Selvsiddende strømper

5 produkter

pr. side

Selvsiddende en absolut 

Selvsiddende strømper er absolut et must i alle kvinders garderobe.  Nyesokker har elegante og feminine selvsiddende strømper med elegant blondekant. Selvsiddende strømper med og uden adskilte tæer, perfekt pasform og effektiv silikonekant til at holde dine strømper oppe. Fås i størrelser Small - XL. (35-42)

Hvad er selvsiddende strømper?

Selvsiddende strømper er som regel lavet i et tyndt materiale, der stopper et godt stykke oppe på låret og ikke behøver hofteholder for at holde dem på plads. Selvsiddende strømper sidder godt på dine ben og lår pga. silikonebåndet, øverst på indersiden af strømpen. 

Selvsiddende strømper - ren luksus!

Selvsiddende strømper har en fantastisk evne til at få dig til at føle dig ekstra feminin og komfortabel. Om det er den raffinerede blondekant, det luksuriøse materiale eller bare følelsen af frihed omkring hofterne, der gør de selvsiddende strømper så lækre at have på er svært at svare på.

Vil du føle dig gennemført lækker og feminin, er selvsiddende strømper, et must i garderoben selvfølgelig side om side med dine nylonstrømper, strømpebukser og andre lækre strømper.

Hvad er denier?

Når du læser på  indpakningen selvsiddende strømper er pakket ind i, vil du givetvis støde på ordet denier. Denier er den måleenhed, der viser,  tykkelsen på strømperne. Jo højere tal, jo tykkere og tættere er de. Ultra tynde selvsiddende strømper, har en denier på 10 til 15. En god ledetråd, når du kigger efter selvsiddende strømper.

Klædt på til fest, en romantisk aften eller weekend.

Selvsiddende strømper er til de særlige anledninger, hvor du gerne vil føle dig smuk fra yderst til inderst. Skal du giftes er selvsiddende strømper rigtig gode under brudekjolen.

Er det tid til en hot date med kæresten eller tid til at give parforholdet et ekstra pift, vil et par elegante, romantiske selvsiddende strømper være et hit.

Kun fantasien sætter grænser for, hvor forførende dine selvsiddende strømper skal være.

Selvsiddende strømper er sarte - hvorfor?

Fordi de som regel er super tynde og lavet i nylon og andre syntetiske materialer, der let går hul på. Er der først gået hul på dine selvsiddende strømper, vil de som regel løbe. Sker det oppe på låret, vil de løbe hele vejen ned ad benet.

Undgå dine selvsiddende strømper løber!!

  • Lad være med at have smykker på, når du tager selvsiddende strømper på.
  • Sørg for strømperne ikke er for små.
  • Sæt dig ikke steder med ru overflader.
  • Læg dem i en pose, når du tager dem af.

Husk  jo lavere denier,  jo mere sarte er dine selvsiddende strømper.

Er uheldet ude - er gode råd dyre!

Og det er helt rigtigt, for det er super ærgerligt, hvis dine selvsiddende strømper løber, når du er i byen eller til fest.

Er skaden sket og de selvsiddende strømper er løbet, kan du sagtens redde dem ved at bruge en klar neglelak. 

Almindeligvis vil vi aldrig anbefale dig at købe andet end en vandbaseret neglelak, men i det her tilfælde helliger målet midlet. 

Du skal nemlig anskaffe dig en krasbørstig klar neglelak og påføre den rundt omkring hullet i dine nylonstrømper.

Det vil stoppe maskerne i at løbe videre og du kan stille og roligt feste videre. Senere kan hullet i dine nylonstrømper repareres med nål og tråd.

Det forlænger dine selvsiddende strømpers levetid og skåner samtidig miljøet. 

Nyesokker har to mærker i selvsiddende strømper!

1) Toe-Toe

2) Vincent Creation

Selvsiddende strømper i tre farver!

Vores selvsiddende strømper fås i :

  • Rød
  • Sort
  • Nude = hudfarvet

Alle med raffineret feminin blondekant.

Hvad indeholder vores selvsiddende strømper?

  • Nylon 
  • Polyamid

Begge materialer er syntetiske dvs. fremstillet ved en kompleks kemisk proces. Syntetiske fibre er utrolig slidstærke, elastiske, hurtigt tørrende, smudsafvisende og kryber ikke. 

Sådan vasker du dine selvsiddende strømper!

Selvsiddende strømper er, som regel sarte og bør vaskes med omtanke. Det bedste er at skylle dem op i hånden, men de kan sagtens kommes i vaskemaskinen ved 30 grader. For høj temperatur gør selvsiddende strømper slappe, uelastiske og slaskede.

For at hindre unødigt slid, og forlænge levetiden af dine selvsiddende strømper, bør de kommes i en vaskepose, inden de kommes i vaskemaskinen sammen med andet tøj. 

Tørretumbling er "no go" - så hæng altid dine selvsiddende strømper til tørre.