Bambus Shorts

Er du på udkig efter nye shorts, bør du overveje, om det ikke skal være et par bambus shorts, du vælger næste gang. Du finder ikke et par shorts, som kommer til at sidde bedre uden at genere dig end et par lavet af bambus.

Bambusmaterialet er så behageligt, at du næsten ikke mærker det til gene hele dagen. Her på siden finder du et flot udvalg af lækre bambus shorts til mænd og bambus shorts til kvinder, og du bør ikke vente med at sikre dig et par til dig selv.

Filtrer
Filtrer efter
Farve
Køn
Mærke
Materiale
Pris
Størrelse
Style
Type

15 produkter

 1. Bambus sweatshorts til mænd, Resteröds, sort - Bambus Shorts
  Bambus sweatshorts til mænd, Resteröds, sort
  Fra 219,00 DKK
 2. Resteröds Bambus Sweatshorts, Beige - Bambus Shorts
  Resteröds Bambus Sweatshorts, Beige
  Fra 219,00 DKK
 3. Resteröds Bambus Sweatshorts, Grå - Bambus Shorts
  Resteröds Bambus Sweatshorts, Grå
  Fra 219,00 DKK
 4. Bambus pyjamas shorts, dame, JBS of Denmark, lyseblå - Bambus Shorts
  Bambus pyjamas shorts, dame, JBS of Denmark, lyseblå
  Fra 299,00 DKK
 5. Bambus pyjamas shorts, dame, JBS of Denmark, rosa - Bambus Shorts
  Bambus pyjamas shorts, dame, JBS of Denmark, rosa
  Fra 299,00 DKK
 6. Decoy bambus indershorts, hvid - Bambus Shorts
  Decoy bambus indershorts, hvid
  Fra 129,00 DKK
 7. Decoy bambus indershorts, navy - Bambus Shorts
  Decoy bambus indershorts, navy
  Fra 129,00 DKK
 8. Bambus Pyjamas Shorts, Dame, Lyseblå, JBS of Denmark - Bambus Shorts
  Bambus Pyjamas Shorts, Dame, Lyseblå, JBS of Denmark
  Fra 299,00 DKK
 9. JBS of Denmark Bambus Shorts Damer, Grå - Bambus Shorts
  JBS of Denmark Bambus Shorts Damer, Grå
  Fra 199,00 DKK
 10. Bambus & hørshorts til mænd, JBS of Denmark, Hvid - Bambus Shorts
  Bambus & hørshorts til mænd, JBS of Denmark, Hvid
  Fra 399,00 DKK
 11. Bambus & hørshorts til mænd, JBS of Denmark, Navy - Bambus Shorts
  Bambus & hørshorts til mænd, JBS of Denmark, Navy
  Fra 399,00 DKK
 12. JBS of Denmark Bambus Shorts Damer, Sort - Bambus Shorts
  JBS of Denmark Bambus Shorts Damer, Sort
  Fra 199,00 DKK
 13. Decoy bambus indershorts, sort - Bambus Shorts
  Decoy bambus indershorts, sort
  Fra 129,00 DKK
 14. JBS of DK Bike shorts bamboo - Grå - Bambus Shorts
  JBS of DK Bike shorts bamboo - Grå
  Fra 179,00 DKK
 15. JBS of DK Bike shorts bamboo - Sort - Bambus Shorts
  JBS of DK Bike shorts bamboo - Sort
  Fra 179,00 DKK
pr. side

Hvorfor skal du vælge bambus shorts?

Rigtig mange mennesker er ved at opdage de blødgørende fordele ved bambustekstiler i tøj. Det er måske kommet som et chok for mange, hvor blødgørende et materiale bambus rent faktisk kan være, når det bliver brugt i tøjproduktion. Men faktum er, at tøj lavet med bambusmaterialer er med til at gøre tøjet ekstra blødt og åndbart for slet ikke at tale om temperaturregulerende. I modsætning til mange andre materialer, som også kan være komfortable og åndbare, har bambus den naturlige fordel, at det er selvregulerende efter den pågældende temperatur.

