Varme strømper

Se vores store udvalg af varme strømper. Varme strømper til arbejds- hverdags- eller fritidsbrug. Lange eller korte - tykke eller tynde - med eller uden glimmer, termostrømper samt varme vandrestrømper. Alle vores varme strømper indeholder uld og er både til mænd og kvinder - herre og damer. Se vores store og lækre udvalg i størrelser fra 35 til 53 - på NyeSokker.dk

1-30 af 80
2 par uldsokker, alpaka, brun
2 par uldsokker, alpaka, grå
Blå Egtved Twin Sock Uldsokker
Mængderabatter
Brune Egtved Twin Sock Uldsokker
Mængderabatter
Brune Egtved Uldsokker "Uden Elastik"
Mængderabatter
Coastland of Denmark Uldstrømper Med Bambus, Sort
Mængderabatter
Udsalg
Decoy cosysocks glitter mohair - Brun
ajax-loader
Specialpris 99,00 DKK
Pris: 129,00 DKK
Udsalg
Decoy cosysocks glitter mohair - Grå
ajax-loader
Specialpris 99,00 DKK
Pris: 129,00 DKK
Udsalg
Decoy uld hyggesokker med glitter, Grøn
ajax-loader
Specialpris 99,00 DKK
Pris: 149,00 DKK
Udsalg
Decoy uld hyggesokker med glitter, lyserød.
ajax-loader
Specialpris 99,00 DKK
Pris: 149,00 DKK
Egtved Twin Socks Uldsokker, Mørk Sand
Mængderabatter
Egtved Uldsokker "Heavy" Grå
Mængderabatter
Egtved Uldsokker "Heavy" Mørkeblå
Mængderabatter
Egtved Uldsokker "Heavy" Mørkegrå
Mængderabatter
Egtved Uldsokker "Heavy" Sort
Mængderabatter
Egtved Uldsokker "Uden Elastik" Mørk Sand
Mængderabatter
1-30 af 80

Varme strømper til kolde tider!

Brrr, det er koldt derude! Alle har prøvet det!! Leder du efter varme strømper til kolde tider eller er du typen, der hele tiden fryser om tæerne, så er du landet det rette sted. Nogen lider af kolde fødder året rundt, men fænomenet er dog nok mest udbredt i efterårs og vinter månederne, så er det rart med et par varme strømper! At gå rundt med kolde fødder, er særdeles ubehageligt. Når fødderne først er blevet kolde påvirkes resten af kroppen og det kan være svært at få varmen igen - så på med de varme strømper. Afkøles fødder, næse og hænder, lukkes der af for de blodkar, der sidder mest perifert, og så bliver blodgennemstrømningen mindre. Kroppen sørger automatisk for at holde en god blodforsyning til de vigtigste organer. Det er derfor ekstra vigtigt at iføre sig varme strømper.

Årsag til kolde fødder?

Der kan være flere forskellige årsager til du har kolde fødder og for det meste skyldes det "bare", at du fryser. Det kan f.eks. skyldes et stykke bar hud mellem strømper og bukser, når du sidder stille på arbejdet eller arbejder udendørs. En simpel årsag - så måske en god ide at bruge klassiske strømper, hvor skaftet er lidt længere!

 Kolde fødder kan også skyldes for snævre sko eller at de er bundet for stramt, så blodcirkulationen  i fødderne forringes.  Plages du konsekvent af kolde fødder hele året, kan det skyldes dårligt blodomløb og du skal måske lige tage en snak med din læge.

Brug de rigtige varme strømper!

De bedste strømper til at gøre kolde fødder varme - er simpelthen - et par varme strømper, der indeholder uld. Uld er åndbar og en god temperatur regulator. Varmer når det er koldt og køler når det er varmt. Ganske enkelt. Husk våde fødder er lig med kolde fødder. Så skift dine bomuldsstrømper ud med varme strømper eller uldstrømper - så føles dine fødder altid varme og komfortable.  

Fup eller fakta om kolde fødder?

Her er svaret både fup og fakta!! Visse sygdomme får nemmere fat i din krop, når du har kolde fødder, hænder eller næse. Det er dog ikke sådan, at man bliver syg bare ved at fryse eller være kold, men risikoen øges på grund af kulden. Blodgennemstrømningen i f.eks. fødder mindskes, når de bliver kolde. Det påvirker det lokale immunforsvar i næse og svælg, så man bliver mere sårbar og modtagelig for infektioner. Foruden den øgede sårbarhed kræver det, at du indånder virus eller bakterier. Så kolde fødder gør dig ikke direkte syg, men øger risikoen for at blive smittet med f.eks. forkølelsesvirus. Det gør det altså ekstra vigtigt, at iføre sig et par varme strømper. 

