Nylonstrømper

Varer 1-35 af 62

Side
pr. side

kvalitets nylonstrømper

Nyesokker har mange smarte kvalitets nylonstrømper. blandt andet knælange, strømpebukser og ankelstrømper (korte strømper). Vi har både helt tynde og kraftige nylonstrømper samt med mønster eller print. Nylonstrømper til enhver lejlighed i størrelser fra small til 3xl eller str. 35 til 56.

Nylonstrømper - et must i din garderobe! 

Brug nylonstrømper til hverdag og fest, korte, knælange eller strømpebukser - når det er koldt eller varmt. Nylonstrømper til alle anledninger - fordi de laves i mange forskellige modeller. Tynde, lidt kraftigere, nogle super feminine med glimmer, med prikker, mønstre, print, silkelook og struktur samt med og uden søm. Nylonstrømper som tåstrømper (strømper med adskilte tæer) eller knæstrømper  Praktiske, raffinerede og stilfulde i flere farver.  Et godt alternativ til almindelige strømper.

Denier - hvad er det?

På mange nylonstrømpe pakninger findes ordet denier og et tal. Denier er et udtryk, der bruges om tæthed eller med andre ord, hvor gennemsigtige, tynde eller tykke de er. 

Jo lavere denier jo mere gennemsigtige nylonstrømper og jo finere og tyndere er de.

Vil du gerne have helt fine og delikate nylonstrømper til dit lingeri, skal du helt ned i 10 til 15 denier.

Er du på udkig efter tykke og varme nylonstrømper, skal du op omkring 40 denier eller bedre 60 til 80 denier. 

Nylonstrømper er sarte - hvorfor?

Ganske enkelt fordi de, som regel er super tynde og lavet i nylon eller andre mikrofibre, der let går hul på. Er der først hul på vil de, som regel begynde at løbe. Sker det et stykke oppe ad benet, vil de løbe hele vejen ned ad benet. Det sker som regel på de mest ubelejlige tidspunkter. 

Så pas på når du tager nylonstrømper på. Har du smykker på eller er dine negle flossede, rives der let hul i strømpen. Tag derfor smykker på efter og undgå dine nylonstrømper kommer i kontakt med ru overflader, som træbænke og lignende. Når du har nylonstrømper på skal du altså være ekstra opmærksom på, hvor du sætter dig, går eller står. 

Tager de en ekstra lille sok på, vil det skåne de sarte nylonstrømper for slidtage ved tæerne. 

Er skaden allerede sket, og du har fået et hul ved tåspidserne, kan en sok ligeledes forlænge den tid, du kan gå med strømpebukserne inden de må kasseres.

Husk - jo lavere denier - jo mere sarte.

Er uheldet ude - er gode råd dyre!

Sådan lyder ordsproget. Og det er helt rigtigt, for det er super ærgerligt, hvis dine nylonstrømper løber, når du er i byen eller til fest.

Er skaden sket og de er løbet, kan du sagtens redde dem ved at bruge en klar neglelak. 

Almindeligvis ville vi aldrig anbefale dig at købe andet end en vandbaseret neglelak, men i det her tilfælde helliger målet midlet. 

Du skal nemlig anskaffe dig en krasbørstig klar neglelak og påføre den rundt omkring hullet.

Det vil bremse maskerne i løber videre og du kan stille og roligt feste videre. Senere kan hullet i dine nylonstrømper repareres med nål og tråd.

Det forlænger dine nylonstrømpers levetid og skåner samtiddig miljøet lidt mere. 

Køb altid nylonstrømper i god kvalitet!

Det kan godt betale sig at købe nylonstrømper i en god kvalitet. De er, som regel lidt dyrere, men holder længere og er knap så sarte, som de billige.

Vores mærker i nylonstrømper!

Toe-Toe er et engelsk brand, der laver tåstrømper - strømper med adskilte tæer. De menes, at være sundere for dig og dine fødder, da du får mere føling med underlaget. 

Nylonstrømper - hvad er de lavet af?

Vores nylonstrømper er fremstillet af:

  • Nylon
  • Polyamid
  • Spandex
  • Elastan

Alle tre materialer er syntetiske - fremstillet ved en komplek kemisk proces.

De syntetiske fibre i nylon er elastiske og krymper ikke. Materialet er godt til at afvise skidt, ligesom det er hurtigt tørrende. Ulemperne ved nylon er, at det ikke er fugtabsorberende og nemt kan skabe statisk elektricitet.

En af fordelene ved polyamid er det styrker naturlige fibre i tekstilblandinger, for at øge holdbarheden. Derudover holder det rigtigt godt på farven, tørre hurtigt og kryber ikke i vask.

Spandex og elastan er det samme. De gør dine strømper og sokker elastiske og dermed nemmere at tage på. Det er den syntetiske fiber, der kan strækkes længst og samtidig vende tilbage til oprindelig form og længde.

Tilbud på nylonstrømper?

Hos nyesokker kan du købe Decoy nylonstrømper 2 pack, i knæ- og ankelstrømper og spare penge på strømpe kontoen. 

Andre produkter på tilbud, kan du finde under sale, mængderabatter eller gaveæsker. Du står måske lige og mangler en gave eller trænger til at få fyldt strømpeskuffen op.

Hvordan vasker man nylonstrømper? 

For at forlænge holdbarheden af dine nylonstrømper, er det vigtigt de vaskes rigtigt.

Vores første tip er at vaske strømperne i vaskepose. Du kan bruge den samme pose, som du også bruger til dit lingeri. Der må dog aldrig være noget med kroge i samme pose, da det vil ødelægge strømperne. Nylonstrømper vasket i vaskepose, vil ikke blive vredet og trukket, når de vaskes.

Som udgangspunkt bør man aldrig tørretumble da varmen vil ødelægge de syntetiske fibre. De vil hurtigt blive slidte, slaskede og få et kedeligt look.