Bambus Hoodies Til Mænd

5 produkter

pr. side

Uanset om du er på udkig efter streetwear eller bare ønsker, at holde dig varm og komfortabel på halvkølige dage, har nyesokker den ultimative løsning. Vores smalle, men super lækre udvalg af bambus hoodies til mænd er skabt med fokus på stil, kvalitet og ikke mindst komfort og kan erhverves i størrelse fra M til 2XL.

Hvad er en hoodie?

Ganske enkelt betyder hoodie - hættetrøje. En hoodie er en sweatshirt med hætte med løbegang og 2 snore i hver side af hætten. Hættetrøjer fås med og uden lomme på maven.

Hoodies i bambus fra Resteöds.

Vores bambus hoodies til herrer er fra det svenske brand - Resteöds. Et mærke, der i umindelige tider har lavet strømper, undertøj og loungewear i høj kvalitet, flot design og med perfekt pasform. 

Vores hoodies - moderne design.

Vores bambus hoodies til herrer er i et helt enkelt klassisk design - uden lommer foran. Ensfarvede - stilrene farver, der matcher tøjet i enhver herregarderobe. Brug dem sammen med et par lækre jeans, med et par chinos eller over en skjorte en kølig aften. En bambus hoodie er også bare perfekt, at hoppe i efter fyraften, når det er tid til at slappe af eller når du dyrker sport.

Se også vores flotte udvalg af bambustøj til kvinder og børn. F.eks. vores udsøgte udvalg af bambusstrømper eller udsøgte bambus toppe til damer. Vores udvalg af bambustøj til børn er i samme høje kvalitet og med samme komfort, som udvalget af bambustøj til damer og herrer. 

Kvalitet i fokus.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og flot design og vores hoodies til mænd er fremstillet af materialer i høj kvalitet, der er behagelige at have på og holder sig godt efter rigtig behandling.

Hvad er fordelen ved bambus hoodies?

Hoodies i bambustøj er fantastisk behageligt, at have på - fordi det er:

  • Blødt
  • Temperaturregulerende
  • Åndbart
  • Antibakterielt
  • Allergivenligt
  • Svedtransporterende
  • Termoregulerende
  • Bæredygtigt

Tøj af bambus er  i det hele taget super godt, hvis du har allergi eller sensitiv hud. Bambus termo regulerende effekt betyder, at du altid har en konstant kropstemperatur, ligesom uld har.

Vask af din bambus hoodie.

Det er vigtigt at behandle dit bambustøj rigtigt, for at bevare de gode egenskaber og forlænge holdbarheden.

1) Vask ved 30 eller højst 40 grader

2) Brug vaskemiddel med lavt indhold af enzymer f.eks. uldvaskemiddel.

3) Undgå tørretumbling. Kan det ikke undgås, skal det ske ved lav varme.