Hipster trusser til kvinder

16 produkter

pr. side

Er Hipster trusser valget for dig?

Leder du efter mere behageligt, praktiske og smagfuldt undertøj til kvinder, vil hipster trusser være et godt valg. Et perfekt valg for dig, der er vild med moderne design og komfort. Så gå på opdagelse i vores udvalg af gode lækre kvalitets hipster trusser. Fås i størrelser fra XS til 2XL  

Hipster trusser til en afslappet og cool hverdag 

Hipster trusser er underbukser til kvinder. Et komfortabelt alternativ til de mere traditionelle typer af trusser f.eks. maxi trusser eller string & thai trusser . De har lavere talje, brede sider og dækker mere af bagdelen. Det giver et mere moderne look og en super pasform. En hip og cool trusse til damer - der sidder perfekt. 

Hipster underbukser kan bruges, som dagligdags undertøj til sport og motion, eller som en komfortabel trusse, en aften i byen. Altså en alsidig og trendy underbuks til damer. Et must i din undertøjsgarderobe. Den ultimative komfort og stil - fra yoga til arbejde og fest.

Sæt prikken over i'et med hipster trusser fra nyesokker.dk

Vores kollektion af hipster trusser til kvinder er uden generende sømme, har ingen vaskemærker, der kradser og er med god fleksibilitet, så de sidder godt om bagdelen og bliver siddende, hvor de skal - hele dagen. Se f.eks. hipsters fra Decoy i hudfarvet eller fra Liberte` med helt korte ben. Vores hipster trusser til damer er slidstærke, temperaturregulerende og lader huden ånde. Der er kort sagt kræset for alle detaljer, så du kan føle dig sikker og komfortabel hele dagen. Den ultimative stil og komfort og finish.

Vi fører følgende brand i hipster trusser

Vores hipster trusser til kvinder er lavet af

Vores hipsters er fremstillet af flg. materialer:

 • Bambus
 • Bomuld
 • Økologisk bomuld
 • Økologisk uld
 • Microfiber
 • Polyamid
 • Elastan

Materialer der i de forskellige sammensætninger gør hipster trusserne bløde, åndbare, temperaturregulerende, holdbare, antibakterielle og med rigtig god pasform og komfort.

Husk hipster trusser indeholdende uld kan anvendes hele året, fordi uld er temperaturregulerende. 

Bambus er super blødt og føles næsten som silke - er desuden antibakterielt.

Farver

Hos nyesokker.dk har vi kun ensfarvet hipster trusser til kvinder og i følgende farver:

 • Grå
 • Hvid
 • Sort 
 • Nude

Tilbud?

Vi har mængderabat på hipsters fra Liberte Ninna,  Decoy og de sorte hipsters i uld fra JBS of Denmark. Er du interesseret i at se tilbud på andre af vores produkter, kan du kigge i mængderabat eller sale.

Vask af hipsters trusser?

Vi anbefaler at vaske dine hipsters ved 40 grader og undgå tørretumbling. Kan lufttørring ikke lade sig gøre, kan de tumbles ved lav varme. Er du i tvivl - kig på vaskeanvisningen.