Uldundertøj

Hos Nyesokker har vi lækkert udvalg af uldundertøj i en super dejlig kvalitet. Vi har uldundertøj til både mænd og uldundertøj til damer,  med korte og lange ærmer. Vi har også uldstrømper, uld toppe, trusser og boksershorts samt lange underbukser i lækker i størrelser fra XS til 2XL.

 

 

Varer 1-35 af 58

Side
pr. side

Uldundertøj til kolde og varme dage

Det er vigtigt at holde sig varm hele dagen, og under alle former for aktivitet. Det danske vejr er omskifteligt og uldundertøj er med til, at holde os varme og komfortable, lige meget hvordan vejret arter sig. 

Uldundertøj er temperaturregulerende og svedtransporterende og hjælper med at holde dig varm på kolde dage kølig på varme dage. Så du kan bruge uldundertøj, uanset om det er varmt eller koldt.   

Så uld er guld - især, hvis du holder af udeliv og friluftsoplevelser.

Sådan blev uldens gode egenskaber opdaget

Fårehyrder opdagede uldens fantastiske egenskaber for flere tusind år siden. De opholdt sig ude døgnet rundt i al salgs vejr og brugte uldtøj fra inderst til yderst og sov under uldtæpper for at undgå at fryse eller få det for varmt.

5 gode grunde til at bruge uldundertøj:

  1. Uld varmer betydeligt bedre end bomuld og syntetiske materialer.
  2. Uld regulerer din kropstemperatur helt automatisk.
  3. Uld bliver ikke klamt og fugtigt.
  4. Uld er lugt-og bakteriehæmmende.
  5. Uld er meget slidstærkt og farvebestandigt.

Nyesokker har fgl. mærker i undertøj

Uldundertøj- hvad indeholder det?

Vores uldundertøj er fremstillet af merinould, bambus og elastan.

Merinould kommer fra merinofåret og er både blødere og tyndere end almindelig uld. Merinould er som anden uld temperaturregulerende, super blødt og selvrensende. Perfekt til uldundertøj og anden beklædning tæt på kroppen.

Bambus er forarbejde fibre fra bambusplanten. Det er blødt, temperaturregulerende, åndbart og menes at have antibakterielle egenskaber. Så endnu en god grund til at gå med uldundertøj.

Elastan er et syntetisk materiale, der er enormt elastisk og derfor anvendes i tøj, som sidder tæt på kroppen -  perfekt i uldundertøj. 

Vask af uldundertøj?

Mange har en ide om, at vask af uldtøj er besværligt, men det behøver det ikke være, hvis bare du kender de vigtigste vasketips. Uldtøj i dag tåler sagtens, at komme en tur i vaskemaskinen. 

5 tips til korrekt vask af uld:

  1. Brug uldprogram
  2. Brug uld vaskemiddel (ingen enzymer)
  3. Læg ikke uldtøj i blød
  4. Vrid aldrig uldtøj
  5. Vask ikke uldtøj for ofte. 

Nyesokker - hvem er vi?

En dansk webshop der primært handler med strømper, men også har et godt udvalg af undertøj til drenge og undertøj til piger, herre og damer samt homewear til kvinder og mænd.

Bestiller du dine varer alle hverdage inden kl. 15, modtager du dem indenfor 1-2 hverdage.

Vi har evig retur- og bytteret på alle vores produkter, så gaver kan sagtens købes i god tid.

Vi bestræber os på at give dig en god oplevelse, når du handler med os. Så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller problemer med hjemmesiden.