Tåstrømper

NyeSokker.dk har et fint og lækkert udvalg af tåstrømper, strømper med adskilte tæer eller Toe-Socks som det også kan hedde. De fleste af os er vant til at gå med almindelige strømper, hvor hele foden befinder sig i samme strømpefod.

Derfor kan det kræve lidt vane at gå i strømper med adskilte tæer. De fleste bliver dog behageligt overraskede over, hvor behageligt det føles at gå med tåstrømper.

Varer 1-35 af 100

Side
pr. side

Vi har tåstrømper til herrer og damer. I flere farver, mærker, materialer - ensfarvede og med striber. Tykke og tynde, de klassiske hvide og sorte, men også mere farverige - både til hverdag, fest og sport. 

Du kan nemt finde de tåstrømper du er på udkig efter. Det er bare at gå ind på hjemmesiden - NyeSokker.dk - klikke på Strømper og Sokker, herefter på kategorier og derefter scrolle ned, til du rammer tåstrømper og vips - med et klik - er du inde på alle vores Toe-Socks. Her er lidt for enhver smag og anvendelsesmulighed.

Laves der nylontåstrømper?

Ja - vi har selvsiddende nylonstrømper i mærket Toe-Toe. Så er du vild med strømper med adskilte tæer, kan du sagtens komme til at se lækker ud, når du skal i byen eller til den helt store fest. 

Strømper er ikke bare strømper....

Fødderne skal bære os gennem hele livet og har stor indflydelse på vores bevægeapparat. Derfor er valg af de rigtige strømper faktisk væsentlig for vores velbefindende og sundhed. Der findes spændende materialer og strømpevarianter, som kan lette de udfordringer, vi kan have med vores fødder.

Hvad er Tåstrømper?

Ganske enkelt strømper, der er strikket på en måde, så tæerne er adskilte - ganske ligesom fingervanter - bare til fødderne.

Tåstrømper - hvad er fordelene?

Strømper med adskilte tæer er en genial opfindelse. Disse strømper sidder godt på foden og sørger for tæernes fulde bevægelighed  Det bevirker, at dine fødder bruges optimalt og helt naturligt, under bevægelse. Almindelige strømper kan klemme tæerne lidt sammen og det er ikke særligt sundt i det lange løb. Det undgås med adskilte tæer og selvfølgelig det rette fodtøj.

I almindelige strømper kommer tæerne nemt til at gnide op ad hinanden. Det kan give fugtdannelse og dermed anledning til gnavesår og fodsvamp. Fodsvamp kan give lugtgener - det man kalder sure tæer. Fodsvamp trives bedst i fugtige omgivelser, og derfor er det en god idé at holde fødderne rene og tørre - særligt mellem tæerne. Har du fodsvamp, så husk, at det smitter og kræver behandling med et svampemiddel. Smittekilder er f.eks. svømmehaller, omklædningsrum og træningscentre. Fodsvamp behandles med creme eller gel, som påsmøres på det angrebne sted. 

Toe-Socks kan være med til at træne tæerne f.eks. når du sidder med benene på sofabordet. Kast et blik på dine pudsige strømper og vrik med tæerne. Det aktiverer muskler vi helt har glemt vi har.

Vi har flg. Brands:

Vores tåstrømper fra CPH Sock Company er One-size (str. 35-46). Unisex model, til damer og herrer.

Hvad er strømperne lavet af?

Det er vigtigt for komfort og holdbarhed, hvilke materialer og kombinationer af disse dine strømper er lavet af. Materialer, der gør strømperne bløde, behagelige, elastiske og slidstærke. Som regel er en kombination af natur- og syntetiske materialer er et godt valg. De fleste strømper i dag er en god blanding af natur- og syntetiske materialer. Vores tåsokker er fremstillet og sammensat af flere materialetyper:

 • Bomuld
 • Økologisk bomuld
 • Uld
 • Bambus
 • Polyamid
 • Elastan
 • CoolMax
 • Silke
 • Nylon

 

Køb flere par tåstrømper samtidig:

Hos os kan du sagtens købe pakker med 3 og 5 par strømper. Følgende mærker kan købes i sampak:

 • Toe-Toe: 3 pak klassisk og kort model
 • Toesocks.dk:  20 pak klassisk model
 • Copenhagen Socks Company: 3 pak
 • Toesocks.dk: 5 pak yoga/pilatesstrømper

 

Hvordan vasker jeg  mine tåstrømper?

Vi anbefaler altid at tage et kig på vaskeanvisningen inden du sætter maskinen i gang.  Ellers er det en god regel, at vaske ved 40 grader og undgå tørretumbling. De fleste af vores tåstrømper, er sammensat af forskellige materialetyper f.eks. bomuld, polyamid og elastan og skal altid vaskes ved 40 grader. Mange tekstiler tåler ikke høj varme, da det forringer holdbarhed, farve, elasticitet og pasform.