Julestrømper

Vi har en masse fine og sjove julestrømper hos NyeSokker.dk. Kig på vores hjemmeside, hvor du kan købe dine lækre, fine og sjove julestrømper. Vi har julestrømper til både kvinder og mænd - herre og damer. Tykke (vinterstrik) og tynde julestrømperstrømper - nogen med striber, andre med motiver og mønstre - til hjemme- og arbejdsbrug. Kort sagt lidt til enhver lejlighed og for enhver smag. Julestrømper er en god og sjov ide til gaver f.eks. som kalendergave til kæresten eller din bedre halvdel.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
Mærke
Materiale
Style
Type
Størrelse
Farve
Køn

14 produkter

 1. Lange knæstrømper med røde og hvide striber - Julestrømper
  Lange knæstrømper med røde og hvide striber
  Fra 59,00 DKK
 2. Julestrømper med skridsikker sål til børn, rensdyr - Julestrømper
  Julestrømper med skridsikker sål til børn, rensdyr
  Fra 39,00 DKK
 3. Julestrømper Med Julemand - Vinterstrik - Julestrømper
  Julestrømper Med Julemand - Vinterstrik
  Fra 49,00 DKK
 4. Julestrømper - Rudolf - Vinterstrik - Blå - Julestrømper
  Julestrømper - Rudolf - Vinterstrik - Blå
  Fra 49,00 DKK
 5. Jule Børnestrømper - Grå - Julestrømper
  Jule Børnestrømper - Grå
  Fra 39,00 DKK
pr. side

Er vores julestrømper OEKO-TEX certificerede?

Julestrømperne fra Christmas CPH Socks er OEKO-TEX certificerede og lever helt op til den godkendelse og de krav OEKO-TEX® Forening stiller, vedrørende indhold af kemikalier i tøj og tekstiler. Det kan du bla. se, når du kigger på vores forskellige mærker.

Hvad er OEKO-TEX certificering?

                                                                                                         

download

OEKO-TEX® Standard 100 er en produktcertificering, som stiller krav til indhold af kemiske stoffer, der er - eller mistænkes for at kunne være - skadelige for vores helbred. OEKO-TEX® er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og kendes på mærket ’Tiltro til tekstiler’. Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale OEKO-TEX® Forening har stillet. 

Hvorfor gå med julestrømper?

Fordi det er hyggeligt og sjovt. Det er de eneste strømper, der er målrettet en speciel årstid, så hvorfor ikke give den gas i december måned. En travl måned, der giver lyst til at stikke lidt ud. 

Materialer:

Vores julestrømper er lavet af en god blanding at natur- og syntetiske materialer: 

 • Bomuld
 • Polyamid
 • Polyester
 • Elastan

 

Materialevalg:

Sammensætning af forskellige materialer er ret vigtig. For komfort, elasticitet, slidstyrke, pasform og kvalitet. Vi har de samme strømper på hele dagen, hvilket selvfølgelig slider godt på strømperne. Dels pga. det fodtøj vores fødder er spærret inde i hele dagen og dels fodsved, der i den grad reducerer strømpers holdbarhed. Det er super vigtigt dine strømper er komfortable og lækre at have på. Strømper - er lige så vigtigt - som ordentligt fodtøj. Nedenfor lidt om de forskellige materialetyper og deres egenskaber:

Bomuld er en naturfiber. Den fremstilles og videre forarbejdes af frøulden fra bomuldsplanter. Der findes mange forskellige bomuldsarter. Man har dyrket og forarbejdet bomuld i ca. 3000 år. Det er et behageligt, fugtabsorberende og åndbart materiale med god slidstyrke. Dog har det en tendens til at krølle, hvis det ikke blandes med andre materiale typer. Ren bomuld kryber også ved vask - 1 til 2 størrelser.

Polyamid, polyester og elastan er syntetiske materialer. De findes ikke i naturen, men fremstilles via en kompliceret kemisk proces. De er meget slidstærke, elastiske og kryber og krøller ikke. Perfekte materialer at kombinerer med f.eks. naturlige materialetyper som bomuld, uld og bambus. Elastan er utrolig elastisk og bruges især til tætsiddende beklædning - og selvfølgelig også strømper.

Det har altså stor betydning hvad dine strømper er lavet af. Det bedste er en god kombi af naturligt forekommende- og syntetiske materialer. Det giver en god pasform, holdbarhed, åndbarhed, elasticitet, kvalitet samt komfort og blødhed.

ShopWithSocks(SWS) er vores eget mærke, der produceres i en lille familie drevet virksomhed i EU.

 

Størrelser:

Vi har julestrømper i størrelser fra 35 til 47. Se størrelsesintervaller nedenunder:

 

Farver og motiver:

Julestrømper skal have julefarver og julemotiver - rød, hvid, grøn og blå. Vores strømper har selvfølgelig de rigtige farver og du kan vælge mellem følgende motiver: 

 • Julestok og pakker
 • Nisse og snefnug
 • Julemand og tekst
 • Rensdyr og prikker
 • Enkelt motiv med Rudolf
 • Stribede(røde/hvide)
 • Stribede(røde/hvide) Overknee

Gaveæske med 6 par julestrømper:

Flot æske med 6 par strømper i blød og åndbar bomuld, fra Socks CPH's julekollektion. Hvert par strømper har sit eget julemotiv, der hjælper til at sætte den rigtige julestemning.

Æsken kan bruges som en lækker gave, men kan sagtens være en gave til dig selv eller til deling med resten af familien.  

Strømperne er onesize (str. 40-47) Unisex model, til båd damer og herrer - drenge og piger.

Strømperne sælges også enkeltvis, men hvis du køber æsken med 6 par, betaler du kun for de 4 .

Sådan vaskes dine julestrømper:

De er fremstillet i en god kombination af bomuld, polyamid og elastan, så vi anbefaler, at de vaskes ved højst  40 grader og undgår tørretumbling. De fleste syntetiske materialer tåler ikke særlig kraftig varme. For høj temperatur påvirker holdbarhed, elasticitet og farve. Vi anbefaler derfor altid, at tage et kig på vaskeanvisningen, inden du kommer dem i vaskemaskinen. Kan tørretumbling ikke undgås må det ske ved meget lav temperatur.