Dame strømper

Kigger du specifikt efter dame strømper, er NyeSokker.dk, det rette sted at kigge. Her finder du et anseeligt og bredt udvalg af dame strømper - for enhver smag og pengepung. Fra helt klassiske strømper,  ankelstrømper (korte), sportsstrømper og løse strømper samt et væld af andre forskellige strømper til damer. Dame strømper i alskens farver - med mønstre, striber og meget mere. Vores dame strømper fås i størrelser fra 35 til 48.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
Mærke
Materiale
Style
Størrelse
Farve
Køn
Bedømmelse

Varer 1-35 af 465

 1. Selvsiddende Strømper Med Blondekant 15 denier, Rød - Dame strømper
  Selvsiddende Strømper Med Blondekant 15 denier, Rød
  Fra 79,00 DKK
 2. Socks CPH Damestrømpe - Shine Fuchsia - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Shine Fuchsia
  Fra 39,00 DKK Fra 30,00 DKK
 3. Socks CPH Damestrømpe - Shine Avokado grøn - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Shine Avokado grøn
  Fra 39,00 DKK Fra 30,00 DKK
 4. Socks CPH Damestrømpe - Shine Pudder blå - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Shine Pudder blå
  Fra 39,00 DKK Fra 30,00 DKK
 5. Socks CPH Damestrømpe - Heart Rosa - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Heart Rosa
  Fra 39,00 DKK Fra 30,00 DKK
 6. Socks CPH Damestrømpe - Heart Pudder blå - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Heart Pudder blå
  Fra 39,00 DKK Fra 30,00 DKK
 7. Socks CPH Damestrømpe - Clouds Fuchsia - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Clouds Fuchsia
  Fra 39,00 DKK Fra 30,00 DKK
 8. Socks CPH Damestrømpe - Clouds Smør gul - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Clouds Smør gul
  Fra 39,00 DKK Fra 30,00 DKK
 9. Socks CPH Damestrømpe - Dots Støv grøn - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Dots Støv grøn
  Fra 39,00 DKK Fra 30,00 DKK
 10. Socks CPH Damestrømpe - Dots Beige - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Dots Beige
  Fra 39,00 DKK Fra 30,00 DKK
 11. Socks CPH Damestrømpe - Sølv dots vinrød - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Sølv dots vinrød
  Fra 15,00 DKK
 12. Socks CPH Damestrømpe - Sølv dots beige - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Sølv dots beige
  Fra 15,00 DKK
 13. Socks CPH Damestrømpe - Sølv dots petrol blå - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Sølv dots petrol blå
  Fra 15,00 DKK
 14. Socks CPH Damestrømpe - Bladgrøn - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Bladgrøn
  Fra 49,00 DKK Fra 40,00 DKK
 15. Socks CPH Damestrømpe - Jadegrøn - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Jadegrøn
  Fra 49,00 DKK Fra 40,00 DKK
 16. Socks CPH Damestrømpe - Fuchsia - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Fuchsia
  Fra 49,00 DKK Fra 40,00 DKK
 17. Socks CPH Damestrømpe - Gul - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Gul
  Fra 49,00 DKK Fra 40,00 DKK
 18. Socks CPH Damestrømpe - Brun - Dame strømper
  Socks CPH Damestrømpe - Brun
  Fra 49,00 DKK Fra 40,00 DKK
Side
pr. side

Find den rigtige type dame strømper?

Nyesokker har et alsidigt udvalg af dame strømper, der dækker diverse behov. Har du brug for festlige feminine dame strømper, er glimmer strømper et godt valg. Dame strømper til kølige dage, vil knæstrømper være et godt bud. De er super under en kort eller lang nederdel i et par støvler. Lider du af diabetes, er vores specielle diabetes strømper uden ribkant rigtigt gode. De lukker ikke af for blodomløbet som kan være dårligt, når man er diabetespatient. Elsker du at forkæle din krop og dine fødder med et par lækre og sunde dame strømper - er tåstrømper lige det rigtige for dig og dine fødder. De adskilte tæer sørger for fuld fornemmelse med underlaget, så alle små muskler i fødder og tæer aktiveres. Du undgår også vabler, gnavesår og svamp mellem tæerne. 

Dame strømper - den rigtige stil!

Kvinder vender ofte tilbage til den samme stil, når de køber dame strømper. Det kan der være mange grunde til bla. vane eller manglende inspiration. Netop ny inspiration og muligheder for nye sokker til kvinder, til dit outfit, kan du få hos nyesokker. 

Vi har ensfarvede strømper til damer i mange forskellige farver. Både i  afdæmpede sorte, hvide og grå eller i den mere sprælske afdeling - f. eks. blå rød, gul og grøn. Er du til stribede strømper i flotte klare farver, prikkede strømper eller strømper med tern, mønster eller tekst, er du dumpet ned, det helt rigtige sted. 

Se også vores ultra flotte udvalg i nylon dame strømper!!

Vi har, som nævnt, en masse forskellige typer af dame strømper. Skal du til stor fest, der kræver dame strømper i den mere eksklusive afdeling, har vi et godt udvalg af elegante nylonstrømper. Nylonstrømpebukser og selvsiddende strømper - med og uden søm. Klassiske - med stilfulde mønstre eller med glimmer.

Strømpebukser til kolde tider!

Nyesokker har også strømpebukser til efterår- og vinterbrug - lune dame strømper, der holder dig varm på kølige dage. Lidt tykkere strømpebukser i merino uld og microfiber. Blå eller klassisk sort. Varme dame strømper med stil.