Om det er til herrer, der kan have det lidt for varmt om sommeren i et par bomuldsshorts, eller til damer, der kan have det lidt for koldt på en sensommeraften, vil et par shorts i bambus hjælpe på at holde dig kold eller varm efter kroppens behov.

Bambustekstiler er naturligt tempererede, hvilket betyder, at det også er svendtransporterende alt efter behov. Du behøver altså ikke bekymre dig om at svede for meget og stå tilbage med svedkølige shorts, som du senere kommer til at fryse i. Et par gode bambus shorts sørger for, at du er komfortabel hele dagen lang uanset temperatur. Dertil er tekstilet også yderst blødt og behageligt at have på en hel dag, uden at du føler dig generet på nogen måder, som andre shorts eventuelt kan finde på at genere i syninger eller lign.

Godt at vide, før du vælger et par bløde bambus shorts

Som du måske allerede har regnet ud, er bambustekstiler ikke helt som alle andre tekstiler. Derfor er der også et par ting, du skal være opmærksom på, inden du udvælger dine nye bambus shorts, og før de skal vakses første gang. Du vil måske også blive overrasket over, hvor lidt det er nødvendigt at vaske dit tøj af bambustekstiler i forhold til resten af dit tøj. Det er takket været tekstilets egen antibakterielle kvalitet, som også er med til at temperaturregulere.

Et par shorts i bambus vil derfor være langt mere modstandsdygtige over for snavs og svedlugt, hvilket betyder, at de ikke skal vaskes nær så ofte. Desuden kan de også vaskes på en lavere temperatur end normalt for at bevare tekstilerne bedst.

Første gang du skal vaske dine nye bambus shorts, anbefales det, at det gøres på et vaskeprogram på maks 30 grader. Du kan også sagtens holde dig til de 30 grader fremadrettet, når de skal vaskes. For at bevare tekstilerne bedst muligt, bør du undgå at tørretumble tøjet. Bambus er desuden også hurtigttørrende i forhold til mange andre tekstiler, og du kan derfor sagtens nå at tørre det samme dag, som du hænger det til tørre, hvad end det er et par bambus strømpebukser eller et par bambus sweatpants.

Træf det miljørigtige valg med nye shorts i bambus

Foruden det faktum, at du får et par nye shorts i et lækkert materiale, kan du også være glad for, at bambus er et af de mest bæredygtige tekstiler at vælge i øjeblikket. Bambusplanten er en af de planter, der vokser hurtigst i verden, hvilket gør det nemt at dyrke den til fordel for at lave den om til tekstiler forholdsvis hurtigt. Det har også vist sig, at det ikke skader de nærliggende miljøer bemærkelsesværdigt ved at høste bambus så ofte som dagligt. Det er, fordi bambus bliver betragtet som en græsplante, og det kan sammenlignes med din græsplæne, som du også slår jævnligt for at holde den ved lige. Men i stedet for at køre de afskårne planter til affald bliver det lavet om til blødt og yderst komfortabelt tøj.

Af samme grund er det ikke svært at forestille sig, at tøj lavet af bambus vil være godt egnet til mange forskellige varianter i garderoben. Faktisk kan du her hos os finde et udvalg af meget lækkert tøj, som alt sammen er lavet bambus, som heldigvis har bibeholdt det naturlige bamboo fra planten, der også er med til at gøre tekstilet antibakterielt.

Tøj af bambus for enhver

Det er klart, at udvalgt tøj lavet af bambusmaterialer vil være at foretrække over andre. Når den temperaturregulerende faktor tages med i betragtning, er det oplagt at benytte sig af undertøj lavet i bambustekstiler. Det er her, kroppen har mest kontakt med tøjet, og det er her, temperaturen skal reguleres i første omgang. Det samme gør sig gældende for strømper. Hvis der er et sted, vi alle kan blive lidt svedige, er det om tæerne, og det er næsten uanset tid på året eller vind og vejr.