Knæstrømper

Søger du knæstrømper eller over kneestrømper, er NyeSokker.dk, det rette sted at kigge. Vi har et stort udvalg af knæstrømper og over knee strømper i forskellige længder, farver, striber og anvendelsesmuligheder. At vores sortiment er så alsidigt og bredt i farveudvalg og modeller gør, at du med lethed kan få dem inkorporeret i dit helt eget look og din garderobe. Vores knæstrømper er unisex - altså til både mænd og kvinder. Hvad enten du søger ensfarvede eller med striber, skulle der være noget for enhver smag og brug. Især knæstrømper med vilde farver og striber, må godt vises frem. Brug knæstrømperne f.eks. til en kort nederdel eller shorts og giv din beklædning et nyt smart look.

1-30 af 58
3 par stribede knæstrømper
Knæhøje Uldsokker Fra Egtved, Sort
Mængderabatter
Navy knæstrømper til damer
1-30 af 58

Brug f.eks. vores lange kompressionsstrømper, når du skal ud at løbe eller dyrke anden form for sport. Knælange fly- og støttestrømper, når du er på længere rejser med fly eller i bil. de er også super anvendelige ved stillesiddende og stillestående arbejde. Termostrømper til ekstra kolde dage eller udendørs arbejde. Vores diabetesstrømper, der ikke strammer og lukker af for blodomløbet er også et godt bud på et par lange strømper. 

Du finder alle vores knæstrømper på hjemmesiden. Her kan du samtidig se materialetyper og kombinationer af disse, f.eks. nylon, mikrofibre, bambus og bomuld, fra store og solide brands, som Vincent Creation, Toe-Toe og mange flere. Læs under Brands og Materialer længere nede i teksten. Her finder du mere om, hvilke materialer og mærker vi forhandler hos NyeSokker.dk

Så det bare at komme i gang med at surfe lidt rundt og se på de forskellige mærker. Du finder helt sikkert noget, der falder i din smag og passer til netop din garderobe. Til hverdag, når du har brug for varme fødder og ben på gåturen en kold dag, smarte knæstrømper til festen eller når, du er på arbejde  Vi har lange strømper til herrer og damer, store og små fødder. Strømper uden søm som genere, strømper uden elastik der strammer, god slidstyrke, elasticitet komfort og meget meget mere. 

Er vores strømper OEKO-TEX certificerede?

Nogle af vores knæstrømper er OEKO-TEX certificerede og lever fuldt ud op til den godkendelse og de krav OEKO-TEX® Forening stiller, vedrørende indhold af kemikalier i tøj og tekstiler. Det kan du bla. se, når du kigger på vores forskellige typer og mærker.

Hvad er OEKO-TEX certificering?

                                                                                                         

download

OEKO-TEX® Standard 100 er en produktcertificering, som stiller krav til indhold af kemiske stoffer, der er - eller mistænkes for at kunne være - skadelige for vores helbred. OEKO-TEX® er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og kendes på mærket ’Tiltro til tekstiler’. Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale OEKO-TEX® Forening har stillet. 

Hvorfor bruge knæstrømper?

Fordi lange strømper holder dine underben varme på de kølige dage. Intet er så ubehageligt, som at fryse, så har du kjole eller nederdel på, kan et par lange strømper gøre underværker. Også under lange bukser er knæstrømper gode og giver lidt ekstra varme på en kold vinterdag. Kolde fødder og ben får dig ofte til at fryse og giver ubehag i kroppen.

Størrelser:

Hos NyeSokker kan du få knæstrømper i størrelse 35 til 53. Se størrelseskategorier, når du er inde på de forskellige mærker eller strømpekategorier. Inde på hjemmesiden NyeSokker.dk kan du gøre følgende: Gå til søgefeltet og skriv hvilket produkt du søger - i det her tilfælde knæstrømper - eller klik på strømper og sokker. Her finder du alle de strømpekategorier vi har. Derefter er det bare at klikke på knæstrømper og se, hvilke størrelser, der er tilgængelige.

Brands: 

Vi har mange forskellige mærker i knæstrømper - ensfarvede og stribede. Se alle mærker nedenunder:

 • Egtved
 • Toe-Toe (adskilte tæer)
 • Vincent Creation
 • JBS of Denmark
 • Decoy
 • Socks CPH
 • ShopWithSocks

ShopWithSocks er vores eget mærke, der produceres i en lille familie drevet virksomhed i Europa. 

