper er lavet af bambus. Ikke desto mindre er bambusfibre et særdeles velegnet materiale til strømper. Det skyldes blandt andet, at de er ekstremt slidstærke og ekstra bløde. Damestrømperne af bambus transporterer sved og fugt væk fra dine fødder, hvilket bidrager til en høj komfort.

 

Har du spørgsmål til vores damestrømper?

Har du spørgsmål til vores damestrømper, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon: +45 52 90 00 00. Vi vil gerne sikre, at du får den optimale oplevelse ved at handle med os.