Strømper & Sokker

Er du på udkig efter billige strømper og sokker til mænd? Så er du havnet det rigtige sted. NyeSokker.dk er en webshop, der kun tilbyder produkter af højeste kvalitet - til markedets bedste priser! Køber du sokker til mænd hos os får du flere fordele:

- Vi har dag-til-dag levering
- Vi tilbyder gratis fragt i hele Danmark ved køb over 499 kr.
- Vi bytter med et smil, så du får fri returret på alle ubrugte strømper.

 Som noget særligt tilbyder vi også evig returret over 365 dage på alle vores sokker til mænd. Derfor kan du allerede nu købe sokkerne som gave til en begivenhed langt ude i fremtiden.

Filtrer
Filtrer efter
Pris

Varer 1-35 af 429

Side
pr. side

Stort udvalg af billige herresokker og strømper

Vi har nøje udvalgt vores herresokker, som passer til enhver lejlighed. Vi tilbyder altid sokkerne den bedste kvalitet - og til konkurrencedygtige priser!

 

Fordele ved køb af herresokker hos os

Der er mange fordele ved at købe herresokker hos os.

Dag-til-dag levering
Når du køber herresokker hos os, kan du være sikker på en lynhurtig levering af produkterne. Vi tilbyder nemlig dag-til-dag levering af alle vores produkter.

Evig returret
Derudover har du evig returret, og vi stiller aldrig spørgsmål til ved en eventuel returnering af varen.

Fri fragt på herresokker
Vi tilbyder fri fragt, hvis du køber herresokker for over 499 kroner.

Utilfreds? Få pengene tilbage
Er du ikke tilfreds med herresokkerne, så giver vi pengene tilbage.

Bedste kvalitet
Dine herrestrømper holder i mange år, da vi kun sælger sorte sokker af højeste kvalitet.

Slip for besvær
Du slipper for at sortere dine sokker efter vask, da de alle er ensfarvede.

 

Vores sortiment af herresokker

Her på webshoppen kan du finde forskellige type herresokker. Vi sælger blandt andet ankelsokker (til sommermånederne), bambussokker eller herresokker af bomuld. Som noget helt særligt tilbyder vi herresokker i store størrelser. Du kan købe herresokker op til størrelse 53 hos os.

Herresokkernes kvalitet

Selvom herrestrømperne er billige, er det ikke ensbetydende med, at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi har nøje udvalgt materiale og pasform på herresokkerne, så du er sikret den bedste kvalitet. Dårlige sokker irriterer huden, begynder hurtigt at lugte, giver dig fugtige fødder – og så går de alt for hurtigt i stykker. Alt dette undgår du ved at købe herresokker hos os. Vi sætter kvalitet og simplicitet over alt andet: Vi sælger kun sorte sokker i højeste kvalitet!

 

Herresokkernes materiale

Materialerne i vores herrestrømper er ikke valgt tilfældigt. Materialesammensætning i vores sokker er som følger:

- Sokker bomuld: 80% bomuld, 15% polyester, 5% elastan.
- Sokker bambus: 75% bambus viskose, 20% polyester, 5% elastan - Ekstra bløde

Sammensætningen af materialerne giver en perfekt pasform og en blød følelse mod huden. Vores herresokker er forstærket ved hæl og tæer (hand linked), og der minimal søm ved tæerne, hvilket gør dem endnu mere behagelige at have på. Alle herresokker er OEKO-TEX® Standard 100 certificerede.

Herresokker af bomuld
Bomuld er det mest anvendte materiale i sokker. Det skyldes blandt andet, at dine fødder kan ånde i bomuld. Derudover er vores herrestrømper i bomuld særdeles behagelige at have på. De har en høj absorberingsevne, som betyder, at dine fødder altid føles tørre.

Herresokker af bambus
Bambus er et særdeles velegnet materiale til sokker. Vores herresokker af bambus er utroligt bløde og slidstærke. Ligesom ved vores herresokker af bomuld, har vores sokker i bambus også høj absorberingsevne. Herresokkerne transporterer sved og fugt væk fra dine fødder. Dette gør vores herresokker af bambus mere åndbare, og fødderne holdes tørre hele dagen, hvilket giver dig en høj komfort.

Har du spørgsmål til vores herresokker?

Har du spørgsmål til vores sokker og strømper, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon: +45 52 90 00 00. Vi vil gerne sikre, at du får den optimale oplevelse ved at handle med os.