Flere forskellige anvendelsesmuligheder:

Hos os kan du få knæstrømper til forskellig brug. Der er mange muligheder, så kig dig omkring og se vores udvalg. Det kan f.eks. være, du specifikt søger sports- eller thermostrømper. Vi har knæstrømper til:

 • Almindelig hverdagsbrug
 • Nylonstrømper (silkelook)
 • Overknee
 • Sport (kompressionsstrømper ikke medicinsk godkendte)
 • Fly- støttestrømper
 • Toe-Toe (med adskilte tæer)
 • Ragsokker
 • Thermostrømper
 • Comfortstrømper (ekstra elastisk skaft)

Materialer:

Vores knæstrømper er fremstillet og sammensat af flere materialetyper:

 • Bomuld
 • Uld
 • Bambus
 • Polyamid
 • Elastan
 • Silke
 • Microfiber
 • Nylon

Materialevalg:

Sammensætning af forskellige materialer er ret vigtig. For komfort, elasticitet, slidstyrke, pasform og kvalitet. Vi har de samme strømper på hele dagen, hvilket selvfølgelig slider godt på strømperne. Dels pga. det fodtøj vores fødder er spærret inde i hele dagen. Fodsved reducerer strømpers holdbarhed. Det er super vigtigt dine strømper er komfortable og lækre at have på. Strømper - er lige så vigtigt - som ordentligt fodtøj. Lidt om de forskellige materialetyper og deres egenskaber:

Bomuld er en naturfiber. Den fremstilles og videre forarbejdes af frøulden fra flere forskellige arter af bomuldsplanter. Der
findes mange forskellige bomuldsarter. Man har dyrket og forarbejdet bomuld i ca. 3000 år. Det er et behageligt, fugtabsorberende og åndbart materiale med god slidstyrke. Dog har det en tendens til at krølle, hvis det ikke blandes med andre materiale typer. Ren bomuld kryber også ved vask - 1 til 2 størrelser.

Bambus er et meget lækkert natur materiale. Bambusplanten er den hurtigst voksende plante på jorden. Den kan vokse op til 20 cm om dagen - nogle arter endda op til 1 meter pr. dag. Bambus er blødt og behageligt at have på - er meget svedabsorberende, antibakterielt og nedsætter derfor lugtgener væsentligt. Så det er godt at bruge strømper indeholdende bambus, hvis du lider af sure tæer. 

Silke er den naturlige tråd, som produceres af silkeormens spytkirtler. Silkeormen er silkesommerfuglens larve. Silke sommerfuglen stammer fra det nordøstlige Kina og lever af morbærtræets blade.  Fremstillingen af silke blev i mange år holdt hemmeligt af kineserne, men hemmeligheden blev smuglet ud af Kina i omkring år 550. Gennem tiderne har vi også i Danmark fremstillet silke, men det er aldrig blevet til en industri. Silke er et meget behageligt stof at have på kroppen og har temperatur regulerende egenskaber - er varmt når det er køligt og køler, når det er varmt. Det er desuden åndbart, slidstærkt og hurtigttørrende. Krymper og krøller ikke.

Polyamid, elastan, microfiber og nylon er syntetiske materialer. De findes ikke i naturen, men fremstilles via en kompliceret kemisk proces. De er meget slidstærke, elastiske og kryber og krøller ikke. Perfekte materialer at kombinerer med f.eks. naturlige materialetyper som bomuld og bambus.

Hvilke materialer dine strømper er lavet af, har altså stor betydning. Det bedst er  en god kombi af naturligt forekommende- og syntetiske materialer. Det giver den bedste pasform, holdbarhed, åndbarhed, elasticitet, kvalitet samt komfort og blødhed.

Størstedelen af vores knæstrømper sælges parvis. Vi har dog et enkelt mærke, hvor du kan købe flere strømper i samme pakke.

Hvordan vasker jeg mine knæstrømper?

Vi anbefaler altid at tage et kig på vaskeanvisningen. Ellers er det en god regel, at vaske ved 40 grader og undgå tørretumbling. De fleste af vores knæstrømper er fremstillet af blandings materialer f.eks. bomuld, polyamid og elastan og skal altid vaskes ved 40 grader. De fleste tekstiler tåler ikke høj for høj vaske- tørretemperatur. Ved for høj varme forringes holdbarhed, farve og elasticitet. Ren bomuld kan vaskes ved 60 grader og tørres ved lav temperatur i tørretumbleren. Husk - at ren bomuld kan krybe med 1 til 2 numre. 

NyeSokker.dk:

Hvem er vi? Såmænd en dansk webshop med adresse på Vallensbækvej 22A, 2605 Brøndby. Her sidder vi fysisk og har vores store lager. Herfra afsendes alle bestillinger på hverdage kl. 15:00, så du kan modtage de bestilte varer, et par hverdage efter, vi har modtaget din ordre. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Vi bestræber os altid på at yde den bedste kundeservice og give dig den optimale oplevelse, når du handler med os. Så tøv ikke med at gribe telefonen og give os et kald.