Ankelstrømper (korte strømper)

Hos NyeSokker.dk har vi et stort udvalg i ankelstrømper (korte strømper). Ankelstrømper til herre, damer og børn. I flere farver, materialer, mønstre og mærker. Tykke og tynde, de klassisk hvide og sorte, men også mere farverige - både til hverdag, fest og sport.

Filtrer
Filtrer efter
Farve
Køn
Mærke
Materiale
Pris
Størrelse
Style
Type
Bedømmelse

Varer 1-35 af 118

 1. Strømper med skridsikker sål til børn, Zebra
  Strømper med skridsikker sål til børn, Zebra
  Fra 39,00 DKK
 2. Strømper med skridsikker sål til børn, Koksgrå
  Strømper med skridsikker sål til børn, Koksgrå
  Fra 39,00 DKK
 3. Pige ankelsokker med glimmer fra Steven, Flamingo
  Pige ankelsokker med glimmer fra Steven, Flamingo
  Fra 29,00 DKK
 4. 2 par korte uldsokker, alpaka, råhvid og lysegrå
  2 par korte uldsokker, alpaka, råhvid og lysegrå
  Fra 99,00 DKK
 5. 2 par korte uldsokker, alpaka, grå og beige
  2 par korte uldsokker, alpaka, grå og beige
  Fra 99,00 DKK
 6. 2 par korte uldsokker, alpaka, mørkegrå
  2 par korte uldsokker, alpaka, mørkegrå
  Fra 99,00 DKK
 7. Korte sokker med skridsikker sål, lysegrå
  Korte sokker med skridsikker sål, lysegrå
  Fra 69,00 DKK
 8. Ankel Tåsokker, ToeToe Essential Anklet Fuchsia (Korte Sokker)
  Ankel Tåsokker, ToeToe Essential Anklet Fuchsia (Korte Sokker)
  Fra 79,00 DKK Fra 70,00 DKK
 9. DECOY sneaker socks bamboo 3pk - Mix
  DECOY sneaker socks bamboo 3pk - Mix
  Fra 79,00 DKK
 10. DECOY sneaker socks bamboo 3pk - Sort
  3-pak bambus footies til damer, Decoy, Sort
  Fra 79,00 DKK
 11. DECOY footies lasercut 2-pk 40den - Nude
  DECOY footies lasercut 2-pk 40den - Nude
  Fra 79,00 DKK
Side
pr. side

Vi bestræber os altid på af have de bedste ankelstrømper på markedet og til skarpe priser. "Billige" strømper er ikke nødvendigvis ensbetydende med ringe kvalitet. Det er vores strømper et klart bevis på. Hos os kan du få lækre bløde ankelstrømper, uden generende sømme i en god kvalitet Det gør dem ekstra komfortable at have på. 

Vi har helt sikkert de ankelstrømper, der matcher lige dit behov og passer til din stil. Til varme forårs- og sommerdage.  Når efteråret og vinteren viser tænder og det er tid til at iføre sig lidt tykkere strømper - klarer vi også det.

Det er bare at klikke ind på vores hjemmeside og kigge på vores store udvalg af forskellige Brands, modeller, størrelser og farver - vi har helt sikker noget du kan bruge.

Ankelstrømper til damer og herrer:

Vi forhandler ankelstrømper til både herrer og damer. Vores modeller er unisex dvs. alle vores korte strømper, kan bruges af herrer og damer. Det gælder størrelser, farver, striber og mønstre/motiver. Du kan købe strømper i vilde farver, striber og motiver - uanset - om du er mand eller kvinde. Det er kun dig, der bestemmer, hvilke strømper, som passer netop til din stil.  

Hvad er definitionen på ankelstrømper?

En del tror ankelstrømper slutter lige ved anklen! De kan dog sagtens være kortere (footies, usynlige strømper) eller gå en smule op på læggen. De er perfekte forår og sommer, men kan sagtens bruges året rundt. Når det bliver lunere, får vi lyst til at vise mere af vores ben - vi hopper i shorts, luftige kjoler og let fodtøj. Mange fortsætter dog med at bruge de korte strømper -  efterår og vinter. Så ankelstrømper er super anvendelige i et par sneakers, stiletter eller varmere fodtøj. 

Størrelser:

De sidste 50 år er vores fødder blevet større - ligesom vi også er blevet højere. Det gælder både kvinder, mænd og børn. Derfor er efterspørgslen på større størrelser steget markant. Det er super vigtigt ankelstrømperne har den rette størrelse. Er de for store, kan de let danne folder under fødderne og genere, når du går. For små strømper kan virke irriterende, fordi de presser på tæerne.

Kan du købe ankelstrømper i store størrelser hos Shopwithsocks? Svaret er ja. Til mænd og kvinder forhandler vi strømper i størrelser fra 35-54. Du kan let finde de forskellige størrelses kategorier. Klik ind på Strømper og sokker (øverste vandrette bjælke) - klik derefter på ankelstrømper - og herefter på størrelser. Du kan nu se, hvilke størrelses muligheder, der er at vælge imellem. 

Ankelstrømper til børn har vi i størrelser fra 23 til 34. Størrelses kategorierne kan du se, hvis du går ind under børn og størrelser.