Se vores mange mærker i dame strømper.

 • Coastland
 • CPH Socks Company
 • Decoy
 • Toe-Toe
 • JBS
 • JBS of Denmark
 • Socks CPH
 • Kilde
 • Steven
 • Sortesokker
 • Vincent Creation
 • Toesocks.dk
 • Kappa

Hvad er vores dame strømper lavet af?

Materiale sammensætningen er super vigtig, når vi taler om dame strømper. Vigtig for holdbarhed, elasticitet, pasform, kvalitet og åndbarhed.

 • Bambus
 • Økologisk bambus
 • Bomuld
 • Økologisk bomuld
 • Uld
 • Silke
 • Nylon
 • Polyamid
 • Elastan
 • Celliant

Lidt om de forskellige materialetyper, vores dame strømper er lavet af:

Bambus er et naturmateriale lavet af forarbejdede bambusfibre. Bambusplanten vokser med lynets hast - mellem 2 til 10 meter pr. dag. Det er et holdbart materiale, der et blødt, lækkert og åndbart.

Økologisk bambus er mere bæredygtigt og dyrkes uden brug af pesticider og med mindre vandforbrug. Ellers har det samme egenskaber, som almindelig bambus.

Bomuld er forarbejdede frøstande fra bomuldsplanten og har været anvendt i over 3000 år. Det er et slidstærkt, fugtabsorberende og åndbart materiale. Godt at blande med andre materialer - naturlige som syntetiske.

Økologisk bomuld er et bæredygtigt og mere miljøvenligt materiale end den gængse bomuld, men med de samme gode egenskaber. For at dyrke den økologiske bomuld på den mest miljørigtige måde, undervises bomuldsdyrkerne i bæredygtighed bla. ved at undgå brug af pesticider og at dyrke med mindre vandforbrug.

Uld er forarbejdet dyrepels fra bla. får, geder, alpaka, kaniner og kameler. Den mest almindelige uld kommer fra får og geder. Efterhånden er andre typer af uld ved at vende større og større indpas, specielt den ultra bløde og eksklusive uld fra merinofår bruges mere og mere.  Uld er åndbar, robust, smudsafvisende og temperaturregulerende. 

Silke er fremstillet af silkesommerfuglens kokon. Det er et luksuriøst materiale og kendt for sin blød- og glathed. Et super behageligt materiale, at have på. Silke bruges bla. til eksklusive kjoler, jakkesæt, slips, tørklæder, skjorte og dame strømper. Silke giver et elegant look.

Polyamid, nylon og elastan er alle syntetiske materialer, der er fremstillet ved en speciel kompleks kemisk proces. Disse materialer er slidstærke, åndbare, bløde og elastiske. De er gode, at mixe med naturmaterialer. 

Celliant er et ret specielt materiale - en syntetisk fiber af termoaktive mineraler. Disse mineraler absorberer kropsvarmen og omdanner den til infrarød stråling, som reflekteres tilbage til kroppen. Denne proces menes at være med til at regulere kropstemperaturen, forbedre lokal blodcirkulation og øge iltning af vævet. Perfekt til dame strømper - til kvinder - der lider af kolde fødder.

Lidt om dame strømper og størrelser?

Vores dame strømper er som de fleste andre dame strømper inddelt i størrelses intervaller - f.eks. str. 35-38 og 39-42 osv. Da vi har mange mærker med forskellige størrelses inddelinger, vil det være for uoverskueligt, at nævne dem her. Det nemmeste vil være at kigge specifikt på dame strømper. Klik på det mærke eller den størrelse du søger og se alle størrelses intervaller på vores dame strømper. 

Udsalg, tilbud - eller billige dame strømper?

Er du på gavejagt eller vil spare lidt på strømpebudgettet, kan du købe dame strømper i 3 eller flere ens, sampack eller gaveæsker. Her kan du spare penge. Du kan finde dame strømper på tilbud i kategorien dame strømper. Søger du ikke specifikt dame strømper på tilbud, men strømper genneralt, er det en god ide, at kigge under sale. Her finder du strømper med mere på tilbud.

Vask af strømper!

Det er altid en god ide, at læse vaskeanvisningen, inden du kommer dine strømper i vaskemaskinen. De fleste materialer tåler ikke for høje temperaturer, da deres egenskaber forringes - pasform og holdbarhed. Er du i tvivl, så vask ved højest 40 grader. Moderne vaskemidler indeholder enzymer, der vasker rent helt ned til 20 grader, så ingen grund til at skrue op for temperaturen. Vask ved lave grader sparer også på elforbruget. Brug aldrig vaskemidler til uldtøj, der indeholder enzymer.  Enzymer ødelægger uldens strukturer og dermed dens gode egenskaber. Tørretumbling slider på alt tøj og bør undgås og ellers ske ved lav temperatur.

Nyesokker - hvem er vi?

Nyesokker er en dansk webshop, der holder til i Brøndby - Vallensbækvej 22A. Vi sælger en masse kvalitets strømper i alle afskygninger - til kvinder, mænd og børn, men har også et godt udvalg af undertøj til mænd, kvinder og børn samt et lækkert udvalg af homewear til herre og damer.

Du får fri fragt ved køb over 499 kr. Evig bytte-og returret på ubrugte varer samt dag til dag levering.

Hos nyesokker får du altid en god og fair behandling, når du handler med os.