Løbestrømper

Løbestrømper til sport

Er du til løb - motions-eller konkurrence - kan du finde strømper specielt designet til denne motionsform, hos ShopWithSocks.com. Vores løbestrømper er unisex - dvs. både til damer og herre. Vi har de helt korte løbestrømper (Footies), en helt klassisk model og så de helt lange knæstrømper. De lange løbestrømper er kompressionsstrømper. Kompressionsstrømperne kan fås med adskilte tæer og med almindelig strømpefod. Størrelserne spænder fra 35-47.

 

10 vare(r)
10 vare(r)

Hvad er godt ved løbestrømper?

Strømper er ikke ens. Når det gælder løb, vil et par gode strømper kunne gøre hele forskellen. Holde dine fødder tørre og komfortable, reducere hudgener, risiko for vabler og smerter i foden. Det vil på sigt, kunne give dig en mere behagelig løbestil.

Uanset - hvilken løbestil du har, er det vigtigt strømperne er lavet af det rigtige materiale. Mange tænker ikke over, hvad deres strømper er fremstillet af og tror det er rene bomuldsstrømper. Det er helt forkert. Løbestrømper af ren bomuld vil blive fugtige med risiko for at få kolde fødder om vinteren og vabler om sommeren. Strømperne skal også helst være uden generende sømme og syninger, så gnavesår undgås.

Forskning indenfor løbestrømper har fuldstændig ændret materiale sammensætningen i moderne løbestrømper. I dag er de lavet af bomuld blandet med syntetiske materialer eller lavet i en ren blanding af syntetiske materialer. Løbestrømper - der transporterer sved og fugt væk fra dine fødder, så du altid har tørre og komfortable fødder. 

Løbere bruger mange penge på at finde de helt rigtige løbesko, men glemmer helt, at der skal et par ordentlige løbestrømper til også. Løber du i en dårlig løbestrømpe, er det helt ligegyldigt , hvor god og åndbar din løbesko er. Kan fugten ikke slippe ud gennem strømpen, er funktionen af skoen helt ligegyldig. Derfor er de penge du bruger på nogle ordentlige løbestrømper givet rigtigt godt ud. fra 

Mange løber måske i forkerte strømper flere år, før de finder ud af, hvor meget det betyder for deres fødder med de rigtige løbestrømper.