JBS of Denmark

 "Designed to relax" er temaet for JBS of Denmark kollektionen. Med JBS of Denmark er der både fokus på komfort, stil og bæredygtighed. Uld og bomuld er fremstillet i økologiske materialer. Resultatet er et luksuriøst stof, der giver overlegen komfort og fremragende funktionalitet.

 

Varer 1-35 af 103

Side
pr. side

JBS of Denmark

"Designed to relax" er temaet for JBS of Denmark kollektionen. Med JBS of Denmark er der både fokus på komfort, stil og bæredygtighed. Uld og bomuld er fremstillet i økologiske materialer. Resultatet er et luksuriøst stof, der giver overlegen komfort og fremragende funktionalitet.

Som noget særligt tilbyder vi desuden evig returret på alle vores produkter fra JBS of Denmark. Køb derfor din vare nu – selvom begivenheden er langt ude i fremtiden. Spar penge ved at lave større ordrer. Vi tilbyder nemlig mængderabat på alt fra JBS of Denmark. Gå på opdagelse i vores skønne produkter – eller bliv klogere på brandet længere nede på siden.

Læs også om JBS.

 

JBS of Denmark – En enestående kollektion

Når du skal slappe af og hygge dig, enten alene eller med vennerne, skal det være med optimal komfort og en følelse af velvære. Det sørger JBS of Denmark for med deres kollektion af undertøj, strømper, T-shirts, Sweatshirts, Sweatpants og shorts. Kollektionen er lavet med et væsentligt formål: Hygge og afslapning, hvilket afspejler det danske koncept ”hygge” på bedste vis.

 

Dansk mode, minimalisme og ”hygge”

The Telegraph har defineret begrebet hygge som ” fravær af alt der forstyrrer”. Det er indbegrebet af, hvad JBS of Denmarks kollektion står for. JBS of Denmark er inspireret af dansk mode og den minimalisme, der kendetegner nordisk livsstil og arkitektur. Desuden er den danske vinkel til bæredygtighed og miljø afspejlet i kollektionen.

 

Komfort

Alle syninger på produkterne fra JBS of Denmark er svejset over med labels, så de ikke kradser mod huden. Der er desuden brugt materialer, som giver den ypperste komfort og blødhed. Materialerne har desuden fokus på miljø og bæredygtighed.

 

Design

Med JBS of Denmark har danske JBS skabt den hidtil mest visionære serie af tøj til total afslapning og velvære. Til hjemlig hygge eller en afslappende dag med vennerne. Logoet er stramt, rent og minimalistisk og afspejler kollektionens internationale tilgang til de danske værdier, der er helt fundamentale for konceptet.

 

Materialerne i JBS of Denmark-kollektionen

Produkterne fra JBS of Denmark er i både bambus, økologisk bomuld og økologisk uld. De ideelle materialer til behagelig beklædning. JBS of Denmark har desuden udviklet et helt unikt materiale, som er bestående af en nøje afmålt blanding af bambusviskose, bomuld og elastan. Denne blanding øger holdbarhed, giver god strækkeevne og komfort. Læs mere om materialerne nedenfor.

 

Bambus viskose

Bambusviskose er fremstillet af forarbejdede fibre fra bambusplanten. Det er en hurtigt voksende bæredygtig plante, der dyrkes uden brug af pesticider. Bambusviskose er svedabsorberende, svedtransporterende, åndbart, antibakterielt og allergi venligt. Elastan er syntetisk og enormt elastisk, hvilket gør det ideelt til brug i tøj.

 

Økologisk bomuld

I kollektionen bruges en stærk økologisk bomuld. Ved fremstillingen bruges der mindre vand og den er pesticidfri - hvilket sætter et væsentligt mindre aftryk på miljøet. De økologiske bambusfibre er langstablede - det giver bedre holdbarhed end almindelige bomuldsfibre. Længere holdbarhed betyder, at du ikke behøver at købe nyt tøj så ofte. Så nyd det med god samvittighed.

 

Økologisk uld

Denne uld er ligeledes økologisk og kommer fra får, der ikke har været udsat for mulesing. De økologiske får lever på græsarealer, spiser fuldfoder uden pesticider og der bruges ingen unødvendig medicin. Mulesing er et indgreb på fåret, hvor en hudfold ved fårets tarmåbning skæres væk - uden bedøvelse - hvilket er meget smertefuldt. Metoden er dog mest udbredt i Australien, da det er en speciel flueart, der lægger æg i hudfolden. Der findes dog i dag alternative måder, at fjerne hudfolden på og dermed undgå, det brutale indgreb.

 

Har du spørgsmål til JBS of Denmark-kollektionen?

Har du spørgsmål til JBS of Denmark, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne sikre, at du får den optimale oplevelse ved at handle med os.