Bambus Toppe

Drømmer du om splinternye toppe til de solrige sommermåneder eller den kolde og snefyldte vintertid? Så er bambus toppe det korrekte valg for dig.

Toppe i bambus har nemlig mange rigtig gode kvaliteter, der kan hjælpe kroppen i alle slags temperaturer. Derudover er bambus toppe endnu bedre for miljøet.

Se vores sortiment af bambus toppe til herrer og bambus toppe til kvinder, og bliv endnu klogere på bambussens egenskaber her.

17 produkter

pr. side

Stort sortiment af toppe i bambus

Hos NyeSokker.dk forhandler vi mange forskellige modeller af bambus toppe. Det betyder, at du kan anskaffe dig almindelige toppe til kvinder og en tanktop til damer og tanktop til herrer. Du finder bambus toppene i de klassiske farver som hvid og sort, men du kan også være heldig at få en bamboo top i mere spændende farver.

Vi forhandler generelt bambustøj i bedste kvalitet fra nogle af de mest kendte brands i verden. Det gælder blandt andet JBS of Denmark og Resteröds, der har produceret kvalitetstøj i mange år. Du kan derfor få en JBS-bambustop til dame eller en bambus tanktop til herrer fra samme brand.

Du finder typisk tanktops i pakker, så du hurtigt og simpelt får præcis de samme bambus toppe og de samme bambus tanktops. Du kan anvende en bambus tanktop til kvinder og en bambus tanktop til mænd til at overnatte i eller generelt bruge den til hverdagens opgaver. En bambus tanktop har gode egenskaber, som du helt sikkert vil sætte pris på.

Du finder bambus toppe i den bedste kvalitet lige her hos os. Husk, at vi leverer dine bambus toppe direkte til din adresse med dag-til-dag-levering. Og vi har samtidig 365 dages returret, hvis du mod al forventning skulle fortryde dit køb af bambus toppe.

Bambus tanktop vs. almindelig tanktop

Men hvad er forskellen egentlig på en bamboo tank top og en almindelig bomulds tanktop? Udover materialet, som er det åbenlyse, giver netop bambusmaterialet ekstra egenskaber, som bomulden ikke kan hamle op med, hvorfor bambusundertøj eksempelvis er blevet så populært.

Bambussen og plantens fibre skaber et rigtig godt miljø for huden, når man anvender det i tøj. Det er nemlig meget luftigt og ventilerende, hvilket er behageligt i de varme sommerperioder. Derudover er en bambus top til kvinder eller en bambus top til herrer også antistatisk. Det er endnu en gang med til at toppen ikke klistrer sig fast om huden, og bamboo toppen er derfor rigtig behagelig at bruge.

Da bambussen er et naturprodukt, er toppe af bambus også et godt tøjvalg, hvis du døjer med forskellige hudgener, allergener eller eksem. Bambustøjet er med til at berolige områderne, hvor huden er irriteret. 

Bambusfibrene bliver også anvendt i bambus T-shirts og mange andre produkter på grund af de positive egenskaber. Det er eksempelvis lettere at behandle bambustøj, da bambusfibrene sørger for at holde de flotte bambustoppe friske i længere tid. Du behøver kun at vaske bambus toppe ved 30 grader, og derefter er bambus toppen stort set krølfri. 

Idet temperaturen på vaskevandet er så lav, kan bambus toppe eller en JBS-tanktop også holde længere på farven, og der går længere tid, før toppene bliver trælse.

For mange er komforten af tøjet selvfølgelig det mest vigtige. Bambusfibrene i tøjet er med til at skabe en luksuriøs blødhed, der er eminent i forhold til mange andre råvarer. Vil du derfor gerne have lækre og bløde toppe, så er bambustoppe det helt rigtige valg.

Bambus toppe er bedre for miljøet

Har du overvejet at anskaffe dig bambus toppe eller et par JBS-tanktops i bambus? Så er det et perfekt valg, hvis du tænker meget på miljøet og naturen. Sammenlignes bambussen med bomuld, er der kun positive årsager til, at man skal støtte produktionen af bambusfibre til tøjproduktion.

Bambustrøjer, bambus hoodie dress og alt andet bambustøj er nemlig 100% naturligt og kan derfor nedbrydes helt af naturen. Det er godt for miljøet, da det er lettere at bortskaffe bambustøjet, når det ikke skal bruges længere. 

Derudover kan bambusplanten leve helt uden pesticider og andre sprøjtemidler. Bambussen lever faktisk kun af sollyes og regnvand, og den kan klare sig i ekstreme miljøer. Det er rigtig svært at slå bambussen ihjel, hvis den bare får regnvand, og det betyder, at den også er meget let at dyrke.

Bambussen, der anvendes i bambus toppe, er også meget hurtig til at vokse. Lader man rødderne ligge på jorden, kan bambusplanten skyde op til seks gange om året. Der kan derfor produceres langt flere bambus toppe end bomulds toppe på samme antal kvadratmeter, hvilket er væsentligt bedre for miljøet.

Hvordan produceres bambustoppe?

Som udgangspunkt er bambussen en ret hård plante, og det kan derfor være mærkeligt, at man kan producere bambustoppe ud af planten. Men lægger man bambussen i blød, kan man trække bambusfibrene fra hinanden og anvende dem i tøjproduktionen.

Efter man har lagt bambussen i blød, dannes en specifik type papirark, som man efterfølgende hænger til tørre. Så er det nemlig muligt at trække fibrene fra hinanden, og man kan derfor spinde fibrene i tråde. 

Derefter bliver bambustrådene spundet til garn, som senere bliver brugt til blandt andet at producere de populære bambus toppe, der er meget behagelige at bruge. Man kan nemlig trække utrolig mange tråde ud af bambussen, og det er faktisk det, der er med til at give den ekstraordinære komfort i bambustoppene. 

Hjælp til din bambustop

Grundene til at anvende bambus toppe i klædeskabet er nærmest endeløse. De positive egenskaber for huden og de miljømæssige fordele for naturen burde have overbevist dig om, at bambus toppe er fremtidens og nutidens valg til tøjproduktionen. 

Vi forstår dog godt, at al informationen om bambus toppe kan være meget at rumme og skulle overskue. Derfor kan der hurtigt komme forskellige spørgsmål til din bambus top eller bambus tanktop. Er du i tvivl eller har spørgsmål til bambusprodukter, vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med alle spørgsmålene. Så er vi sikre på, at du aldrig vil gå tilbage til bomuldsprodukterne igen og fortsætte med at krydre klædeskabet med lækre produkter af bambusfibre.