Uldstrømper til alle behov

Når efteråret melder sin ankomst, vil det være rart at have lidt ekstra varme om fødderne. Her på siden finder du vores store udvalg af uldstrømper i forskellige farver og forskellige design. Du finder med sikkerhed en uldstrømpe, som passer til dine behov og ønsker lige her.

Varer 1-35 af 77

Side
pr. side

Hvorfor fødder har det bedst med uldstrømper

Vores prioritet er at sørge for, at alle fødder har den bedste komfort, der findes på markedet. Derfor har vi også gjort en indsats for at kunne tilbyde et flot udvalg af uldstrømper, som giver den absolut bedste komfort – både til hverdag, på arbejde, og når du dyrker sport. Uld har altid været det foretrukne materiale, når vi skal have tøj, som er lunt og behageligt. Især i efteråret og vinterhalvåret er uld at foretrække i mange beklædningsgenstande. Der skal ikke være forskel på, om det er ørerne, der skal varmes med en uldhue, eller om det er fødderne, der skal varmes med en lang uldstrømpe.

 

Uld er særligt velegnet til strømper, fordi uld er specielt godt til at regulere vores kropstemperatur. Uld isolerer og holder på varmen, når din krop fryser. Uld lader din krop ånde, når den har det for varmt. Desuden har uld også den specielle egenskab, at den er antibakteriel og afviser derfor sved. Hvilket må siges at være en favorabel egenskab, når det gælder en uldstrømpe. Du kan derfor bruge tynde uldstrømper hele året uden at være bange for, at de kommer til at lugte for voldsomt af sved.

Foruden at en uldstrømpe er god til at regulere efter varme eller kulde, er den også yderst komfortabel. Du finder ingen uldstrømpe her, som kradser eller sidder dårligt på dine fødder.

 

Her finder du uldstrømper til alle

Vores udvalg af tynde uldstrømper er med til at sikre, at næsten hele familien kan holde fødderne varme. Hele vores sortiment spredes over en størrelsesfordeling, således at du både finder en lang uldstrømpe til herrer og en tynd uldstrømpe til damer fra størrelse 36 og op til størrelse 50. Som udgangspunkt er hele vores sortiment til begge køn, og du finder hovedsageligt uldstrømper til voksne. Vores sortiment favner bredt, og du kan finde alverdens farver og modeller. 

Alt efter, hvornår på året du skal bruge din næste lange uldstrømpe, er det værd at overveje, om du skal have tynde uldstrømper eller tykke uldstrømper. De tynde uldstrømper er bedst egnede til sommerhalvåret, hvor du er sikret en komfort, som samtidig lader fødderne ånde. Den tykke og lange strømpe i uld er bedst egnet til vinterhalvåret, hvor du er sikret varme fødder i komfortable og ikkekradsende uldstrømper.

Størstedelen af vores udvalg af uldstrømper er lavet af Merino uld. Merino uld er den bedste uld, når det kommer til strømper og meget andet tøj. Det er, fordi Merino uld ikke kradser eller irriterer huden. Merino ulden er så blød og behagelig, at du ikke har lyst til at tage dine uldstrømper af igen.

Merino uldstrømper er gode til alle slags brug, fordi;

 • De holder dine fødder varme.
 • De lader dine fødder ånde.
 • De optager ikke sved og lugt modsat mange andre strømper.
 • De har en god pasform.

Strømper til dagligdagen og den aktive fritid

Her på siden finder du et flot udvalg af uldstrømper, som alle er udvalgt baseret på deres komfort. Der findes enkelte modeller, som er uden elastik og derfor ikke har den samme strammende fornemmelse omkring anklen. De holder sig oppe lige så godt som alle andre uldsokker, de sidder bare en smule mere behageligt. Hvis du hører til dem, som virkelig fryser omkring fødder og ben, så har vi også enkelte, udvalgte, lange knæstrømper i uld. Med en knæhøj uldstrømpe er du garanteret at holde varmen ekstra godt i vintertiden.

Foruden at en uldstrømpe er god til daglig brug, bruges de også rigtigt meget i et aktivt fritidsliv. Hvis du vandrer meget eller generelt tilbringer meget tid i naturen, så er uldstrømper absolut at foretrække. Pasformen er med til at sikre, at uldstrømpen ikke glider rundt om foden, hvis man for eksempel skal vandre lange ture. Den er med til at sørge for, at du holder varmen og/eller kan ånde let omkring dine fødder. Specielt hvis man er glad for at vandre lange ture, er tynde uldstrømper et godt valg. Deres antibakterielle funktion medvirker til en langt mere behagelig tur, hvor du ikke skal bekymre dig om lugtende fødder efter en hel dags vandring. Hvis dine fødder kommer til at svede for meget, er ulden med til at lade fødderne ånde og derved mindske ubehaget for både komfort i skoen og næsen efterfølgende. 

Uldstrømpen til mænd og uldstrømper til damer

Uanset om du er på udkig efter uldstrømper til mænd eller uldstrømper til kvinder, finder du altid et godt udvalg af uldstrømper på tilbud her på siden. Vi ved, at komfort for alle fødder er vigtigt, og derfor udvælger vi kun den bedste kvalitet i vores store sortiment af strømper med uld. 


Her vil du altid finde:

 • uldstrømper i tynd uld
 • uldstrømper i tyk uld
 • lange uldne knæstrømper
 • bløde og varme uldstrømper til daglig brug
 • overknee-strømper i kvalitetsuld
 • uldstrømper til alle og enhver.

Uanset, hvad du er på udkig efter, vil du helt sikkert kunne finde noget her på siden. En strømpe i uld er et oplagt valg, da det altid vil være den mest behagelige strømpe at have på. En ulden strømpe sørger nemlig for, at du holder varmen, hvis du fryser. Men de sikrer rent faktisk også, at dine fødder kan ånde, hvis du har det for varmt. 

 

Sådan vasker du dine uldstrømper

Den bedste måde at vaske en uldstrømpe er at vaske dem for sig. Du behøver ikke vaske dem i hånden, som mange frygter er nødvendigt, fordi de er lavet af uld. Du kan sagtens vaske dine uldstrømper i vaskemaskinen. Du må bare ikke vaske dem på mere end 40 grader. Desuden vil det være en fordel, at du bruger et vaskemiddel med lanolin og/eller en lille smule klar eddike fremfor skyllemiddel. Husk, at du aldrig må tørre dine uldstrømper i tørretumbleren. Hvis du gør det, kan du lige så godt give dem videre til dine børn, for så skrumper de nemlig. Uldstrømper skal altid tørre på tørrestativet og gerne efter, du lige har strakt dem igennem. Hvis du vasker dine uldstrømper på denne måde, så holder de betydeligt længere.

Huskeliste, når du vasker strømper med uld:

 • Vask aldrig på mere end 40 grader
 • Tør aldrig i tørretumbleren
 • Stræk altid uldstrømper ud efter vask