Varme strømper - generne bestemmer også!!

Nogen mennesker er mere modtagelige for kuldepåvirkning af hænder og fødder og det er faktisk mest kvinder, der går og fryser, så piger husk de varme strømper! Det lader til at være genetisk betinget. Det er som regel bittesmå forskelle i generne, der gør nogen mennesker mere disponerede for infektioner, når de har f. kolde fødder. Men generelt er vi alle mere udsatte for virus-  eller bakterie angreb, når vi fryser og har iskolde hænder og fødder. Så ekstra god grund til at iføre sig varme strømper - især hvis du tilhører kvindekønnet. 

Køb varme strømper hos os:

Herunder kan du se de mærker i varme strømper du kan købe hos NyeSokker.dk

 • JBS of Denmark
 • Egtved
 • Toe-Toe
 • Decoy
 • Coastland

Er valg af materiale vigtigt, når du køber varme strømper?

Ja - det er super vigtigt. Alle vores varme strømper er fremstillet i en blanding af natur- og syntetiske materialer. En blanding der giver den bedste kvalitet og sikre god pasform, slidstyrke, elasticitet og åndbarhed. Det er især indholdet af uld i strømperne, der betyder noget for at holde dine fødder lune og komfortable. 

Materiale sammensætning i vores varme strømper:

 • Uld
 • Merino uld
 • Mohair
 • Bambus
 • Polyester
 • Elastan
 • Nylon

Uld er pelsen fra forskellige dyre arter og er altså et naturprodukt. Den type uld vi ser aller mest kommer fra får eller geder. Man bruger dog også uld fra andre dyr, som kameler, lamaer og angora kaniner. Det kan bearbejdes på mange måder og bruges til strikkegarn eller væves til stof. Koges og presses det bliver det til filt. Super at bruge til varme strømper. 
merino uld er kendt for at være en af de mest eksklusive uldsorter, og kommer fra merino får. merino uld er blødere end den almindelig kendte fåreuld. Det har også den højeste varme densitet i forhold til vægten af ulden. 

Mohair kommer oprindeligt fra angorageden, som er en stor ged med en fin, krøllet uld. Mohair blandes ofte med andre fibre som fx uld eller silke, og kvaliteten af ulden afhænger, som regel af størrelsen på geden. Mohair giver ekstra slidstyrke til dine varme strømper.

Bambus er et bæredygtigt og miljøvenligt naturmateriale. Det er fremstillet af bambusplanten der er hurtigt voksende og derfor et mere bæredygtigt materiale. Bambus strømper er super fugtabsorberende og sørger for tørre og komfortable fødder. Det er derfor meget velegnet til varme strømper. Våde og fugtige strømper - giver kolde fødder. 

Polyester, nylon og elastan er kunstigt fremstillet ved specielt udviklede kemiske metoder. De er med til at give varme strømper god holdbarhed, elasticitet, åndbarhed og super pasform.

Kan varme strømper fås i sampack?

Flere af de varme strømper du kan købe hos NyeSokker.dk, kan købes billigere, hvis du køber flere ad gangen. Kig på Mix & Match Rabat for at se om der skulle være varme strømper på tilbud.

Vask af mine varme strømper?

Vi anbefaler altid, at du lige læser vaskeanvisningen igennem, inden dine varme strømper kommes i maskinen. Ellers er det altid en god ide at vaske ved 40 grader og undgå tørretumbling. Varme strømper med højt indhold af mohair og uld tåler ikke vaskemidler med enzymer, der ødelægger proteinerne i de to materialer. Skyllemiddel er også "no go", det lægger en hinde omkring uldfibrene, så de mister de gode egenskaber.

Hvem er NyeSokker.dk?

Vi er en ren dansk webshop, der hovedsageligt handler med strømper til damer, herrer og børn - i mange farver - med striber, prikker og mønstre, i størrelser fra 35 til 53. Klassiske- knæstrømper og footies og mange mange flere - alle i en god og lækker kvalitet. Hos NyeSokker.dk har vi også et fint udvalg af kvalitets undertøj til kvinder, mænd og børn samt T-shirts, homewear m.m.

Vi bytter altid med et smil, har dag til dag levering, gratis fragt, hvis du køber over 499 kr. og ubegrænset bytte- og returret på ubrugte varer. Så køb roligt dine gaver i rigtigt god tid.

Vi har adresse på Vallensbækvej 22A, 2605 Brøndby. Her ligger vores store lager og her modtager og afsender vi din bestilling.