Herrestrømper

Filtrer
Filtrer efter
Pris

Varer 1-35 af 393

Side
pr. side

Strømper til mænd

Hos Nyesokker kan du få et væld af forskellige herrestrømper. Klassiske strømper, stribede strømper og ensfarvede strømper og mange, mange flere. Herrestrømper i forskellige materialer, som f.eks. uldstrømper, bambus strømper, bomuldsstrømper. Strømper med og uden elastik og generende sømme ved tæerne. Et væld af sokker til mænd i rigtig god kvalitet, der fås i størrelser fra 35 til 54.

Vi har herrestrømper til enhver lejlighed!

Strømper til herre er lige så uundværlige, som undertøj til mænd. Herrestrømper er et must til hverdag, fest og sport og meget andet. Kig dig endelig omkring og se vores lækre og flotte herrestrømper. 

Festlige bryllupsstrømper til den store dag og diabetes strømper, hvis du har sukkersyge og problemer med blodcirkulationen i benene. Her er vores løse strømper et perfekt alternativ, hvis du bare ønsker velbehag og komfort. 

Skal der dyrkes sport er sportsstrømper, løbestrømper og kompressionsstrømper nødvendige for præstation og restitution. 

Herrestrømper til varme og kolde dage. Her er uldstrømper et super godt valg, da uld er temperaturregulerende dvs. de holder dine fødder varme, når det er koldt og kølige, når det er varmt. 

Er du til vandreture eller overnatning  i naturen, kan vi varmt anbefale vores vandrestrømper og termostrømper. Det er super vigtigt med funktionelle strømper, når du færdes i naturen, så kolde og klamme fødder undgås samt vabler.

Skal du ud på en længere fly- bil- eller togrejse, er vores flystrømper eller rejsestrømper et godt bud på en komfortabel og behagelig rejse, uden hævede ømme fødder og ben. De er også udmærkede, hvis du har stillestående eller stillesiddende arbejde.

Er du til sjov og spas kan vi anbefale vores julestrømper eller skøre strømper.  Køb dem til eget brug eller giv dem som en finurlig gave. Et godt grin er aldrig af vejen. 

Alle vores herrestrømper, er i en dejlig lækker kvalitet. Så dyk endelig ned i alle vores strømpe kategorier og find de helt rigtige herrestrømper.

Hvilke mærker kan du købe hos nyesokker?

 Steven

 Egtved

 Coastland of  Denmark

Kilde

JBS

og mange mange flere gode kvalitetsmærker.

Vores herrestrømper er sammensat af fgl. materialer!

  • Bomuld
  • Økologisk bomuld
  • Uld
  • Bambus
  • Akryl
  • Polyamid
  • Elastan
  • Celliant

Materialernes egenskaber:

Bomuld og økologisk bomuld har de samme egenskaber. De er slidstærke, fugtabsorberende bløde og åndbare. Den økologiske bomuld dyrkes med mindre vandforbrug og uden brug af pesticider og er derfor god for miljøet.

Uld har fugtabsorberende, åndbare og temperaturregulerende egenskaber, som gør det super anvendeligt til vores danske klima, hvor temperatursvingninger hører til dagligdagen. Uld er desuden smudsafvisende og behøver derfor ikke vask så ofte.

Bambus er forarbejdede fibre fra bambusplantens kerne. Bambus har, svedtransporterende og åndbare egenskaber. Det er dejligt blødt og føles silkeagtigt på kroppen.  Desuden menes bambus, at have antibakterielle egenskaber. 

Akryl, polyamid og elastan er syntetiske materialer. De har slidstyrke, er bløde, åndbare. De transportere effektivt sved væk fra kroppen og er  elastiske. Elastan er ultra elastiskt. perfekt til tøj der sidder tæt på kroppen.

Celliant er forarbejdede mineraler. For at fremstille Celliant, har man taget udvalgte mineraler og ved hjælp af moderne teknologi, skudt mineralerne ind i garntråden. Deres funktion er at reflektere den varme, som fødderne afgiver. Der sker en varmeudveksling mellem mineraler og fødder, hvilket holder fødderne varme hele tiden og varmetab undgås. Der oprettes nærmest en varmecirkulation mellem strømpe og fødder, så du undgår at blive kold om tæerne. På den måde får du genanvendt al den varme, som din krop udskiller. Ingen varme går hermed til spilde. 

Herrestrømper på tilbud?

Søger du herrestrømper på udsalg - kig under kategorien herrestrømper og se hvilke strømper, der er rabat på. 

Ser du under mængderabatter eller sale, finder du strømper, men også andre af vores produkter på tilbud. Vi har evig bytte-og returret, så du kan roligt købe gaver i god tid.

Vask af herrestrømper!

Vores herrestrømper vaskes, som alle vores strømper. Ved 40 grader og tørretumbling på lav temperatur. Materialernes egenskaber reduceres ved høj temperaturer.

Kig på vaskeanvisningen, hvis du er i tvivl.

Husk uld ikke tåler vaskemiddel indeholdende enzymer!