Undertrøjer til mænd

Er du på udkig efter din næste undertrøje til en skarp pris, så er du endt det rette sted. Vi har et stort udvalg af undertrøjer og overdele til mænd til enhver anledning.

Varer 1-35 af 53

Side
pr. side

Billige undertrøjer og overdele til mænd

Vi sælger kvalitets undertrøjer, overdele og tank tops til mænd til ultraskarpe priser. Gå på opdagelse her i webshoppen, der byder på et bredt sortiment af undertrøjer og overdele til mænd. Køber du undertrøjer og overdele hos os, får du flere fordele:

- Vi har dag-til-dag levering
- Vi tilbyder gratis fragt i hele Danmark ved køb over 499 kr.
- Vi bytter med et smil, så du får 365 dages fri returret på alle undertrøjer

Som noget særligt tilbyder vi også 365 dages returret på alle vores undertrøjer og overdele. Derfor kan du allerede nu købe undertrøjerne som gave til en begivenhed langt ude i fremtiden.

Vores sortiment af undertrøjer og overdele til mænd

Uanset hvilket outfit det skal passe til, eller hvilken sæson du skal bruge undertrøjer og overdele til, så har vi det, du skal bruge. Vi har undertrøjer til mænd, der passer til under skjorten, tank tops til den varme sommerdag eller uldundertrøjen der passer til de kolde vinterdage. Det kan også være, at du er på udkig efter den perfekte hvide T-shirt, så har vi også det. Det vigtigste for os er, at du altid kan finde det, der passer bedst til dit behov og til skarpe priser.

Undertrøjerne og overdelenes materiale og kvalitet

Vores undertrøjer og overdele til mænd findes i mange forskellige materialer, alle sammen af bedste kvalitet. Vores undertøj og overdele findes både i 100 % bomuld, men også i en blanding af bomuld og andet materiale. Materialernes forskellige pasformer og tykkelser gør, at du altid kan finde det rette produkt for dig. 

Fordele ved ren bomuld

Bomuld er et solidt, åndbart og behageligt materiale til blandt andet sokker og undertøj, da det er rart at bære direkte mod den bare hud. Disse egenskaber gør bomuld meget velegnet til sart hud.

Den helt rette T-shirt

Udover vores undertrøjer til mænd finder du også kvalitets T-shirts. Vi har fx T-shirts med V-hals, O-hals og med rund hals, så du altid kan finde den rette T-shirt til dig. De forskellige T-shirts kan også været lavet af forskelligt materiale, som fx bomuld eller en blanding mellem uld og bambus, hvilket gør at de passer til forskellige anledninger. Find din næste hvide, sorte eller grå T-shirt ved NyeSokker.dk.

Længder og størrelser

Vores undertrøjer til mænd fås i mange forskellige størrelser. Uanset om du ønsker dit undertøj tætsiddende eller løsthængende, så har vi det rette til dig. Herunder kan du se taljemålene på de forskellige størrelser i cm.

- Small: 75-80 cm
- Medium: 80-87 cm
- Large: 87-94 cm
- XL: 94-101 cm
- 2XL: 101-108 cm

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores undertøjer til mænd eller nogle af vores andre produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig med at finde frem til de helt rette produkter

Kontakt os på [email protected].