Ankelstrømper til sport:

Mangler du strømper til sport? Har vi korte strømper til Løb, Golf og Yoga/Pilates. Golf - og sportsstrømper, som er vores egen produktion - Shopwithsocks. Det er en allround strømpe, der kan bruges til forskellige sportsgrene. Når du dyrker sport er det vigtigt, de er lækre og behagelige at have på. Desuden skal de være:   

 • Åndbare
 • Svedtransporterende
 • Have en god pasform
 • Give god støtte

De må ligeledes gerne være anatomisk rigtige med en højre og venstre fod. Har det nu nogen betydning? Ankelstrømper med højre og venstre fødder sidder bedre på foden og giver optimal pasform og komfort, når du bevæger dig - så helt klart ja.

Brands voksne:

Har du brug for inspiration? Så har vi ankelstrømper i mange mærker og i et væld af farver, striber og med motiver. De klassiske sorte og hvide, men også ensfarvede i stærke farver samt stribede med smalle eller brede striber. Du kan også få dem med motiv. Vi forhandler bland andetfølgende mærker:

Mærker i en god og lækker kvalitet. Shopwithsocks ankelstrømper er vores eget mærke, der fremstilles i en lille familie drevet virksomhed i Europa. Reflex Wear er diabetestrømper, der ikke strammer og lukker af for blodomløbet.  

Brands børn:

Børn vokser hurtigt og slider mange par strømper gennem deres børneliv. Der er som regel fuld fart på og gang i mange aktiviteter - i skolen, SFO'en og fritiden. De mindre børn tænker ikke altid rationelt og fornuftigt. De glemmer måske lige at tage sko på udenfor eller hjemmeskoene indendørs. Det slider godt på strømperne. Vask slider ligeledes på strømperne. Ikke mindst vokser børn enormt hurtigt. Så brugen af korte børnestrømper, er stort i børnefamilierne. Vores ankelstrømper er fra:

 • Vincent Creation

Strømperne er lækre og komfortable at have på. Fin kvalitet til en fornuftig pris.

Vælg materiale på dine ankelstrømper:

Er valg af materiale vigtigt for komfort og holdbarhed? Svaret er enkelt. Det er vigtigt at vælge materialer, der gør ankelstrømperne bløde,  behagelige, elastiske og holdbare. En kombination af natur- og kunststofmaterialer er et godt valg. Bomuld er et natur materiale, der absorberer sved rigtigt godt. Bambus er et meget lækkert natur materiale. Det er blødt og behageligt at have på - er svedabsorberende, antibakterielt og nedsætter lugtgener væsentligt. Både bomuld og bambus fås i en økologisk variant. Natur-og økologiske materialer er lidt mere miljøvenlige. Polyamid og elastan er kunststoffer -  der giver styrke og elasticitet. Vi sælger ankelstrømper i :

 • Bomuld
 • Økologisk bomuld.
 • Bambus
 • Økologisk bambus
 • Polyamid
 • Elastan

Vælg den kombination du synes bedst om. 

Vælg farve på dine korte strømper:

Vores ankelstrømper fås i mange forskellige farver. Fra de helt klassiske og afdæmpede til de mere festlige og sprælske farver. Du har derfor rig mulighed for at finde lige den eller de farver, der passer til dit outfit. Find det udtryk du er ude efter. Sæt kulør på din hverdag og fest. Vores ankelstrømper fås i :

 • Ensfarvede(røde, gule, grønne.....)
 • Flerfarvede
 • Med motiv
 • Med tekst og motiv
 • Med glimmer

Kig dig omkring på hjemmesiden og se hvilke muligheder vi har for at opfylde netop dine farveønsker.

Hvordan vasker jeg  mine ankelstrømper?

Vi anbefaler altid at tage et kig på vaskeanvisningen. Ellers er det en god regel, at vaske ved 40 grader og undgå tørretumbling. Ankelstrømper fremstillet af blandings materialer f.eks. bambus og elastan, skal altid vaskes ved 40 grader. Ren bambus og polyamid tåler heller ikke høj varme. Ved for høj varme forringes holdbarhed, farve og elasticitet. Ren bomuld kan vaskes ved 60 grader og tørres ved lav temperatur i tørretumbleren. Husk - at ren bomuld kan krybe med 1 til 2 numre.

Ankelstrømper i pakker:

Hos os kan du sagtens få pakker a' 2, 4, 5 eller 10 stk. For nogen er det mere bekvemt, at købe pakker med flere sokker. Enten ankelstrømper i sorte/hvide eller med forskellige farver i samme pakke. Ønsker du at købe korte strømper i pakker, er det eneste du skal gøre, at skrive i søgefeltet. F.eks. 4pk ankelstrømper.

Ankelstrømper på tilbud:

Er du på jagt efter ankelstrømper på tilbud? Så skal du bare klikke ind på "sale"(udsalg) - der finder du de ankelstrømper, vi har på tilbud netop nu. Der kan du finde enkelte par på tilbud eller pakker med flere.

 

NyeSokker.dk :

Hvem er vi? Vi er en dansk webshop med adresse på Vallensbækvej 22A, 2605 Brøndby, hvor vi sidder fysisk og har vores lager. Alle ordrer afsendes alle hverdage kl. 15:00, så du kan modtage din bestilling et par hverdage efter, vi har modtaget den. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Vi bestræber os altid for at yde den bedste kundeservice og give dig den optimale oplevelse, når du handler med os.